nikraven Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 3, 2009 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 3, 2009 την καλησπερα μου σε ολουςΜήπως γνωρίζει κανείς αν γίνεται και πως γίνεται να κάνουμε έναν φάκελο στο pc μη διαγράψιμο και απλά μόνο να βλέπει ο οποιοσδήποτε μόνο τα αρχεία που υπάρχουν μέσα του?Eννοώ αν μπορεί να γίνει με κάποιο τρόπο ένα κλείδωμα σε έναν φάκελο που έχουμε στο pc μας με αρχεία (π.χ.με video) για να μην μπορεί κάποιος να τον κάνει delete και τα χάσουμε όλα τα αρχεία που υπάρχουν μέσα στο φακελο.Το λειτουργικό είναι windows xp+sp2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
kallileo Νοέμβριος 3, 2009 #2 Κοινοποίηση Νοέμβριος 3, 2009 Με αυτό μπορεί να γίνει δουλειά αλλά ίσως είναι too much...http://www.truecrypt.org/Έχω δει πολλά πιο απλά προγραμματάκια που μπορούν να κάνουν την δουλειά. Με ένα googlάρισμα βρεις δεκάδες... Link to comment Share on other sites More sharing options...
midkin Νοέμβριος 3, 2009 #3 Κοινοποίηση Νοέμβριος 3, 2009 Μπορείς να βρεις δεκάδες τέτοια προγράμματα και να τα αγοράσεις. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sakis_the_fraud Νοέμβριος 3, 2009 #4 Κοινοποίηση Νοέμβριος 3, 2009 γιατι να το κανει με προγραμμα και να μην το κανει με τα Windows; [ATTACH]6325[/ATTACH] Link to comment Share on other sites More sharing options...
midkin Νοέμβριος 3, 2009 #5 Κοινοποίηση Νοέμβριος 3, 2009 Σώπα ρε;;;;!!!Όσο ζεις μαθαίνεις!!! :respect: Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikraven Νοέμβριος 4, 2009 Author #6 Κοινοποίηση Νοέμβριος 4, 2009 παιδιά σας ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας. kallileo και midkin έκανα ένα πειραμα με το προγραμματάκι folder lock το οποίο κατέβασα σε trial version. Επειδή δεν βρήκα άκρη τι κάνει και πως το κάνει είπα να το κάνω απεγκατάσταση αλλά αυτό μουλαρωσε τώρα και δεν λέει να καταργηθεί απο το pc με τίποτα. Στο επομενο φορματ θα το περιποιηθώ. sakis the fraud φιλε μου σε ευχαριστώ για τις οδηγίες πλεύσεως να σαι καλα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dr.Paneas Νοέμβριος 13, 2009 #7 Κοινοποίηση Νοέμβριος 13, 2009 Εγώ έχω κάνει αόρατο φάκελο που δεν φαίνεται στην επιφάνεια εργασίας ούτε έχει όνομα ούτε εικονίδιο. Απλά πρέπει να θυμάμαι κάθε φορά που περίπου είναι, και κάνω κλικ εκεί. Ψάξε στο google για invisible folder σε Xp (αλλά παίζει και σε 7άρια, ο GV ήταν μάρτυρας ). Link to comment Share on other sites More sharing options...
-=CoLpEr=- Απρίλιος 5, 2010 #8 Κοινοποίηση Απρίλιος 5, 2010 σωστός ο Dr.Paneas Alt + 0160 ή 255 αν θυμάμε καλά.. μετά μετονομασία / διαγραφή μόνο μέσα απο γραμμή εντολών Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.