Jump to content

Πλητρολογιο που ξαφνικα δε δουλευει το volume...

alexandross

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Exω το Microsoft Curve Keyboard 2000 v1.0 (USB keyboard)

To εβαλα να το ξαναχρησιμοποιησω και διαπιστωσα οτι τωρα δεν λειτουργουν τα 2 volume keys(-,+)

Kατεβασα και εγκατεστησα τους σχετικους drivers απο δω

http://www.microsoft.com/downloads/details.aspx?FamilyID=ff98f35a-1fa6-4d71-a3f6-0bf37b212fbd&DisplayLang=en

χωρις να λυθει το προβλημα. Υπαρχει μονο option αν θελω να βλεπω μπαρα με τη φωνη/mute στην οθονη και πουθενα ρυθμιση για volume.

Mπορειτε να βοηθησετε να λυθει το προβλημα ή να το πεταξω??:mad:

Για δοκίμασε να του αλλάξεις usb και να το αφήσεις να βρεί μόνο του drivers.

Τι θα πουν αυτα?

Πως αλλαζει το usb?

Πως βρισκει μονο του drivers? Σε διαβεβαιω παντως οτι αυτοι ειναι οι σωστοι drivers(επισης σημειωνω πως οταν το αγορασα δεν υπηρχε κανενα cd-rom με drivers και δουλευε κανονικα).

Να του αλλαξεις θυρα εννοει για να εγκαταστησει τους drivers του λειτουργικου αντι για το intellitype.

Θυρα αλλαξα.

Οταν λετε drivers του λειτουργικου εννοειτε τους drivers της μητρικης?

Μα αυτους ειχα πριν βαλω το intellitype και παλι δε δουλευε.

Οταν λες "για" υποθετω οτι εννοεις "και" ?

Αρχική απάντηση από tasosmos

Να του αλλαξεις θυρα εννοει για να εγκαταστησει τους drivers του λειτουργικου αντι για το intellitype.

Αρχική απάντηση από alexandross

Θυρα αλλαξα.

Οταν λετε drivers του λειτουργικου εννοειτε τους drivers της μητρικης?

Μα αυτους ειχα πριν βαλω το intellitype και παλι δε δουλευε.

Οταν λες "για" υποθετω οτι εννοεις "και" ?

εννοεί απλώς να αλλα3εις θύρα... drivers θα εγκαταστησει μόνο του των windows...

ο υπολογιστής μου->ιδιότητες->διαχειριση συσκευών->πληκτρολογια->Microsoft Curve Keyboard 2000 v1.0.->δε3ί->ενημερωση προγράμματος οδηγησης

Eιπαμε, θυρα αλλαξα..και μαλιστα πολλες. Δε διαβασες το post?

drivers θα εγκαταστησει μόνο του των windows...

ο υπολογιστής μου->ιδιότητες->διαχειριση συσκευών->πληκτρολογια->Microsoft Curve Keyboard 2000 v1.0.->δε3ί->ενημερωση προγράμματος οδηγησης

Aυτα εννοειται οτι δε γινονται. Για να γινει η ενημερωση πρεπει να υπαρχουν και τα αναλογα αρχεια(βαζεις το cd) Που να βρουν τα windows drivers για το εκαστοτε πληκτρολογιο? απ το μοναστηρακι?...

Τελικα το εβγαλα και εβαλα αλλο, αρκετα μου εσπασε τα νευρα και μου εφαγε την ωρα ενα απλο πληκ/γιο.

Που να βρουν τα windows drivers για το εκαστοτε πληκτρολογιο? απ το μοναστηρακι?...

Internet?

Διαβασε το πρωτο post πανω πανω...

(Ρε παιδια, γιατι σ αυτο το forum διαβαζετε μονο το τελευταιο post? :( )

Μετά την εγκατάστη του IntelliType Pro 5.5 στο device manager τι keyboard έλεγε ότι έχεις?

Αυτο που οντως εχω.

Κοιταξε, το αρχειο set up, το ιδιο αυτο, το κατεβασα και απο το site της microsoft οπου εβαζες τα ακριβη στοιχεια(τυπος, λειτουργικο κλπ)

Εξαλλου στο ιδιο το προγραμμα* βλεπεις για ποιο keyboard αφορα.

Λες να ειχα προγραμμα* για αλλα νταλλων keyboard?:)

*και για να μη γινει καμμια παρεξηγηση παλι, προγραμμα εννοω αυτο που προεκυψε απο την εγκατασταση του set up(αρχειου με drivers)

Τα IntelliType Pro αντιδρούν διαφορετικά ανάλογα τι device θα δουν στο device manager, γι'άυτό ρωτάω τι keyboard έλεγε ότι έχεις.

Βάλτο σε άλλο Pc και δεν αν παίζουν τα + -, αν παίζουν κάτι έχει μπλεχτεί στα xp σου, ξήλωσε ότι driver έχεις βάλει και μετά σύνδεσε το keyb να δεις αν θα παίξουν.

Αν δεν παίζουν και στο άλλο pc, rma

Στο logitech που έχω και ό,τι άλλο πληκτρολόγιο έχω δοκιμάσει με volume, το volume και το mute παίζει by default χωρίς drivers. Τα υπόλοιπα multimedia πλήκτρα συνήθως χρειάζονται κάποια ρύθμιση. Το πληκτρολόγιο σου είναι χαλασμένο, rma.

Ειπαμε, εβαλα το αρχειο που αναλογουσε στο αναλογο keyboard...Ποσο πιο απλα να το πω?

Δεν εχω αλλο pc προχειρο, αν και πιστευω πως ουτε στο αλλο pc θα δουλευουν.

Δεν σε ρωτάω ποιο αρχείο πέρασες.

Πάντο να το ελέγξουν στο μαγαζί που το αγόρασες....

Πως δε με ρωτας,και το ΙntelliType Pro αρχειο δεν ειναι, τι ειναι ποταμοπλοιο?

Τι σημαινει "rma" ?? "rixte malakies averta" ?? :laughing:

EXΩ ΝΕΑ!

Μολις το δοκιμασα και σε αλλο pc...

Eκει δουλευει!

Οποτε, αναρωτιεμαι ποιο setting πρεπει να ρυθμιστει στο δικο μου pc ωστε να δουλεψει και σε αυτο.

Πως δε με ρωτας,και το ΙntelliType Pro αρχειο δεν ειναι, τι ειναι ποταμοπλοιο?.

:giveup:

Τι σημαινει "rma" ?? "rixte malakies averta" ?? :laughing:

Google is your friend: http://en.wikipedia.org/wiki/Return_Merchandise_Authorization

Οποτε, αναρωτιεμαι ποιο setting πρεπει να ρυθμιστει στο δικο μου pc ωστε να δουλεψει και σε αυτο.

C:\>FORMAT

C:\>FORMAT

:giveup:

Eλεος frost, format για τα volume keys ενος πληκτρολογιου?!!:woot:

Aσε να πει και κανας αλλος τι ρυθμιση χρειαζεται;)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.