Jump to content

retail 6300 & Gigabyte dq6 = 500X7 spi32 on Water

Athens2004

Recommended Posts

Ήρθε η ώρα να αγοράσουμε μητρική τελικά :D και η gigabyte δειχνει να ειναι on track :magic: Συνδιασμένη με εναν 6300 δείχνει να τα καταφέρνει καλά , Μια ds3 μάλλον με εναν 6300 [που όπως φαινεται ώς τώρα μονο το fsb τον σταματά] θα ειναι καλό combine.

http://forums.vr-zone.com.sg/showthread.php?t=82975

εντυπωσιακα μεν τα 3.5GHz απο εναν 1.86GHz CPU, αλλα γενικα σαν conroe δε θα επρεπε να τα πιανει με Αερα? Νομιζα οτι στον 6300 η μητρικη θα σε εκοβε, αλλα αυτος χρειαστηκε και νερο στον CPU για να φτασει εκει?

Αρχική απάντηση από Blinky [Σήμερα, στις 13:27]

εντυπωσιακα μεν τα 3.5GHz απο εναν 1.86GHz CPU, αλλα γενικα σαν conroe δε θα επρεπε να τα πιανει με Αερα? Νομιζα οτι στον 6300 η μητρικη θα σε εκοβε, αλλα αυτος χρειαστηκε και νερο στον CPU για να φτασει εκει?

Αυτό το "σαν conroe" δεν το κατάλαβα. Σχεδόν 100% oc και 500fsb δεν σου λένε τίποτα;

Αρχική απάντηση από Blinky [Σήμερα, στις 13:27]

E ποσο να κάνει ρε φίλε. 100% overclock spi32 απο τον μικροτερο conroe και τον ζορίζει και το μπομπο . Ποσο να εκανε ? Υπάρχει και ο 6400-6600- αυτοι τι θα κανουν ? τους κομπάρσους ? Και στην προκειμένη το μομπο τον κοβει , Τώρα αν σου φαινεται Xtreme ψυξη το νερο αντε να κέρδισε κανα 100mhz [το πολύ]

• 3 weeks later...

Setup πάντως DQ6 + 6600 ήταν μαρτυρικό.

Απίστευτη ταλαιπωρία με το FDD + F6 (win install).

Μία δεν διάβαζε το FDD, μία διάβαζε και μετά κόλλαγε, μία διάβαζε προχώραγε και μετά το copy files (που ξαναδιαβάζει πάλι τελευταία φορά από FDD) πάλι error.Μαρτύριο λέμε.

Και δεν ήταν ούτε το FDD, ούτε η δισκέτα, ούτε καλώδιο..τι να πω. (τελευταίο BIOS, αλλαγές σε RAM κλπ).

Τελικά μία φορά κατάφερε να περάσει και μετά όλα ΟΚ, το μηχάνημα πετάει.

Θα δοκιμάσω σήμερα και με ένα παρόμοιο setup να δω αν θα το ξανακάνει και σε άλλα κομμάτια.

Θα δοκιμάσω επίσης αν το FDD παίζει κανονικά στα Win (μπας και έχει πρόβλημα ο FDD controller).

Μιας και τα έσκασα και για OCZ 800αρες (4-4-4-15) λέω να ρίξω και ένα fax bench :p

Εγώ σήμερα με την p5b-dlx & 6300 δεν ζορίστηκα καθόλου ολα γίναν απο μόνα τους , αν εξαιρέσουμε ενα 15λεπτο στην αρχή που δεν ήξερα τι μου έφταιγε αλλά τελικά απο βιασύνη δεν ειχα συνδέσει τπτ απο πίσω . [mouse - keyboard ect ect :D ] και freezare μετα την οθόνη του bios :hehe:

Αρχική απάντηση από Athens2004

Εγώ σήμερα με την p5b-dlx & 6300 δεν ζορίστηκα καθόλου

Εσύ μπορεί να μην ζορίστηκες αλλά δεν μπορώ να πω και το ίδιο και για κάτι άλλους που λάμβαναν περί τις 17 κλήσεις ημερησίως τις τελευταίες εβδομάδες προκειμένου εσύ τελικά να απολαύσεις αυτό το ''ολα γίναν απο μόνα τους''.

Κανόνισε λοιπόν να κατευνάσεις τις σεξουαλικές σου ορμές με τους Conroe (και να βάζεις τα σωστά ''βύσματα'' ''από πίσω'' (απ' το κουτί))γιατί αλλιώς θα σε μηνήσω για σεξουαλική παρενόχληση.

:p

Έπαιξε κανονικά το F6;

Αν ναι, με ποιον driver έφτιαξες την δισκέτα (από site intel ή gb ; ) και ποιους φόρτωσες στο F6 (RAID ή AHCI ή και τους 2 (αυτό ήταν αδύνατον σε εμένα) - όπως στο NF4 ; )

το "σαν conroe" πηγαινε στην αρχιτεκτονικη του CPU. Το οτι ειναι 1.86 σε default δεν μου λεει πολλα απο τη στιγμη που δεν γινεται speed-binning. Οι προβλεψεις λενε οτι με τους Ε6600 τα 3.6 θα τα πιανουν ακομα και τα "μουφα" κομματια (=μπανανες) με αερα οποτε δε βλεπω το λογο απο τη στιγμη που δεν τον εμποδισε η μητρικη να χρειαζοταν νερο για τα 3.5 ο 1.86....αν μη τι αλλο, με 2mb cache ειναι και πιο ανετος θεωρητικα. Ασε που σαν κρυος CPU που ειναι, δε βλεπω να εχει καμια σοβαρη διαφορα στο OC με νερο αντι αερα.

Τωρα εγινα κατανοητος?

Τώρα ομως που ''ετοιμάστηκα'' θα σου λέιψουν τα τηλέφωνα μου να ξέρεις . :hehe: και θα παίρνεις ΕΣΥ και θα λές αυτο το μήνα τοσο εχει ''το καρπούζι'' κοκ :p

Nαι κανονικά .Με το cd της asus απο dos εκανα disc . Τεχνολογία ρέεεεε οχι σοκοφρέτες :hehe:

Αρχική απάντηση από Athens2004

Τι θές εσυ ρε ? απο τα Χριστούγεννα εχω να σε πάρω τηλ . :hehe:

Προφανώς ο καημένος χρήστης unseen δεν κατάλαβε ότι οι 17 κλήσεις ημερησίως αφορούσαν το άτομό σου και μόνο (και όχι το σύνολο των ενδιαφερομένων) :p

A και κάτι ακόμα: (Προσπαθούσα) να κάνω διακοπές λέμε! :p

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.