Jump to content

Προβληματακι μαλλον με refresh rate [SOLVED]

gregorisvas

Recommended Posts

astrolabos πηγα τωρα μεσα εσβησα οτι ειχε σχεση με catalyst,drivers κλπ,εβαλα .Net FrameWork 2.0,reboot και πηγα να τα ξαναεγκαταστησω...Παααλι τα ιδια... :cry: WTF?Πως γινεται να χαλασει η καρτα μεσα σε 2 μερες???? :rant: Δεν το καταλαβαινω..Και να πεις οτι εκανα και τιποτα τρομερο παει στο διαολο..Μητρικη αλλαξα :@

Ω ναι..Αναβε απλα δεν εκανε τιποτα..Παγωνε..Τελικα δουλεψε εκτος κουτιου (αν και ακομα δεν ξερω γιατι δεν δουλευε)..Τωρα τα εχω σε ενα χαρτοκουτι.Αυριο θα ξαναδοκιμασω με την παλια μηπως κανει τπτ η μητρικη..

Οριστε ενα screenshot απο το Catalyst.Ετσι μου το βγαζει (οπως ειπα πριν..σαν να μην την αναγνωριζει)..Δεν ειναι περιεργο?Οταν παταω HydraVision Properties μου λεει οτι για να μπω πρεπει να υπαρχουν εγκατεστημενοι οδηγοι για την καρτα γραφικων.Στη διαχειρηση συσκευων την εχει μια χαρα...

http://img89.imageshack.us/img89/223/pffaj4.jpg

http://img215.imageshack.us/img215/5218/wdmk1.jpg (το secondary δεν ξερω γιατι το εχει..Παντως ετσι ηταν παντα)

All fixed :D Εκανα απο την αρχη τα παντα..Εβαλα ξανα .Net FrameWork 2.0,Catalyst 6.7,HydraVision το full package και κοντεψα να τρυπισω το ταβανι απο το σαλτο :hehe: Ολα καλα :D

Ρε παιδες να ρωτησω..Για να μην ανοιγω νεο θεμα..Η accelero x2 ειναι καλη?Ειναι ευκολη η τοποθετηση? (να βγαλω την παλια ψυκτρα ειναι ευκολη υποθεση? :( ) Aπλα με χαλαει λιγο που δεν τον βγαζει τον αερα εξω απο το κουτι αλλα νταξ τι να κανουμε..Αξιζει λοιπον?

αξιζει ναι κυριως στα επιπεδα θορυβου.γενικα και να βγαλεις την παλια και να περασεις την Accelero ειναι ευκολη υποθεση.

Την παρηγγειλα..Να ρωτησω..Επειδη η παστα που εχει μαζι λογικα ειναι γτπ μου εχει μεινει λιγη MX1 της A.C παλι (αυτη χρησιμοποιω και στο pc..πολυ καλη φαινεται) να βαλω αυτη?Ποση βαζω περιπου?Χαζες ερωτησεις αλλα δεν εχω ξαναλαξει σε vga ψυκτρα και οσο να ναι ψιλοφοβαμαι..Δεν ειναι και φτηνη :(

γνωμη μου??ποτε δεν αλλαξα παστα σε aftermarket ψυκτρες και ποτε δεν ειχα το παραμικρο προβλημα η θεμα με την θερμοκρασια..

Απλα ρε συ βλεπω στο internet οτι με αλλη ψυκτρα ισως πεσει και 2-3 βαθμους..Με Arctic Silver βεβαια αλλα ενταξει...Δεν καταστραφηκαμε..

γνωμη μου παλι??με μια αλλη ψυκτρα πχ Zalman-AC θα πεσεις ουτως η αλλως σε θερμοκρασιες.

οποτε τι 40 τι 38....το ιδιο και το αυτο...

Ok οποτε κραταω την παστα που εχει μεσα..Λογικα μεχρι την παρασκευη θα την εχω βαλει οποτε θα σας πω εντυπωσεις :D

περι refresh ο λόγος και όποιος μου πεί πως θα κάνω στην 6600Gt να πάιξει στα 100Hz το prey, θα του είμαι υπόχρεος. Υποψην στην ανάλυση που το έχω υποστηρίζει η οθόνη 100Hz....

r_displayRefresh [Hz] - Determines the refresh rate used when Prey is launched. You should already be getting the maximum refresh rate possible on your monitor when playing Prey through the use of a refresh rate fix (See my ATI Catalyst Tweak Guide or my Nvidia Forceware Tweak Guide for a link and instructions), however if you want to set this manually, determine the supported maximum refresh rate on your monitor for the resolution you've chosen for Prey, and set this variable to that value.

Προφανώς πρέπει να βάλεις την εντολή στο cfg σου.

Περισσότερα για τις εντολές στα cfg του prey εδώ :

http://www.tweakguides.com/Prey_9.html

Να ρωτησω...Καλυτερα να παρω Accelero X2 ή VF900?Εχει ερθει η accelero (την εχω παραγγειλει δηλαδη) αλλα ακουω οτι η vf900 ειναι καλυτερη.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.