Jump to content

Το κανιστρο του 11 παιζει Αθηνα?

dom

Recommended Posts

Αρχική απάντηση από Georgesod [Σήμερα, στις 02:40]

Τι θα το κάνεις αν επιτρέπεται;

Ειναι πολυ καλο για βαζο!:hehe:

Ετσι για το ξεταβλομα μια φορα το μηνα!

Ισα να βλεπει μεχρι που μπορεις να πας το cpu και μετα παλι στην ντουλαπα το κανιστρο και σε λογικα επιπεδα το cpu οστε να ειναι και σταθερο για καθημερινη χρηση!

Και αμα χαλασω τιποτα...Καλα να παθω!

Ολα αναλοσιμα ειναι!

Εμεις να ειμαστε καλα!

Αρχική απάντηση από FrOsT [Σήμερα, στις 09:52]

Μπορείς να το παραγγείλεις online και να σου σταλεί σπίτι σου...

http://xtremeshop.com.gr/catalog/product_info.php?cPath=21_36&products_id=63&osCsid=cabafb219b4688bbac74eb2a6db8cbb6

Ετσι θα την κανω την δουλεια!

Αρχική απάντηση από DJD [Σήμερα, στις 20:47]

lol συγνώμη για το εκτός θέματος.. αλλά η φώτο έχει ένα από τα πιο βρώμικα keyboard που έχω δει ποτέ μoυ :hehe:

Χα.....!.......ΔΕΝ έχεις δει το δικό μου γι'αυτό........ :p

OK!Τo παραγγείλα!

Μετακομιζω σε 8 μερες!Ελπιζω να εχει ερθει μεχρι τοτε γιατι απο οτι ξερω θα μου ερθει ενα χαρτι στο σπιτι για να παω ταχηδρομιο να το παραλαβω!

Αρχική απάντηση από CaptainMilo [Σήμερα, στις 00:03]

Αν βάζανε την φωτό με το κάνιστρο μέσα στην ψαρωτική βαλιτσούλα , πιστεύω θα ήταν καλύτερο

Καλά αποτελέσματα Dom

thanks!!!

Ελπιζω να το δινουν μαζι με τα τσιπρανκαλα που φενονται στην φοτο!

Βαλιτσα οποιος θελει αγωραζει!

Αρχική απάντηση από hipro5

Χα.....!.......ΔΕΝ έχεις δει το δικό μου γι'αυτό........ :p

Καλα εισαι απιστευτος ......... .ακομα και στα βρωμικα πληκτρολογια θελεις να εχεις την πρωτια.......:p

@ DJD

Κωστα το ειχαμε για να μαθαινουμε πληκτρολογηση με το τυφλο συστημα.......

Περα απο την πλακα τωρα το συγκεκριμενο πληκτρολογιο εχει βοηθησει στην κατασκευη οσων εχω φτιαξει μεχρι τωρα και οταν γινει η αντικατασταση του θα το κρατησω σαν κειμηλιο .....

Κανιστρα θα υπαρχουν διαθεσιμα για οποιον ενδιαφερεται κατα τις αρχες Σεπτεμβριου Μεχρι τοτε καλες διακοπες και καλη ξεκουραση και επιστροφη με περισοτερη ορεξη και λιγοτερους καβγαδες

Κανιστρα θα υπαρχουν διαθεσιμα για οποιον ενδιαφερεται κατα τις αρχες Σεπτεμβριου Μεχρι τοτε καλες διακοπες και καλη ξεκουραση και επιστροφη με περισοτερη ορεξη και λιγοτερους καβγαδες

Απο το στομα σου και στου θεου τ' αυτι:)

το δικο μου ακομα το περειμενο :( αλλα θα δουμε το σεπτεμβριο αμα θα αξιζει η τοση καθυστερυση.πιστευω οτι πρεπει να την αξιζει;)

Αρχική απάντηση από DJD

lol συγνώμη για το εκτός θέματος.. αλλά η φώτο έχει ένα από τα πιο βρώμικα keyboard που έχω δει ποτέ μoυ :hehe:

Καλά δεν είναι απαραίτητα και βρώμικο με την κοινή έννοια του "βρώμικου". Απ'όσο ξέρω, ο χαλκός και τα συναφή, αφήνουν ζόρικες μουτζούρες.

Και εκεί είναι όλη η μούρη, στο ότι κάνει μπαμ ότι είναι χειροποίητο. Ένας από τους λόγους που γουστάρω blocks e11even, είναι γιατί είναι φτιαγμένα όπως είναι φτιαγμένα.

Όταν με το καλό θα κλείσει κάποια συμφωνία ο Μιχάλης και τα blocks του θα φτιάχνονται σε κάποια φάμπρικα (πωπω λέξη...), θα σταματήσω να παίρνω από αυτόν.

Θα παίρνω μόνο high-end αερόψυκτρες από τα Ιωάννινα... :whistling

Αρχική απάντηση από Legend

To plexy για crusader παίζει αθήνα; :D Μιχάλη ρίχνε και καμιά ματιά στα PM! :p

Μπορεις να βρεις τα προιοντα στο e-shop του eleven στο http://www.eleven-blocks.com

Εναλακτικα online μπορεις να παραγγειλεις απο τα

http://www.hacshop.gr (Αθηνα) ή http://www.xtremeshop.com.gr (Θεσσαλονικη)

• 3 weeks later...
Αρχική απάντηση από Legend

Μια ερώτηση για το eleven-blocks.com:

Το site αυτό ποιός το συντηρεί; Η παραγγελίες εκτελούνται γρήγορα;

Συνηθως ναι :) Αλλα λογω καλοκαιρινων διακοπων αφησαμε τις οθονες για λιγο και ειπαμε να ξεκουραστουμε λιγο. Αυγουστος γαρ.... αυτη την εβδομαδα θα εκτελεστουν ολες οι παραγγελιες ....

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.