Jump to content

DVD Player

Dr.Paneas

Recommended Posts

Καλημερα παιδιά,

Ψαχνω να αγορασω ενα DVD Player για το σαλόνι του σπιτιού. Το θέμα είναι οτι εχω καποια misunderstandings (δεν θυμαμαι την ελληνικη λεξη - μου συμβαίνει συνέχεια :hehe ) πανω στα DVD Players της αγορας.

Το κυριότερο ειναι οτι δεν εχω ξεκαθαρισει αν υπαρχει η δυνατότητα εγγραφης απο την τηλεοραση. Πχ βλεπει η γιαγια μου την Καλημερα Ζωη και θελει να την γραψει σε DVD. Υπάρχει τετοια δυνατότητα ; Αν ναι, πως ξερω οτι την DVD Player που θα αγοράσω την υποστηρίζει ;

Το δεύτερο και τελευταίο είναι τι συνήθως κοιτάτε στα τεχνικά χαρακτηριστικά ενος DVD Player ωστε να κρίνετε ποιο είναι καλύτερο από ένα άλλο ωστε να κανω ερευνα αγορας.

Τέλος, φίλοι μου, επειδή σίγουρα πολλοί απο εσάς έχετε DVD (αλλα και οσοι δεν εχετε) θελω να μου προτείνετε καποια μοντέλα μέχρι 100 Ευρώ MAX .:):T:

Αυτην την Δευτέρα θα παω στο Media Markt στην Πυλαία, λετε να βρω κανένα αξιόπιστο DVD Player σε τετοια τιμή ;

Αρχική απάντηση από Dr.Paneas

Ψαχνω να αγορασω ενα DVD Player για το σαλόνι του σπιτιού. Το θέμα είναι οτι εχω καποια misunderstandings (δεν θυμαμαι την ελληνικη λεξη - μου συμβαίνει συνέχεια :hehe ) πανω στα DVD Players της αγορας.

Θα σου έμεινε από τας σπουδάς στο χάρβαρντ...

Όσο για τα υπόλοιπα, δε θέλεις DVD Player για να γράφεις, αλλά DVD Writer. Με 100ευρώ δε θα βρεις DVD writer. Ίσως καμιά κινέζικη πατάτα που θα αντέξει κανά τετράμηνο (αν και μια παπα-ρδέλα που είχα πάρει από το macro με 35ευρώ παίζει 2.5 χρόνια τώρα.. αν και διαβάζει επιλεκτικά :p)

dvd-player 1. Δεν μπορείς να γράψεις dvd μόνο να δεις 2. Προσοπηκά θα προτιμούσα κάτι φτηνό με mpeg4 υποστήριξη

Για να γράψεις dvd από την τηλεόραση χρειάζεσαι dvd-recorder, υπάρχουν και μοντέλα με hdd δυστυχώς για κάποιο συγκεκριμένο να σου προτείνω δεν ξέρω.

Αρχική απάντηση από tassoss

συγνωμη για το off topic αλλα ...

οσα παιζουν divx μπορουν να παιξουν και xvid?

Αυτην την απορια την εχω κι εγω!

Αρχική απάντηση από DJD

διαβάζει επιλεκτικά :p)

Δηλαδή, πχ αν παρω ενα DVD Player κι οχι Recorder (που δεν το βλεπω να παιρνω recorder γιατι ειναι πολλα τα χρηματα για τον Φόσκωλο :p ) θα μπορεί να παίζει DVD +- γραμμένο με το DVDShrink ; :)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.