Jump to content

νερουλας και εγω! 39 c ιδλε

o polonos

Recommended Posts

Mια χαρα ειναι οι θερμοκρασιες. Απλα μπορεις να τις βελτιωσεις αρκετα φτιαχνοντας ενα shroud για το ψυγειο σου.

Αν βρω το ψυγειο που ψαχνω θα τα βαλω ολα σε ταξη για την ωρα πρεπει να μεινει ετσι:o :o :o

Παιδια τωρα σκεφτηκα και θελω να μου πειτε αν το μπλοκ ειναι σωστα δλδ απο που πρεπει να μπαινει το νερο και απο που να βγαινει:o :o

post-4643-1416072712,7393_thumb.jpg

δλδ να βαλω τους σολινες αναποδα? Γιατι τωρα δουλευει οπως στην φοτο:wall: :wall: :wall:

Α ρε polone!

Στο κεντρο πρεπει να ερθει το κρυο το νερακι για καλυτερη αποδωση!

Τα αλλαξα απο θερμοκρασιες σε ιδλε ειμαι το ιδιο αλλα πως θα της δω σε φουλ λοαδ?

τρεξε ενα pi32m και κοιτα να δεις ποσο θα φτασει!

ναι είναι καλά αλλα έχεις περιθώρια βελτίωσης ! έκανες αυτα που σου είπε ο unseen και τα άλλα παιδιά ( shroud κλπ?) και να ξέρεις όσο πιο χαμηλά το τοποθετήσεις το ψυγείο τόσο το καλύτερο από άποψη κρύου αέρα εννοώ.

παντος για τις μπουρμπουλιθρες που λες την πρωτη βδομαδα ειχα και εγω στο τανκ μετα απο λιγο καιρο ομως φυγαν μονες τους μια για παντα

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.