Dr.Paneas Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 29, 2006 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 29, 2006 Παιδια παλι μια απορια περι αγορας. Αυτο ειναι λιγο τραγελαφικο. Ενας κολλητος μου φίλος, θελει να αγοράσει το καινουριο (εντξαιε περισυ βγηκε - το πιο προσφατο τελος παντων) Splinter Cell. Το πρόβλημα είναι οτι σαν καλοι users και gamers, θελουμε να το αγοράσουμε ΑΥΘΕΝΤΙΚΟ κι οχι πειρατικο.Εδω ειναι το αστειο της υποθεσης. Εχουμε ψαξει σε: Plaisio, Multirama, Cosmos, Germanos κλπ και ΔΕΝ το εχουν. Αντιθετα μερικα απο αυτα ειχαν το Pandoras Tomorrow τοοποιο το έχει ο φιλος μου. Μονο ο Παπασωτηρείου είχε το 3ο κ πιο προσφατο SC αλλά το είχε σε πακέτο μαζι με όλα τα προηγούμενα και στοίχιζε 50 Ευρώ....Την Δευτέρα θα παμε να κοιταξουμε στο Media Markt κ να παρω κ εγω ενα DVD Player. Οσοι ξερετε που μπορει να το βρει, πετιε μου βρε παιδια...Να 'στε καλα παντα.Cheers,Dr.Paneas Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blinky Ιούλιος 29, 2006 #2 Κοινοποίηση Ιούλιος 29, 2006 Το "καινουριο" ειναι το "chaos theory" ? Αν ναι, τοτε πουλησα ενα τετοιο στο multirama την προηγουμενη εβδομαδα. Ηταν το τελευταιο δυστυχως, και τωρα το ψαχνω και για τον εαυτο μου γιατι εχει πεσει στα 10 ευρω και ειναι καλη τιμη για να παιρνουμε και κανενα αυθεντικο που και που Εισαι και Θεσσαλονικη και δεν ξερω εκει που μπορει να το εχει... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trooper Ιούλιος 29, 2006 #3 Κοινοποίηση Ιούλιος 29, 2006 http://www.play.com/Games/PC/6-/Search.html?searchstring=splinter+cell&searchtype=PC Link to comment Share on other sites More sharing options...
giorgos th. Ιούλιος 30, 2006 #4 Κοινοποίηση Ιούλιος 30, 2006 Αρχική απάντηση από Blinky Το "καινουριο" ειναι το "chaos theory" ? Αν ναι, τοτε πουλησα ενα τετοιο στο multirama την προηγουμενη εβδομαδα. Ηταν το τελευταιο δυστυχως, και τωρα το ψαχνω και για τον εαυτο μου γιατι εχει πεσει στα 10 ευρω και ειναι καλη τιμη για να παιρνουμε και κανενα αυθεντικο που και που Εισαι και Θεσσαλονικη και δεν ξερω εκει που μπορει να το εχει... θα ξαναφερετε καθολου? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blinky Ιούλιος 30, 2006 #5 Κοινοποίηση Ιούλιος 30, 2006 Δε νομιζω, μαλλον για ξεστοκαρισμα ειναι η πτωση τιμης και ειναι οτι εχει μεινει στο καθε καταστημα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Πριονέτο Αύγουστος 3, 2006 #6 Κοινοποίηση Αύγουστος 3, 2006 To Multirama πουλάει το Splinter Cell Chaos Theory στα 10 με δώρο το Might and Magic IX.Ακόμη έχει και το Farenheit με 20. Τα αγόρασα και τα δύο. Αν δεν έχει στοκ ρωτήστε για παραγγελία.Εμένα έτσι μου το έφεραν. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wizard! Αύγουστος 3, 2006 #7 Κοινοποίηση Αύγουστος 3, 2006 To SCCT έχει αποτύχει σε πωλήσεις λόγω κλειδώματος με το Starforce3... Το Pandora Tomorow πουλάει ακόμα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
kunoobidi Αύγουστος 3, 2006 #8 Κοινοποίηση Αύγουστος 3, 2006 'Ε όλο και κ΄καποιο παιχνίδι με Μπανανέζους τρομοκράτες θα βρει για υποκατάστατο.Αν το θέλει για τη stealth κατάσταση ας κοιτάξει κ κανά Thief.Δοκίμασε κ δω μπας και...http://www.e-shop.gr/show_main.phtml?id=PCG.01214 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dr.Paneas Αύγουστος 3, 2006 Author #9 Κοινοποίηση Αύγουστος 3, 2006 Παιδια το βρηκα σημερα και σε αφθνονια. Στο Media Markt εχει περιπου 50-60 Splinter Cell καινουρια και τα εχει σε προσφορα 25 Ευρω το 1. Τρεχουτε τρεχουτε Link to comment Share on other sites More sharing options...
aGka8lz Αύγουστος 4, 2006 #10 Κοινοποίηση Αύγουστος 4, 2006 ωραιος μαν αν και δεν μπορω να καταλαβω τον λογο που το θες original Link to comment Share on other sites More sharing options...
chroma Αύγουστος 4, 2006 #11 Κοινοποίηση Αύγουστος 4, 2006 Αρχική απάντηση από aGka8lz ωραιος μαν αν και δεν μπορω να καταλαβω τον λογο που το θες original LOL. Ας πούμε οτι όλοι αυτοί οι developers δε πληρώνονται, κάνουν 2η δουλειά, δουλεύουν από χόμπυ και για τη ψυχή της μάνας τους.. Ας βάλουμε στην άκρη αυτό, έχεις δοκιμάσει να παίξεις backup παιχνιδιού με starforce3; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trooper Αύγουστος 4, 2006 #12 Κοινοποίηση Αύγουστος 4, 2006 Παντως τωρα που μου το θυμίσατε οτι το έχω στο ράφι εδω και πολύ καιρό το SC:Chaos Theory, ειπα να το ξεκινήσω τωρα μιας και στο παλιο pc απλα δεν παιζότανε (σερνοτανε). Τωρα παιζω 1920χ1200 με SM3 ενεργοποιημένους και το παιχνίδι ειναι πανέμορφο Αρχική απάντηση από aGka8lz ωραιος μαν αν και δεν μπορω να καταλαβω τον λογο που το θες original Γιατι πρεπει να ανταμείψεις με καποιο τρόπο αυτόν που το έφτιαξε. Ποσα παιχνίδια το χρόνο παίζεις ? Ασχολείσαι δηλαδή μαζί τους για πάνω απο 2 ώρες? 2-5 ? Ε αγορασέ τα αυτά και τελειώνει η υπόθεση, ευκαιρίες υπάρχουν πολλές. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wizard! Αύγουστος 4, 2006 #13 Κοινοποίηση Αύγουστος 4, 2006 Αρχική απάντηση από aGka8lz ωραιος μαν αν και δεν μπορω να καταλαβω τον λογο που το θες original Γιατί εγώ που είμαι προγραμματιστής, αν δεν αγοράσεις εσύ το παιγνίδι, δε θα πληρωθώ κι όταν πάω super-market να ψωνίσω για να φάω, δε μπορούν να μου δώσουν αντίγραφο της μπριζόλας... έχει μόνο original... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.