Jump to content

ΑDSLική ερώτηση

alexandross

Recommended Posts

Δε ρωταω ποσο θα εχω max ή min...:turn:

Ρωταω αν θα εχω ιντερνετ!

Εισαι 100% σιγουρος για την απαντηση? Το εχεις δοκιμασει ο ιδιος ή απλα το ακουσες απο καπου??

Και μια δευτερη συναφη ερωτηση:

Θα εχω ιντερνετ με μια 256άρα συνδεση απανω σε γραμμη 384?

Ναι θα δουλέψουν όλοι οι συνδυασμοί. Το μόνο που σε περιορίζει είναι η ταχύτητα της γραμμής.

Μοναδική εξαίρεση ίσως είναι, αν έχεις γραμμή από vivodi. Και λέω ίσως, γιατί δεν το έχω δοκιμασει εγώ. Μόνο το έχω ακούσει.

Αρχική απάντηση από alexandross [Σήμερα, στις 01:17]

το εχεις τσεκαρει εσυ ο ιδιος ή απλως το ακουσες απο καπου?

το εχω τσεκαρει ο ιδιος.και συνηθως κανουμε το αναποδο......

βαζουμε παραπανω γραμμη και μικροτερο παροχεα σε ταχυτητα......π.χ. 512 γραμμη και 384 παροχεα.εαν εισαι σε ξεκλειδωτο κεντρο τοτε πιανεις σχεδον ταχυτητες γραμμης παροτι πληρωνεις λιγοτερο σε παροχεα:)

Είχα isp 512 σε γραμμή 384 για λίγες μέρες, μετά αναβάθμισα τη γραμμή σε 512.. Μετά άλλαξα isp σε 384, κρατώντας τη 512 γραμμή. Πλέον έχω 512/512 και σταμάτησα τις αλχημείες αλλά μη σε προβληματίζει, ό,τι συνδιασμό και να κάνεις θα δουλέψει.

Δε δίνεις μερικές λεπτομέρειες της κατάστασης γιατί δε βλέπω φως στο τούνελ ούτε από προβολέα. Τι γραμμή έχεις; Στο όνομα σου ή από κάποιο πακέτο (στο όνομα της εταιρείας δηλαδή), τι σύνδεση προσπαθείς να βάλεις από πάνω ξεχωριστή; Από άλλη εταιρεία, αυτόνομη ή πακέτου..;

Οπως ειπα, εχω γραμμη 384. Παω να βαλω μια συνδεση 512. Μην σκεφτεστε πακετα και τετοια, παω στις ρυθμισεις του modem μου και εισαγω το username και το password, οπως δηλαδη κανω και με την 384 ως τωρα. Αλλα δε μπαινω στο νετ, οποτε δυο περιπτωσεις συμβαινουν, ή οτι δεν ειναι βιωσιμος αυτος ο συνδιασμος(πραγμα που απορριψατε) ή οτι θελει αλλο "κολπο"η 512:turn:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.