Jump to content

Πλητρολογιο που ξαφνικα δε δουλευει το volume...

alexandross

Recommended Posts

Αρχική απάντηση από alexandross [Χθες, στις 23:23]

:giveup:

Eλεος frost, format για τα volume keys ενος πληκτρολογιου?!!:woot:

Aσε να πει και κανας αλλος τι ρυθμιση χρειαζεται;)

Βαλτο στην PS/2 με τον ανταπτορα :p

Αρχική απάντηση από alexandross [Σήμερα, στις 00:42]

Το σκεφτηκα..αλλα που να βρω ανταπτορα?

Ο ανταπτορας του mouse δε κανει ε?..

Οχι θες τον μοβ, βασικα αποκλειεται να μην εχει αφου εγω οταν το ειχα αγορασει ειχε εναν στην συσκευασια, εκτος αν η μνημη μου εχει αρχισει να με εγκαταλειπει :p

edit : βασικα μλκιες λεω το μπερδεψα με το ultra x της logitech :o

http://www.amazon.com/gp/product/B0009ZBRS0/102-4396660-2791328?v=glance&n=172282

"I purchased this keyboard at a local office supply store and was told there was no reason it could not be used with an adapter and my PS/2 KVM switch, but it does not work. Right now, I have to stick with a PS/2 keyboard so I am unable to actually use this keyboard. I have heard wonderful things about it from others who use it, some of whom use it with a USB KVM switch. Maybe someday I can actually try it out."

"No software is required. The keyboard has USB connector and no USB-to-PS/2 adapter is provided in the package. It probably will work with a USB-to-PS/2 adapter based on what system requirements info says from the Microsoft website. Because it's a USB device, make sure your PC BIOS USB keyboard support is enabled or you lose keyboard control until USB HID (Human Interface Device) driver is loaded. "

Τι να πω δοκιμασε να κανεις καταργηση οτι ειναι σχετικο με τους "ελεγκτες USB" απτην "διαχειριση συσκευων" και μετα να πατησεις "ανιχνευση νεου υλικου"

Αρχική απάντηση από alexandross

Eιπαμε, θυρα αλλαξα..και μαλιστα πολλες. Δε διαβασες το post?

Aυτα εννοειται οτι δε γινονται. Για να γινει η ενημερωση πρεπει να υπαρχουν και τα αναλογα αρχεια(βαζεις το cd) Που να βρουν τα windows drivers για το εκαστοτε πληκτρολογιο? απ το μοναστηρακι?...

Τελικα το εβγαλα και εβαλα αλλο, αρκετα μου εσπασε τα νευρα και μου εφαγε την ωρα ενα απλο πληκ/γιο.

δέν ξέρω αν το έχεις υπ'οψιν σου αλλα πολλές συσκευές δέν χρειαζονται drivers για χρ... κάνουν αυτόματη ανίχνευση και εγκαθιστούν drivers... ειδικά σε οτι έχει να κάνει με θύρες usb

Ναι...αυτο το k/b το ειχα βαλει αρχικα και δουλευε κανονικα ανευ οποιονδηποτε drivers.

To θεμα τωρα ειναι, γιατι στο ενα pc τα volume keys δουλευουν και στο αλλο pc δεν δουλευουν???...

Εδω σας θελω!

Moλις τωρα διαπιστωσα οτι το HID Input Service ειναι DISABLED

(Control Panel, Administrative Tools, Component Services, Services (Local), HID Input Service)

Eκει αναφερεται οτι:

"...If this service is stopped, hot buttons controlled by this service will no long fuction

If this servise is disabled, any services that explicitly depend on it will fail to start"

Πως λοιπον το κανω Enabled?

Ok, ok το βρηκα το παραθυρο. Μονο που εκει (πιο συγκεκριμενα, εκει που δειχνεις) δεν υπαρχει η επιλογη ENABLED παρα μονο το ΑUTOMATIC. Το εβαλα λοιπον στο Automatic, τραβηξα κι ενα restart και τωρα ολα ειναι ok. Προφανως εγινε μονο του Enabled.

Ρωτησα πολυ κοσμο, μονο σε ενα ξενο site μου βρηκε καποιος τη λυση.

Aυτο που δεν καταλαβαινω ειναι γιατι τοσο καιρο ειχε γινει Disabled.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.