greema Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 28, 2006 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 28, 2006 Κυκλοφόρησε το Slackel-2.0 Περισσότερα Link to comment Share on other sites More sharing options...
bourlas1416003173 Ιούλιος 28, 2006 #2 Κοινοποίηση Ιούλιος 28, 2006 περιμενω να δω με μεγαλο ενδιαφερον την εκδοση 2 τωρα το κατεβαζω και παει σε 1μβιτ γραμμη με 8κβ οποτε πρεπει να περιμενω αλλα 1472 λεπταμεχρι να βρεθουν mirrors μπορει να γινει ενα torrent και ναανεβει π.χ. στο linuxtracker.org Link to comment Share on other sites More sharing options...
greema Ιούλιος 28, 2006 Author #3 Κοινοποίηση Ιούλιος 28, 2006 Οσον αφορά τη ταχύτητα έχω adsl 512/128kBit/s, το πραγματικό όμως είναι 464/116 kBit/s . Και έχω slackel φυσικά, με web, ftp και mail server postfix. Δεν δουλεύω άλλο λειτουργικό.Το μέγιστο που μπορείς να κατεβάσεις από τον ftp server που έχω στο σπίτι είναι 16Κb/sec.έχω φτιάξει torrent DHT. που τρέχει στο server Πήγαινε πάλι στη σελίδα και πες μου αν δουλεύει το torrentlinuxtracker.org, ωραία ιδέα. Θα δω τι μπορώ να κάνω Link to comment Share on other sites More sharing options...
bourlas1416003173 Ιούλιος 28, 2006 #4 Κοινοποίηση Ιούλιος 28, 2006 δεν δουλευει, απο οσο γνωριζω ακομα και αν ειναι dht πρεπει να υπαρχει ενα announce urlp.x. mininova, linuxtracker ktl και αφου γινει η πρωτη συνδεση μπορει καποιος να κατεβασει χωρις τον tracker, αν δεν υπαρχει announce url δεν θα ξεκινησει ποτε το τορρεντεκτος αν εχεις φτιαξει tracker αλλα και παλι πρεπει μεσα στο τορρεντ να δηλωθει η url του trackerεπισης πολλα τορρεντ clients εχουν tracker p.x. azureus, utorrenthttp://azureus.sourceforge.net/faq.php#17 Link to comment Share on other sites More sharing options...
sotiris Ιούλιος 28, 2006 #5 Κοινοποίηση Ιούλιος 28, 2006 1) ’δεια χρήσης δεν μας είπες, ελπίζω να είναι gpl 2) Το κατέβασμα/ λήψη αρχείου έχουμε συμφωνήσει να μην το λέμε μεταφόρτωση, καλό θα ήταν να το διορθώσεις! 3) Για hosting μπορείς να επικοινωνήσεις με τον Hel.l.u.g. στο mail: board πάπια hellug.gr Μάλλον μπορείς να έχεις και CVS και mailing list αν ενδιαφέρεσαι. Sotiris Link to comment Share on other sites More sharing options...
greema Ιούλιος 28, 2006 Author #6 Κοινοποίηση Ιούλιος 28, 2006 1) Εννοείται ότι είναι gpl, εκτός από τα προγράμματα οπως skype, opera, libdvdcss, jre, flush plugin τα οποία έχουν τη δική τους άδεια. 2) Η "μεταφόρτωση" διορθώθηκε σε "κατέβασμα/λήψη αρχείου"3) Οσον αφορά το hosting. Στο tetradio.gr έχω μόνο 150 ΜΒ.To slackel-1.0 το έστειλα με το ταχυδρομείο στο www.ellak.gr. τότε δεν είχα adsl. Τους έστειλα email για να μου δώσουν πρόσβαση να ανεβάσω το slackel-2.0 αλλά δεν πήρα απάντηση. Μάλλον θα πήγαν διακοπές.Το slackel-1.0.1 το ανέβασα στο http://slackel.zon.gr/, αλλά δεν μπορώ πλέον μου κόψανε τη πρόσβαση.Ετσι έχω μόνο το pc του σπιτιού με adsl 512/128 με slackel σαν server4) Με τον hellug δεν επικοινώνησα, θα το κάνωΓια το azureus το έχω αλλά δεν δουλεύει σαν trucker, γίνεται χαμός με τις πόρτες. Είναι μπέρδεμα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sotiris Ιούλιος 29, 2006 #7 Κοινοποίηση Ιούλιος 29, 2006 Αρχική απάντηση από greema4) Με τον hellug δεν επικοινώνησα, θα το κάνω Να το κάνεις, γιατί ένας από τους λόγους ύπαρξης του συλλόγου είναι προσπάθειες σαν τη δικιά σου Slackware + ελληνικά το πρώτο που μου έρχεται στο μυαλό είναι το zeus linux ( http://www.zeuslinux.gr/ ), αλλά κανέναν δεν έβλαψε η πολυφωνία Link to comment Share on other sites More sharing options...
greema Ιούλιος 29, 2006 Author #8 Κοινοποίηση Ιούλιος 29, 2006 To Zeus δεν είναι livecd. Επομένως υπάρχει διαφορά Επίσης το bittorrent διορθώθηκε. το seed ξεκίνησε κάνει upload. Ο χρήστης που κατεβάζει το slackel-2.0 χρησιμοποιεί μtorrent (www.utorrent.com). To αναφέρω για να καταγράψουμε τους clients που συνεργάζονται. Ας το τεστάρει και κάποιος άλλος και να αναφέρει αν δουλεύει. http://www.torrentbox.com/dl.php/56911/slackel-2.0.iso.torrent Link to comment Share on other sites More sharing options...
bourlas1416003173 Ιούλιος 30, 2006 #9 Κοινοποίηση Ιούλιος 30, 2006 ωραια τωρα δουλευει το τορρεντ και γινεται leech me 16kb απο 4 ατομα Link to comment Share on other sites More sharing options...
greema Ιούλιος 30, 2006 Author #10 Κοινοποίηση Ιούλιος 30, 2006 :clap: Επιτέλους. Τα καλά νέα.Ελπίζω κάποιος να ποστάρει τις εντυπώσεις ή και ένα review του Slackel-2.0Λες να αφήσω μόνο το torrent και να καταργήσω το download από τον ftp server; Ή να υπάρχουν και οι δύο δυνατότητες λήψης καλύτερα;Σε ευχαριστώ bourlas για το ενδιαφέρον. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sotiris Ιούλιος 30, 2006 #11 Κοινοποίηση Ιούλιος 30, 2006 Αρχική απάντηση από greemaΕλπίζω κάποιος να ποστάρει τις εντυπώσεις ή και ένα review του Slackel-2.0Λες να αφήσω μόνο το torrent και να καταργήσω το download από τον ftp server; Ναι. Το torrent αν δεν γνωρίζεις, δημιουργήθηκε ακριβώς για αυτόν τον σκοπό, τη μεταφορά διανομών σε πολλούς παραλήπτες με σχετικά περιορισμένο bandwidth του seeder. Link to comment Share on other sites More sharing options...
greema Ιούλιος 30, 2006 Author #12 Κοινοποίηση Ιούλιος 30, 2006 Αρχική απάντηση από sotiris [Σήμερα, στις 08:56] Ναι. Το torrent αν δεν γνωρίζεις, δημιουργήθηκε ακριβώς για αυτόν τον σκοπό, τη μεταφορά διανομών σε πολλούς παραλήπτες με σχετικά περιορισμένο bandwidth του seeder. Ok. Link to comment Share on other sites More sharing options...
wrong method Ιούλιος 30, 2006 #13 Κοινοποίηση Ιούλιος 30, 2006 Το έβαλα να κατεβαίνει,αν και πάει πολύ αργά.(1,5 KB/sec. client: KTorrent ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
greema Ιούλιος 30, 2006 Author #14 Κοινοποίηση Ιούλιος 30, 2006 Αρχική απάντηση από wrong method [Σήμερα, στις 12:43] Το έβαλα να κατεβαίνει,αν και πάει πολύ αργά.(1,5 KB/sec. client: KTorrent ) To ktorrent το έχω και εγώ και δεν μου άρεσε. Ετσι χρησιμοποιώ το bittorrentΠάντως πριν λίγο το δοκίμασα με utorrent ( τρέχει μόνο σε xp, δεν υπάρχει έκδοση linux) από το laptop ενός φίλου με adsl 384/128 KB/sec και κατέβαζε με 13-15 KB/sec. Επιασε και 24ΚΒ/sec Link to comment Share on other sites More sharing options...
wrong method Ιούλιος 30, 2006 #15 Κοινοποίηση Ιούλιος 30, 2006 Σημαντική βέλτιωση στην ταχύτητα μετά από 1 περίπου ώρα. Θα το αφήσω μέσα αφού κατέβει,μια και το pc αυτό είναι 24/7 ανοιχτό. Link to comment Share on other sites More sharing options...
greema Ιούλιος 30, 2006 Author #16 Κοινοποίηση Ιούλιος 30, 2006 Αρχική απάντηση από wrong method [Σήμερα, στις 13:21] Σημαντική βέλτιωση στην ταχύτητα μετά από 1 περίπου ώρα. Θα το αφήσω μέσα αφού κατέβει,μια και το pc αυτό είναι 24/7 ανοιχτό. Να σαι καλά. Αν το κάνουν και άλλοι αυτό τότε θα κατεβάζει με ταχύτητα μεγαλύτερη. Link to comment Share on other sites More sharing options...
xaxa1982 Ιούλιος 31, 2006 #17 Κοινοποίηση Ιούλιος 31, 2006 Αρχική απάντηση από greema Να σαι καλά. Αν το κάνουν και άλλοι αυτό τότε θα κατεβάζει με ταχύτητα μεγαλύτερη. Όταν θα βρίσκομαι κι εγώ στο Πανεπιστήμιο, που η γραμμή έχει απεριόριστο bandwidth, θα κατεβάσω κι εγώ το slackel, για να σας δίνω πακέτα κι ας μην το χρειάζομαι το λειτουργικό. Θεωρώ ότι μπορώ να βοηθήσω και για το καλό της κοινότητας, μπορούμε να συμβάλλουμε και έτσι... Link to comment Share on other sites More sharing options...
greema Ιούλιος 31, 2006 Author #18 Κοινοποίηση Ιούλιος 31, 2006 Αρχική απάντηση από xaxa1982 [Σήμερα, στις 11:07] Όταν θα βρίσκομαι κι εγώ στο Πανεπιστήμιο, που η γραμμή έχει απεριόριστο bandwidth, θα κατεβάσω κι εγώ το slackel, για να σας δίνω πακέτα κι ας μην το χρειάζομαι το λειτουργικό. Θεωρώ ότι μπορώ να βοηθήσω και για το καλό της κοινότητας, μπορούμε να συμβάλλουμε και έτσι... Σε ευχαριστώ xaxa1982. Ηδη το έχουν κατεβάσει 19 χρήστες. Σε πιο Πανεπιστήμιο είσαι; Link to comment Share on other sites More sharing options...
xaxa1982 Ιούλιος 31, 2006 #19 Κοινοποίηση Ιούλιος 31, 2006 Αρχική απάντηση από greema Σε ευχαριστώ xaxa1982. Ηδη το έχουν κατεβάσει 19 χρήστες. Σε πιο Πανεπιστήμιο είσαι; Στην Πάτρα! Βέβαια τώρα το καλοκαίρι δεν ανεβαίνω κάθε μέρα, αλλά όταν θ'ανεβαίνω, θα το βάζω να κατεβαίνει. Το κακό είναι ότι προσπάθησα να το βάλω στο Azureus και μου βγάζει ένα σφάλμα ότι δεν μπορεί να το πάρει γιατί είναι HTML αρχείο κτλ... Θα δοκιμάσω και άλλο torrent πρόγραμμα και θα ποστάρω αν έχω πρόβλημα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
greema Ιούλιος 31, 2006 Author #20 Κοινοποίηση Ιούλιος 31, 2006 Αρχική απάντηση από xaxa1982 [Σήμερα, στις 15:06] Στην Πάτρα! Βέβαια τώρα το καλοκαίρι δεν ανεβαίνω κάθε μέρα, αλλά όταν θ'ανεβαίνω, θα το βάζω να κατεβαίνει. Το κακό είναι ότι προσπάθησα να το βάλω στο Azureus και μου βγάζει ένα σφάλμα ότι δεν μπορεί να το πάρει γιατί είναι HTML αρχείο κτλ... Θα δοκιμάσω και άλλο torrent πρόγραμμα και θα ποστάρω αν έχω πρόβλημα... To azureus ποτέ δεν μπόρεσα να το τρέξω σαν server. Αν δουλεύεις linux βάλε το ktorrent. Αν δουλεύεις windows κατέβασε το utorrent. Είναι πολύ καλό. Απλώς άνοιξε τη πόρτα ( port forwarding) που θέλεις στο router. Τα δοκίμασα και τα δύο και δουλεύουν.Επίσης υπάρχει και το κλασσικό Bittorrent (http://www.bittorrent.com) που τρέχει και σε linux και windows.Με αυτό κάνω seeding το αρχείο από το home slackel linux pc. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.