Jump to content

Splinter Cell

Dr.Paneas

Recommended Posts

Παιδια παλι μια απορια περι αγορας. Αυτο ειναι λιγο τραγελαφικο. Ενας κολλητος μου φίλος, θελει να αγοράσει το καινουριο (εντξαιε περισυ βγηκε - το πιο προσφατο τελος παντων) Splinter Cell. Το πρόβλημα είναι οτι σαν καλοι users και gamers, θελουμε να το αγοράσουμε ΑΥΘΕΝΤΙΚΟ κι οχι πειρατικο.

Εδω ειναι το αστειο της υποθεσης. Εχουμε ψαξει σε: Plaisio, Multirama, Cosmos, Germanos κλπ και ΔΕΝ το εχουν. Αντιθετα μερικα απο αυτα ειχαν το Pandoras Tomorrow τοοποιο το έχει ο φιλος μου. Μονο ο Παπασωτηρείου είχε το 3ο κ πιο προσφατο SC αλλά το είχε σε πακέτο μαζι με όλα τα προηγούμενα και στοίχιζε 50 Ευρώ....

Την Δευτέρα θα παμε να κοιταξουμε στο Media Markt κ να παρω κ εγω ενα DVD Player. Οσοι ξερετε που μπορει να το βρει, πετιε μου βρε παιδια...

Να 'στε καλα παντα.

Cheers,

Dr.Paneas

Το "καινουριο" ειναι το "chaos theory" ?

Αν ναι, τοτε πουλησα ενα τετοιο στο multirama την προηγουμενη εβδομαδα. Ηταν το τελευταιο δυστυχως, και τωρα το ψαχνω και για τον εαυτο μου γιατι εχει πεσει στα 10 ευρω και ειναι καλη τιμη για να παιρνουμε και κανενα αυθεντικο που και που :D

Εισαι και Θεσσαλονικη και δεν ξερω εκει που μπορει να το εχει...

Αρχική απάντηση από Blinky

Το "καινουριο" ειναι το "chaos theory" ?

Αν ναι, τοτε πουλησα ενα τετοιο στο multirama την προηγουμενη εβδομαδα. Ηταν το τελευταιο δυστυχως, και τωρα το ψαχνω και για τον εαυτο μου γιατι εχει πεσει στα 10 ευρω και ειναι καλη τιμη για να παιρνουμε και κανενα αυθεντικο που και που :D

Εισαι και Θεσσαλονικη και δεν ξερω εκει που μπορει να το εχει...

θα ξαναφερετε καθολου?

To Multirama πουλάει το Splinter Cell Chaos Theory στα 10 με δώρο το Might and Magic IX.Ακόμη έχει και το Farenheit με 20.

Τα αγόρασα και τα δύο.:)

Αν δεν έχει στοκ ρωτήστε για παραγγελία.Εμένα έτσι μου το έφεραν.

'Ε όλο και κ΄καποιο παιχνίδι με Μπανανέζους τρομοκράτες θα βρει για υποκατάστατο.

Αν το θέλει για τη stealth κατάσταση ας κοιτάξει κ κανά Thief.

Δοκίμασε κ δω μπας και...

http://www.e-shop.gr/show_main.phtml?id=PCG.01214

Αρχική απάντηση από aGka8lz

ωραιος μαν αν και δεν μπορω να καταλαβω τον λογο που το θες original

LOL. Ας πούμε οτι όλοι αυτοί οι developers δε πληρώνονται, κάνουν 2η δουλειά, δουλεύουν από χόμπυ και για τη ψυχή της μάνας τους.. Ας βάλουμε στην άκρη αυτό, έχεις δοκιμάσει να παίξεις backup παιχνιδιού με starforce3;

Παντως τωρα που μου το θυμίσατε οτι το έχω στο ράφι εδω και πολύ καιρό το SC:Chaos Theory, ειπα να το ξεκινήσω τωρα μιας και στο παλιο pc απλα δεν παιζότανε (σερνοτανε). Τωρα παιζω 1920χ1200 με SM3 ενεργοποιημένους και το παιχνίδι ειναι πανέμορφο :D

Γιατι πρεπει να ανταμείψεις με καποιο τρόπο αυτόν που το έφτιαξε. Ποσα παιχνίδια το χρόνο παίζεις ? Ασχολείσαι δηλαδή μαζί τους για πάνω απο 2 ώρες? 2-5 ? Ε αγορασέ τα αυτά και τελειώνει η υπόθεση, ευκαιρίες υπάρχουν πολλές.

Γιατί εγώ που είμαι προγραμματιστής, αν δεν αγοράσεις εσύ το παιγνίδι, δε θα πληρωθώ κι όταν πάω super-market να ψωνίσω για να φάω, δε μπορούν να μου δώσουν αντίγραφο της μπριζόλας... έχει μόνο original... :mad:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.