Jump to content

Θα αναβαθμίσετε cpu στους επόμενους 2 μήνες;

gdp77

Θα αναβαθμίσετε cpu στους επόμενους 2 μήνες;  

126 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

Σκοπεύω να αλλάξω σε Conroe σύντομα, αλλά ακόμα δεν ξέρω τι θα γίνει γιατί:

(α) δεν παίζουν τα λεφτά που θα χρειαζόμουν για μια τέτοια κίνηση, και

(β) μπορεί να με 'φρενάρει' ο φάδερ με τα γνωστά "καλό είναι αυτό που έχεις μωρέ... την κάνεις τη δουλειά σου..." :nothing:

• Replies 107
  • Created
  • Last Reply
Αρχική απάντηση από JohnnyX

με 119 δινει το infoshop...θα εχει stock την επομενη βδομαδα

Τελος οι 3800

Επικοινωνησα με το μαγαζι και λεει οτι μαλλον δε θα φερει γιατι δεν υπαρχει καθολου stock

(και αλλα μαγαζια δεν εχουν καθολου τον 3800). Οποτε μαλλον πρεπει να τον ξεχασουμε

Αρχική απάντηση από JohnnyX

Τελος οι 3800

Επικοινωνησα με το μαγαζι και λεει οτι μαλλον δε θα φερει γιατι δεν υπαρχει καθολου stock

(και αλλα μαγαζια δεν εχουν καθολου τον 3800). Οποτε μαλλον πρεπει να τον ξεχασουμε

αν δεν εχουν αυτοι κακο δικο τους! υπαρχουν πολλα αλλα που τους εχουν,search more :>

Τελος οι 3800

Τα ίδια μου λέγανε για τον 4600+ . Ψέματα λένε οι απατεώνες για να σε αναγκάσουν να αγοράσεις μητρική + cpu. Τόσο κάφροι είναι που κοροϊδεύουν τον κόσμο, ενώ η επίσημη ΑΜD βγάζει κανονικά 939 μέχρι το τέλος του χρόνου. Ας πούνε "δε θα φέρουμε γιατι δε γουστάρουμε" και όχι αυτά που λένε.

Τέλος πάντων, ψάξε στο skroutz, σίγουρα θα βρεις πολλά καταστήματα που έχουν. Και αν δεν φέρουν από Σεπτέμβρη και οι άλλοι, υπάρχουν και οι on-line λύσεις εξωτερικού.

X2 3800 στη θέση του 3200 winchester. Conroe θα έπερνα φθινόπωρο όπου θα ξεκαθάριζε λίγο με μητρικές κυρίως η κατάσταση αλλά αποκλείεται να βγαίνω οικονομικά και ακόμα πρέπει να αλλάξω οπωσδήποτε στο σχετικά άμεσο μέλλον με καμία dx10 κάρτα την 6600gt, οπότε bye bye conroe.

Αρχική απάντηση από Athens2004 [28-07-2006 09:17]

Σε κανα μήνα Conroe 2-3 μήνες με ίδιο Cpu καταντά ρουτίνα .

Ναι βεβαια

Χρειαζεσαι την αλλαγη καθε 2 μηνες αλλιως σου πεφτει βαρυς στο στομαχι :laughing:

και αμα εισαι απο τα ατομα που οι αλλαγες δεν σου πεφτουν βαρυς στην τσεπη

Αρχική απάντηση από nickstamat [Σήμερα, στις 09:49]

Σκοπεύω να αλλάξω σε Conroe σύντομα, αλλά ακόμα δεν ξέρω τι θα γίνει γιατί:

(β) μπορεί να με 'φρενάρει' ο φάδερ με τα γνωστά "καλό είναι αυτό που έχεις μωρέ... την κάνεις τη δουλειά σου..." :nothing:

Απο οτι βλεπω απο την υπογραφη σου εχεις αρκετα παλιο συστημα αρα εισαι απο τα ατομα που πραγματικα χρειαζονται αναβαθμιση

Οποτε στην περιπτωση σου εχεις δικιο.

Φερτο του και εσυ με το με το μαλακο

Πες του οτι εχεις αρκετο καιρο τον συγκεριμενο υπολογιστη και χρειαζεται αναβαθμιση

μην κατσει και τον πιασεις απο τον λαιμο και εσυ οτι θες το ταχυτερο και το πιο ακριβο γιατι φυσικο ειναι να σου αρνηθει

Αρχική απάντηση από Alien1 [Σήμερα, στις 18:38]

Ναι βεβαια

Χρειαζεσαι την αλλαγη καθε 2 μηνες αλλιως σου πεφτει βαρυς στο στομαχι :laughing:

και αμα εισαι απο τα ατομα που οι αλλαγες δεν σου πεφτουν βαρυς στην τσεπη

Μάλλον πιο βαρύ στο στομάχι σου πέφτει εσένα που αν δεις κανένα να πει πώς αναβαθμίζει ζορίζεσαι , . Γιατι ? Στην τελική σε εχει ορίσει κανεις διαχειριστή του χρόνου αναβάθμισης του καθενός ?

Αρχική απάντηση από Athens2004 [Σήμερα, στις 20:30]

Μάλλον πιο βαρύ στο στομάχι σου πέφτει εσένα που αν δεις κανένα να πει πώς αναβαθμίζει ζορίζεσαι , . Γιατι ? Στην τελική σε εχει ορίσει κανεις διαχειριστή του χρόνου αναβάθμισης του καθενός ?

Ξαδερφε... δεν εχεις αφησει ουτε ενα thread για τον conroe που να μην εχεις ποσταρει... Και εννοω σε ΟΛΟ ΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ!! Οποιο λινκ και να πατησω σε οποιοδηποτε φορουμ, για να δω τι μητρικες παιζουνε, FSB κλπ, υπαρχει κι ο ... Λεωνιδας (ή οποιος διαολος ειναι αυτος απο τα κλασσικα εικονογραφημενα που διαβαζαμε πιτσιρικαδες) να σιγονταρει απο κατω....

Πιστευω πρεπει να καθαιρεθει ο Hipro και να σε ονομασουμε και επισημα "Intel's Biatch" :p

Φιλικα παντα... :banging:

Οσον αφορα το θεμα μας....

Πιστευω οτι σε εξαρση ενδοπαλαμικης πεοταλαντευσης θα χτυπησω εναν 6300 με την φτηνιαρικη GigaBITE-ME 965.

Εαν πρυτανευσει η λογικη, δεν θα χτυπησω τιποτα...

Αρχική απάντηση από morfeas-dsl-

αν δεν εχουν αυτοι κακο δικο τους! υπαρχουν πολλα αλλα που τους εχουν,search more :>

Ξερω οτι εχουν και αλλοι ,απλα το λεω για αυτους που τον ηθελαν στη πολυ καλη τιμη των 119 (οπως εγω) . Παντως ξαναλεω και αλλοι δεν εχουν 3800....πλαισιο , e-shop κτλ και απλα δινεται η εντυπωση πως δεν υπαρχει επαρκες stock

Επισης ειναι γνωστο οτι το ΕOL του 939 3800 ειναι τελος του χρονου

Παντως ξαναλεω και αλλοι δεν εχουν 3800....πλαισιο , e-shop κτλ

Το ότι δεν έχουν, το ξέρω. Αυτό που με εκνευρίζει είναι τα ψέματα και η παραπληροφόρηση του τύπου "δεν υπάρχει στοκ και δε νομίζω να ξαναφέρουμε". Ας πουν ότι π.χ. "δεν βγάζω κέρδος από το κομμάτι και δεν το φέρνω". Όχι να κοροϊδεύουν τον κόσμο.

Αρχική απάντηση από SLN [Χθες, στις 20:49]

Ξαδερφε... δεν εχεις αφησει ουτε ενα thread για τον conroe που να μην εχεις ποσταρει... Και εννοω σε ΟΛΟ ΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ!! Οποιο λινκ και να πατησω σε οποιοδηποτε φορουμ, για να δω τι μητρικες παιζουνε, FSB κλπ, υπαρχει κι ο ... Λεωνιδας (ή οποιος διαολος ειναι αυτος απο τα κλασσικα εικονογραφημενα που διαβαζαμε πιτσιρικαδες) να σιγονταρει απο κατω....

Πιστευω πρεπει να καθαιρεθει ο Hipro και να σε ονομασουμε και επισημα "Intel's Biatch" :p

Φιλικα παντα... :banging:

Οσον αφορα το θεμα μας....

Πιστευω οτι σε εξαρση ενδοπαλαμικης πεοταλαντευσης θα χτυπησω εναν 6300 με την φτηνιαρικη GigaBITE-ME 965.

Εαν πρυτανευσει η λογικη, δεν θα χτυπησω τιποτα...

Ξάδερφε με ξέρεις καλά εχουμε μιλήσει αρκετές ώρες στο msn --> ακα κόψε κάτι . . . και στην τελική να σου πώ την αλήθεια ποτέ δεν αγόρασα cpu πάνω απο 150e οπότε πρέπει να βρείς άλλη beach [ η biatch αν σε φτιαχνει καλύτερα ] απλά χαλιέμαι με τρολάκια που θα μου υποδεικνύουν την επόμενη αγορά μου. [και πώς θα χαλάσω τα e μου]

edit αν σε χαλάει το avatar μου το αλλάζω κιόλα σε κάτι καλύτερο [το τουρκάκι εγώ και το αραπάκι το έχεις διαβάσει ?] :D

Παιδια εχω pentium 4 630 3.00 ghz mobo albatron PX915-sli Και θα ηθελα να ασχοληθω με κλοκαρισμα αλλα τωρα δεν μπορω λογω mobo Να του κανω αναβάθμιση? Αν ναι σε τι? Παντα ιντελ ομως :p :p

Αρχική απάντηση από Athens2004 [Χθες, στις 20:30]

Δεν με όρισε κάνενας διαχειριστή

Εξαλλου άπαντησε ο SLN κατά ενα μέρος τους λόγους

και τo κάνεις σε κάθε post αν και δεν είσαι ο μόνος

Λες να ενδιαφέρει το τι κάνεις κάθε 2 μήνες έσυ.

Εσένα σε όρισε κανένας Διαφημιστή

Ασε που το θεμα δεν λεει " Καθε πότε κάνετε αναβάθμιση"

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.