Jump to content

Overclocking 4200+ HELP!!!!!!!!!!!!

Tchort

Recommended Posts

Αν ανεβάσεις την τάση που έπρεπε να την έχεις ανεβάσει για να κάνεις σωστό o/c ίδη θα κοιτάς τις θερμοκρασίες να δεις μέχρι που σε πέρνει....

Η τάση θα σε βοηθήσει μετά αν θες να ανεβάσεις και άλλο την συχνότητα!!

Υ/Γ:η τάση δεν ανεβάζει την συχνότητα!!!!!

Υ/Γ2:μην το παρακάνεις γιατί είναι και κατακαλόκαιρο!!!!!!

Ααα και κάτι άλλο βάλε την 9500 να μας πεις τι θερμοκρασίες έχεις..

Αρχική απάντηση από Tchort [Σήμερα, στις 13:25]

αν αυξήσω τωρα το ρεύμα και αφήσω το fsb όπως το εχω θα ανεβει και αλλο η συχνότητα? η αυξάνοντας το ρεύμα εχω την δυνατοτητα να ανεβασω και αλλο το fsb? (η ερωτηση μου φαινεται και εμενα αστεια αλλα την σπρωχνω γιατι δεν θελω να καταστρεψω τιποτα! σορυ αν γραφω *****ιε*)

χαλαρά με μέτρο και πριν το παρακάνεις καλό θα είναι να διαβάσεις και να ενημερωθείς για το σωστό overclocking γιαυτο πρωτα διαβασμα καλό στους οδηγούς για overclocking.

επίσης είσαι με μαμα ψύκτρα και πρέπει να είσαι συνετος το καλοκαιράκι , καλή εποχη για μαμα ψύκτρα ο χειμώνας....

Σας ευχαριστω όλους ρε παιδια! plessinho-13- την zalman 9500 αγορασα απο το e-shop. Αυριο 12 η ώρα θα ειναι εδω μόλις την βάλω θα σου στειλω τις θερμοκρασιες, έχω και κάτι εικονες απο το cpu z όταν εκανα το overclocking θα τα στειλω ολα μαζι πακετο! Ελπιζω η 9500 να κάνει καλη δουλεια την πήρα και με led!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Σαν παιδακι κάνω πάλι! Πώς θα κοιμηθω σήμερα το βράδυ? Αχ γλυκεια μου 9500 με τα μπλε σου τα φωτακια, μόνο εσενα βλέπω στα ονειρα μου!!!!!!!!!!

Αρχική απάντηση από Tchort [Χθες, στις 23:02]

Σας ευχαριστω όλους ρε παιδια! plessinho-13- την zalman 9500 αγορασα απο το e-shop. Αυριο 12 η ώρα θα ειναι εδω μόλις την βάλω θα σου στειλω τις θερμοκρασιες, έχω και κάτι εικονες απο το cpu z όταν εκανα το overclocking θα τα στειλω ολα μαζι πακετο! Ελπιζω η 9500 να κάνει καλη δουλεια την πήρα και με led!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Σαν παιδακι κάνω πάλι! Πώς θα κοιμηθω σήμερα το βράδυ? Αχ γλυκεια μου 9500 με τα μπλε σου τα φωτακια, μόνο εσενα βλέπω στα ονειρα μου!!!!!!!!!!

:clap: :clap: :clap: μπραβο ρε παλικαρι σε χαιρομαι πραγματικα , το απολαμβάνεις και αυτο είναι πολυ ωραιο ;) . περιμένουμε νέα σου

Ναι το χαιρομαι παρα πολυ, αλλα αυτο οφειλεται σε εσας που βοηθατε και δεν κραζετε τους πρωταριδες, οπως συμβαινει συνηθως! Λοιπον εβαλα την καινουργια ψύκτρα zalman 9500 (ΜΕEEEEEEEEEEEE LED!) οι θερμοκρασιες επεαν πολυ κάτω απο τους σαραντα σε idle και όχι πανω απο τους πενηντα σε full load!΄Τώρα τον έχω O/Ced στα 2,73 μεάύξηση της τάσης, θερμοκρασιες 39 με σαραντα σε idle και το πολυ 50 σε φοτο! Και όλα δουλευουν τέλεια! Δεν κάνω παραπερα προσπαθεια γιατι μάλλον θα χρειαστω aircondition και μεσα στο pc. Σας ευχαριστω πάρα πολύ! MISSION ACCOMPLISHED

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.