Jump to content

Αρχείο από upload server.

midkin

Recommended Posts

Παίδες έχω ένα πρόβλημα με τη σύνδεση μου και δεν μπορώ να κατεβάσω ένα αρχείο. Παρακαλώ πολύ να το κατεβάσει κάποιος αντί εμού και να μου το στείλει στο email μου. midkin@hotmail.com

Το αρχείο είναι το: http://depositfiles.com/en/files/84ionq6xy

Dear clients,

we re sorry but at the moment this file is not available for downloading due to software renovations.

We guarantee it will become available after some period of time.

Please try later.

:)

Ναι το βγάζει συχνά πυκνά και αυτό αλλά όταν δεν το βγάζει λέει το κατεβάζω ήδη ένα αρχείο από αυτό το server πράγμα που δεν ισχύει...

Τέλος πάντων αν έχεις χρόνο δοκίμασε ξανά σε καμιά ώρα μπας και το κατεβάσουμε ποτέ...

Είναι modded bios για τη μητρική μου.

τσιμπα :gyros

Ευχαριστώ πολύ. Για κάποιο λόγω όταν προσπαθώ να κατεβάσω είτε από αυτή την υπηρεσία είτε από το rapidshare μου λέει πως ήδη κατεβάζω αρχείο :S

Ευχαριστώ πολύ. Για κάποιο λόγω όταν προσπαθώ να κατεβάσω είτε από αυτή την υπηρεσία είτε από το rapidshare μου λέει πως ήδη κατεβάζω αρχείο :S

Ο έλεγχος στις Free υπηρεσίες των filehosting είναι ip-based.

Οποτε αν κάποιος αλλος έχει κατεβάσει με την internet-ικη σου IP...είτε πρέπει να αλλάξεις IP (restart router) για να απαλλαχτείς απο το χρονικο οριο ..ειτε πρέπει να βρεις ποιος το κάνει.:D

Ο έλεγχος στις Free υπηρεσίες των filehosting είναι ip-based.

Οποτε αν κάποιος αλλος έχει κατεβάσει με την internet-ικη σου IP...είτε πρέπει να αλλάξεις IP (restart router) για να απαλλαχτείς απο το χρονικο οριο ..ειτε πρέπει να βρεις ποιος το κάνει.:D

Το θέμα εδώ είναι πως χρησιμοποιώ cosmote on the go!!!!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.