Jump to content

windows-xp undelete folder

nikraven

Recommended Posts

την καλησπερα μου σε ολους

Μήπως γνωρίζει κανείς αν γίνεται και πως γίνεται να κάνουμε έναν φάκελο στο pc μη διαγράψιμο και απλά μόνο να βλέπει ο οποιοσδήποτε μόνο τα αρχεία που υπάρχουν μέσα του?

Eννοώ αν μπορεί να γίνει με κάποιο τρόπο ένα κλείδωμα σε έναν φάκελο που έχουμε στο pc μας με αρχεία (π.χ.με video) για να μην μπορεί κάποιος να τον κάνει delete και τα χάσουμε όλα τα αρχεία που υπάρχουν μέσα στο φακελο.

Το λειτουργικό είναι windows xp+sp2

παιδιά σας ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας.

kallileo και midkin έκανα ένα πειραμα με το προγραμματάκι folder lock το οποίο κατέβασα σε trial version.

Επειδή δεν βρήκα άκρη τι κάνει και πως το κάνει είπα να το κάνω απεγκατάσταση αλλά αυτό μουλαρωσε τώρα και δεν λέει να καταργηθεί απο το pc με τίποτα.:)

Στο επομενο φορματ θα το περιποιηθώ.

sakis the fraud φιλε μου σε ευχαριστώ για τις οδηγίες πλεύσεως να σαι καλα.

• 2 weeks later...

Εγώ έχω κάνει αόρατο φάκελο που δεν φαίνεται στην επιφάνεια εργασίας ούτε έχει όνομα ούτε εικονίδιο. Απλά πρέπει να θυμάμαι κάθε φορά που περίπου είναι, και κάνω κλικ εκεί.

Ψάξε στο google για invisible folder σε Xp (αλλά παίζει και σε 7άρια, ο GV ήταν μάρτυρας :D ).

• 4 months later...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.