Georgesod Ιούλιος 31, 2006 #141 Κοινοποίηση Ιούλιος 31, 2006 Eντάξει είπαμε ρε παιδιά κάναμε λάθος που βάλαμε νερό όσοι βάλαμε. Ζητούμε ταπεινά συγνώμη. Από δω και στο εξής μόνο αέρα και phase Link to comment Share on other sites More sharing options...
tristeno1416003162 Ιούλιος 31, 2006 #142 Κοινοποίηση Ιούλιος 31, 2006 Αρχική απάντηση από kaynd [Σήμερα, στις 00:27] Μάλιστα. το «γύρω» εκεί που το χρησιμοποίησα ως επίρρημα γράφεται με ΩΓια συνέχισε μέχρι τώρα έχω 4 λέξεις λάθος δε θα κάνω edit το κείμενο μέχρι να βγει το score Αν βάλεις ορθογράφο θα σου βρει αρκετά ακόμα (λόγω φιλικού forum δεν μετράμε τα λάθη-παραλείψεις τονισμού και τα άλλα που είναι καθαρά θέμα απροσεξίας). Link to comment Share on other sites More sharing options...
dom Ιούλιος 31, 2006 #143 Κοινοποίηση Ιούλιος 31, 2006 Αρχική απάντηση από xrist22 [Σήμερα, στις 00:32] 140 posts!! Mας δουλευει ο ανθρωπος.... Εγω εχω ενα psp και λεω να του βαλω phase! Link to comment Share on other sites More sharing options...
tristeno1416003162 Ιούλιος 31, 2006 #144 Κοινοποίηση Ιούλιος 31, 2006 Σας έχω όλους σε λίστα. Μην τυχόν δω κανένα σας να βάζει αέρα ή να πουλάει το νερό του εδώ μέσα γιατί θα τον φάει το μαύρο φίδι και θα κατασχεθεί όλο του το hardware. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Georgesod Ιούλιος 31, 2006 #145 Κοινοποίηση Ιούλιος 31, 2006 Αρχική απάντηση από tristeno [Σήμερα, στις 00:43] Σας έχω όλους σε λίστα. Μην τυχόν δω κανένα σας να βάζει αέρα ή να πουλάει το νερό του εδώ μέσα γιατί θα τον φάει το μαύρο φίδι και θα κατασχεθεί όλο του το hardware. Eκεί στο England που είσαι έχει τύχει να δεις καμιά συναυλία με τον Glenn Benton; Είναι ο frontman των DEICIDE. Μερικές φορές επιχείρησε να επιτελέσει μαύρη μαγεία πάνω στη σκηνή :devil: Link to comment Share on other sites More sharing options...
kaynd Ιούλιος 31, 2006 #146 Κοινοποίηση Ιούλιος 31, 2006 @tristeno’ δηλαδή σταματάμε στα 4 και το πρώτο που επισήμανες λάθος απροσεξίας ήταν αφού έκανε μπαμ ότι αυτή η λέξη ήταν και συντακτικά λάθοςΕγώ σου βάζω και άλλο ένα «οτιοδήποτε»5 Λεξεις λάθος...Σε ένα κείμενο 500+ λέξεων και θέλεις να μου πεις ότι στραβώθηκες με αυτό εγώ έχω δει πολλά ποστ που όλες οι λέξεις είναι λάθος και δυσκολεύεσαι να καταλάβεις τι εννοεί ό άλλος. Και πάλι αυτό που κοιτάζω είναι το τι θα γράψω εγώ στο τι λέει ό άλλος και όχι στο πως το λέει Δηλαδή δε καταλάβαινες τι έγραφα?Τουλάχιστον με τι ,από όσα εννοούσα, σε αυτά που έγραψα σε εκείνο το ποστ, διαφωνείς? Link to comment Share on other sites More sharing options...
dom Ιούλιος 31, 2006 #147 Κοινοποίηση Ιούλιος 31, 2006 off topic!:devil: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chosen Ιούλιος 31, 2006 #148 Κοινοποίηση Ιούλιος 31, 2006 Αρχική απάντηση από tristeno [Σήμερα, στις 00:43] Σας έχω όλους σε λίστα. LMAO(κι έλεγα τι μου θυμίζει...) Link to comment Share on other sites More sharing options...
kaynd Ιούλιος 31, 2006 #149 Κοινοποίηση Ιούλιος 31, 2006 Μπορεί να μοιάζει off topic αλλά δεν είναι στο τέλος της 6 σελίδας είναι το επίμαχο ποστ του οποίου το περιεχόμενο δεν άρεσε στον tristeno (δε θα αρέσει και σε άλλους αλλά δεν έχουν πει τίποτε μέχρι τώρα).Μέχρι στιγμής Βρήκαμε τι δεν άρεσε όσον αφορά την ορθογραφία. Τώρα που το διάβασε για να βρει τα ορθογραφικά λάθη είμαι έτοιμος να μου πει και τα λογικά λάθη που έχουν άμεση σχέση με τον τίτλο του θέματος.@Chosen:rofl:@dom LOOOLOLOLOL Δε το έπιασα από την πρώτη στιγμή Επιτελούς το θέμα πήγε εκεί που άξιζε Link to comment Share on other sites More sharing options...
dom Ιούλιος 31, 2006 #150 Κοινοποίηση Ιούλιος 31, 2006 Link to comment Share on other sites More sharing options...
unseen Αύγουστος 1, 2006 #151 Κοινοποίηση Αύγουστος 1, 2006 Αρχική απάντηση από eleven Σαν να λες δηλ οτι μπορει καποιος να εκφερει γνωμη για το πως ειναι οταν κανειςερωτα βασισμενος στην εμπερια που αποκομισε κοιταζωντας............ τσοντες :cry: Αμαν ρε μιχαλη ψεκασα την οθονη πρωι πρωι με Life(διαφημιση) πορτοκαλι... Link to comment Share on other sites More sharing options...
darkCount Αύγουστος 1, 2006 #152 Κοινοποίηση Αύγουστος 1, 2006 Πλάκα πλάκα το γελάτε εσείς ανόητοι αλλά έχω μάθει κόλπα εγώ από τον Lex Steele...... Link to comment Share on other sites More sharing options...
xrist Αύγουστος 1, 2006 #153 Κοινοποίηση Αύγουστος 1, 2006 Να και η νεα προταση του eleven... Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJD Αύγουστος 1, 2006 #154 Κοινοποίηση Αύγουστος 1, 2006 Μιχάλη Αρχική απάντηση από xrist22 Να και η νεα προταση του eleven... χαχαχαχα Είπα να σώσω το thread μεταφέροντας τα offtopic στο blackhole.. αλλά ήταν καταδικασμένο από την αρχή.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
xrist Αύγουστος 1, 2006 #155 Κοινοποίηση Αύγουστος 1, 2006 Αρχική απάντηση από DJD Μιχάλη χαχαχαχα Είπα να σώσω το thread μεταφέροντας τα offtopic στο blackhole.. αλλά ήταν καταδικασμένο από την αρχή.. Δεν πειραζει διασκεδασαμε λιγο... Οσο για την νεα αεροψυξη....ο Μιχαλης προσπαθουσε να μου εξηγησει ενα μηχανισμο που εχει καποιο πεταλ με ιμαντα και συνδεεται με την βενταλια η οποια προσαρμοζεται διπλα στο pc...Σερφαροντας λοιπον κανεις πεταλ κρυωνεις το pc και συγχρονως κανεις και γυμναστικη. Αντε Μιχαλη στη παραγωγη γρηγορα.... να χασουμε και κανενα κιλο Link to comment Share on other sites More sharing options...
ea6gka Αύγουστος 1, 2006 #156 Κοινοποίηση Αύγουστος 1, 2006 εγω δεν μπορω να κανω αερα πανω απο το πσιι μου , θα βαλω τον αραπη (SLN) να το φυσαει... Link to comment Share on other sites More sharing options...
magicman Αύγουστος 1, 2006 #157 Κοινοποίηση Αύγουστος 1, 2006 @ea6gka και εγω θελω αραπη για 24/7 αφου εβαλα την dsl και κατευαζω ταινιες μερα-νυχτα. απο που τον πηρες? :hehe: νοικιαζουνε καθολου? Link to comment Share on other sites More sharing options...
o polonos Αύγουστος 1, 2006 #158 Κοινοποίηση Αύγουστος 1, 2006 Λιγο ρατσιστικο δεν ειναι??? (λεμε τωρα)?? :rolleyes: Link to comment Share on other sites More sharing options...
darkCount Αύγουστος 1, 2006 #159 Κοινοποίηση Αύγουστος 1, 2006 Γιατί ρατσιστικό ρε συ? Τις υπηρεσίες του θα μισθώσει. ’ρα θα τον "προσλάβει" σαν εργοδότης.Όταν πιάνεις δουλειά εσύ κάπου...είναι ρατσιστής ο εργοδότης σου δηλαδή?Σαν κατιτίς υπερευαισθητούληδες σας κόβω καλοκαιριάτικα....βουρ στη θάλασσα αμέσως!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ea6gka Αύγουστος 1, 2006 #160 Κοινοποίηση Αύγουστος 1, 2006 θα..."αμοιφθει" καλα δια τις υπηρεσιες του εννοια σου Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.