dom Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 28, 2006 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 28, 2006 Μπορω να βρω καπου στην Αθηνα το κανισρτο του 11? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Georgesod Ιούλιος 28, 2006 #2 Κοινοποίηση Ιούλιος 28, 2006 Τι θα το κάνεις αν επιτρέπεται; Link to comment Share on other sites More sharing options...
FrOsT Ιούλιος 29, 2006 #3 Κοινοποίηση Ιούλιος 29, 2006 Μπορείς να το παραγγείλεις online και να σου σταλεί σπίτι σου...http://xtremeshop.com.gr/catalog/product_info.php?cPath=21_36&products_id=63&osCsid=cabafb219b4688bbac74eb2a6db8cbb6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
dom Ιούλιος 29, 2006 Author #4 Κοινοποίηση Ιούλιος 29, 2006 Αρχική απάντηση από Georgesod [Σήμερα, στις 02:40] Τι θα το κάνεις αν επιτρέπεται; Ειναι πολυ καλο για βαζο! Ετσι για το ξεταβλομα μια φορα το μηνα! Ισα να βλεπει μεχρι που μπορεις να πας το cpu και μετα παλι στην ντουλαπα το κανιστρο και σε λογικα επιπεδα το cpu οστε να ειναι και σταθερο για καθημερινη χρηση! Και αμα χαλασω τιποτα...Καλα να παθω! Ολα αναλοσιμα ειναι! Εμεις να ειμαστε καλα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
dom Ιούλιος 29, 2006 Author #5 Κοινοποίηση Ιούλιος 29, 2006 Αρχική απάντηση από FrOsT [Σήμερα, στις 09:52] Μπορείς να το παραγγείλεις online και να σου σταλεί σπίτι σου...http://xtremeshop.com.gr/catalog/product_info.php?cPath=21_36&products_id=63&osCsid=cabafb219b4688bbac74eb2a6db8cbb6 Ετσι θα την κανω την δουλεια! Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJD Ιούλιος 29, 2006 #6 Κοινοποίηση Ιούλιος 29, 2006 lol συγνώμη για το εκτός θέματος.. αλλά η φώτο έχει ένα από τα πιο βρώμικα keyboard που έχω δει ποτέ μoυ Link to comment Share on other sites More sharing options...
hipro5 Ιούλιος 29, 2006 #7 Κοινοποίηση Ιούλιος 29, 2006 Αρχική απάντηση από DJD [Σήμερα, στις 20:47] lol συγνώμη για το εκτός θέματος.. αλλά η φώτο έχει ένα από τα πιο βρώμικα keyboard που έχω δει ποτέ μoυ Χα.....!.......ΔΕΝ έχεις δει το δικό μου γι'αυτό........ Link to comment Share on other sites More sharing options...
dom Ιούλιος 29, 2006 Author #8 Κοινοποίηση Ιούλιος 29, 2006 OK!Τo παραγγείλα!Μετακομιζω σε 8 μερες!Ελπιζω να εχει ερθει μεχρι τοτε γιατι απο οτι ξερω θα μου ερθει ενα χαρτι στο σπιτι για να παω ταχηδρομιο να το παραλαβω! Link to comment Share on other sites More sharing options...
CaptainMilo Ιούλιος 29, 2006 #9 Κοινοποίηση Ιούλιος 29, 2006 Αν βάζανε την φωτό με το κάνιστρο μέσα στην ψαρωτική βαλιτσούλα , πιστεύω θα ήταν καλύτερο Καλά αποτελέσματα Dom Link to comment Share on other sites More sharing options...
dom Ιούλιος 29, 2006 Author #10 Κοινοποίηση Ιούλιος 29, 2006 Αρχική απάντηση από CaptainMilo [Σήμερα, στις 00:03] Αν βάζανε την φωτό με το κάνιστρο μέσα στην ψαρωτική βαλιτσούλα , πιστεύω θα ήταν καλύτερο Καλά αποτελέσματα Dom thanks!!!Ελπιζω να το δινουν μαζι με τα τσιπρανκαλα που φενονται στην φοτο!Βαλιτσα οποιος θελει αγωραζει! Link to comment Share on other sites More sharing options...
unseen Ιούλιος 30, 2006 #11 Κοινοποίηση Ιούλιος 30, 2006 Ουτε βαλιτσα υπαρχει ουτε σε στοκ ειναι Μολις γυρισει ο 11 απο διακοπες το ξαναβλεπουμε γιατι αρκετοι ζητησαν Link to comment Share on other sites More sharing options...
eleven Ιούλιος 31, 2006 #12 Κοινοποίηση Ιούλιος 31, 2006 Αρχική απάντηση από hipro5 Χα.....!.......ΔΕΝ έχεις δει το δικό μου γι'αυτό........ Καλα εισαι απιστευτος ......... .ακομα και στα βρωμικα πληκτρολογια θελεις να εχεις την πρωτια....... @ DJD Κωστα το ειχαμε για να μαθαινουμε πληκτρολογηση με το τυφλο συστημα....... Περα απο την πλακα τωρα το συγκεκριμενο πληκτρολογιο εχει βοηθησει στην κατασκευη οσων εχω φτιαξει μεχρι τωρα και οταν γινει η αντικατασταση του θα το κρατησω σαν κειμηλιο ..... Κανιστρα θα υπαρχουν διαθεσιμα για οποιον ενδιαφερεται κατα τις αρχες Σεπτεμβριου Μεχρι τοτε καλες διακοπες και καλη ξεκουραση και επιστροφη με περισοτερη ορεξη και λιγοτερους καβγαδες Link to comment Share on other sites More sharing options...
yz250 Ιούλιος 31, 2006 #13 Κοινοποίηση Ιούλιος 31, 2006 Κανιστρα θα υπαρχουν διαθεσιμα για οποιον ενδιαφερεται κατα τις αρχες Σεπτεμβριου Μεχρι τοτε καλες διακοπες και καλη ξεκουραση και επιστροφη με περισοτερη ορεξη και λιγοτερους καβγαδες Απο το στομα σου και στου θεου τ' αυτι το δικο μου ακομα το περειμενο αλλα θα δουμε το σεπτεμβριο αμα θα αξιζει η τοση καθυστερυση.πιστευω οτι πρεπει να την αξιζει Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chosen Ιούλιος 31, 2006 #14 Κοινοποίηση Ιούλιος 31, 2006 Αρχική απάντηση από DJD lol συγνώμη για το εκτός θέματος.. αλλά η φώτο έχει ένα από τα πιο βρώμικα keyboard που έχω δει ποτέ μoυ Καλά δεν είναι απαραίτητα και βρώμικο με την κοινή έννοια του "βρώμικου". Απ'όσο ξέρω, ο χαλκός και τα συναφή, αφήνουν ζόρικες μουτζούρες. Και εκεί είναι όλη η μούρη, στο ότι κάνει μπαμ ότι είναι χειροποίητο. Ένας από τους λόγους που γουστάρω blocks e11even, είναι γιατί είναι φτιαγμένα όπως είναι φτιαγμένα. Όταν με το καλό θα κλείσει κάποια συμφωνία ο Μιχάλης και τα blocks του θα φτιάχνονται σε κάποια φάμπρικα (πωπω λέξη...), θα σταματήσω να παίρνω από αυτόν. Θα παίρνω μόνο high-end αερόψυκτρες από τα Ιωάννινα... :whistling Link to comment Share on other sites More sharing options...
Legend1416003172 Αύγουστος 1, 2006 #15 Κοινοποίηση Αύγουστος 1, 2006 To plexy για crusader παίζει αθήνα; Μιχάλη ρίχνε και καμιά ματιά στα PM! Link to comment Share on other sites More sharing options...
darkCount Αύγουστος 1, 2006 #16 Κοινοποίηση Αύγουστος 1, 2006 Ο άνθρωπος έχει πάει διακοπές... Hold your horses μέχρι να γυρίσει.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Legend1416003172 Αύγουστος 1, 2006 #17 Κοινοποίηση Αύγουστος 1, 2006 Ααα συγνώμη τότε! Κάτι ψιλιάστηκα αλλά είδα το post που έκανε τα μεσάνυχτα, και είχα την ελπίδα ότι θα τον πετύχω εδώ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
orion Αύγουστος 1, 2006 #18 Κοινοποίηση Αύγουστος 1, 2006 Αρχική απάντηση από Legend To plexy για crusader παίζει αθήνα; Μιχάλη ρίχνε και καμιά ματιά στα PM! Μπορεις να βρεις τα προιοντα στο e-shop του eleven στο http://www.eleven-blocks.com Εναλακτικα online μπορεις να παραγγειλεις απο τα http://www.hacshop.gr (Αθηνα) ή http://www.xtremeshop.com.gr (Θεσσαλονικη) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Legend1416003172 Αύγουστος 21, 2006 #19 Κοινοποίηση Αύγουστος 21, 2006 Μια ερώτηση για το eleven-blocks.com:Το site αυτό ποιός το συντηρεί; Η παραγγελίες εκτελούνται γρήγορα; Link to comment Share on other sites More sharing options...
orion Αύγουστος 21, 2006 #20 Κοινοποίηση Αύγουστος 21, 2006 Αρχική απάντηση από Legend Μια ερώτηση για το eleven-blocks.com: Το site αυτό ποιός το συντηρεί; Η παραγγελίες εκτελούνται γρήγορα; Συνηθως ναι Αλλα λογω καλοκαιρινων διακοπων αφησαμε τις οθονες για λιγο και ειπαμε να ξεκουραστουμε λιγο. Αυγουστος γαρ.... αυτη την εβδομαδα θα εκτελεστουν ολες οι παραγγελιες .... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.