o polonos Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 27, 2006 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 27, 2006 Για χαρα παιδια εβαλα και εγω νερακι με βλοκ του 11 αντλια new jet 1700 και μολις ανοιξα το πισι ηταν 30 βαθμους μετα απο 30 λεπτα ηρθε στους 39-40 ιδλε. συστημα ειναι αντλια>μπλοκ>ψυγειο και οταν πιανω των σωλινα ειναι πολυ ζεστος (το μπλοκ παταει καλα) τα φοτα σας!! :tomato: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Deus Ιούλιος 27, 2006 #2 Κοινοποίηση Ιούλιος 27, 2006 μέγια το νεράκι δεν βλέπω κάτι περίεργο καλοκαίρι είναι .....λογικό είναι να ανεβεί η θερμοκρασία μετά από κάποια λεπτά λειτουργίας ......αλλα για να έχουμε μια καλύτερη εικόνα θερμοκρασία δωματίου ποσο έχεις τι στιγμή που κανεις τι μέτρηση έχεις μεγάλη διαφορα ανάμεσα στις 2 τιμές?ποίες οι διαφορες θερμοκρασίας σε σχέση με τον αέρα?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
knight_77 Ιούλιος 27, 2006 #3 Κοινοποίηση Ιούλιος 27, 2006 Εχε υπ'όψη σου οτι βασικο ρολο παιζει και το airflow στο κουτι Link to comment Share on other sites More sharing options...
o polonos Ιούλιος 27, 2006 Author #4 Κοινοποίηση Ιούλιος 27, 2006 το airflow ειναι καλο δοματιο-29 βαθμους πισι-45 νερο στο ψυγειο-35.5 και με τον αερα εκει ημουν και για αυτο το λογο εβαλα νερο. θα ηθελα να ευχαριστησω των unseen για μεγαλη βοηθεια. Link to comment Share on other sites More sharing options...
_$ment_ Ιούλιος 27, 2006 #5 Κοινοποίηση Ιούλιος 27, 2006 Eχει σημασια ομως τι CPU εχεις και στα ποσα τον εχεις αληθεια?Οverclockarισμενος? Link to comment Share on other sites More sharing options...
o polonos Ιούλιος 27, 2006 Author #6 Κοινοποίηση Ιούλιος 27, 2006 pentium 4 630 3 ghz δεν ειναι κλοκαρισμενος (δυστυχος) Εχω και μια αλλη απορια η αντλια που μου εστειλε ο unseen πανω της γραφει max 35 c :blink: δλδ εχω προβλημα ι οχι? Α στο συστημα μενουν ακομα παρα πολυ μικρες φουσκαλες και δεν φευγουν με τπτ. τι να κανω? Link to comment Share on other sites More sharing options...
mortisboy Ιούλιος 27, 2006 #7 Κοινοποίηση Ιούλιος 27, 2006 ...καταρχας μεγιες..:flower: ...και κατα δευτερον πιστευω οτι εχεις καπως υψηλη temp για μη κλοκαρισμενο cpu, για πες και τι mobo εχεις και ποιο monitor prog?? ..θα πρεπει οπωσδηποτε να εξαφανισεις τις φουσκαλιτσες, βασικα πρωτα θα κουνισεις το ψυγειο οσπου να φυγει ολος ο αερας και λογικα θα συμπληρωσεις και λιγο νερο, και επειτα με το δαχτυλο χτυπας και πιεζεις τον σωληνα ωσπου να εξαφανιστουν σιγα-σιγα οι φουσκαλες.. ..οπως το κοβω μαλλον το ψυγειο ειναι γεματο αερα για αυτο ζεματαει και το μπλοκ Link to comment Share on other sites More sharing options...
o polonos Ιούλιος 28, 2006 Author #8 Κοινοποίηση Ιούλιος 28, 2006 Εχαριστω mobo albaron px915sli και speed fan ειναι το προγραματακι. Φουσκαλες κυκλοφορουν δεν ειναι στασημες αυτο που προσεξα ειναι οτι πριν την αντλια δεν υπαρχουν και στον σολινα που παει ανλια>μπλοκ εκει εμφανιζονται:...: :...: :...: και δεν ειναι το μπλοκ που ζαματαει αλλα σολινες:wassat: :wassat: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alexisferos Ιούλιος 28, 2006 #9 Κοινοποίηση Ιούλιος 28, 2006 αν οι φυσαλίδες κυκλοφορούν τότε είναι άσχημα τα πράγματα. έχεις πολύ αέρα στο σύστημα σου. κουνά το ψυγείο πάνω κάτω χτύπα το με το χέρι λίγο και θα δεις ότι έχει κρατήσει σίγουρα αέρα μέσα του.Κάνε ότι σου είπε ο mortisboy κούνα τα λαστιχα κτλσε ενα πσ που εστεισα τωρα τελευταια με Τ και ποιο αδυνατη ανλτια απο το δικο σου εκανε 24 ωρες να κανει φουλ εξαερωση.. αλλα δεν ειχα αφησει το ψυγειο σε ησυχο, μια που λογο τις θεσης του κρατουσε αερα μεσα Link to comment Share on other sites More sharing options...
o polonos Ιούλιος 29, 2006 Author #10 Κοινοποίηση Ιούλιος 29, 2006 Λοιμπον παιδια τελικα επρεπε να αλλαξω ψυγειο με μεγαλυτερο και πλεον δεν υπαρχει ουτε μια φυσαλιδα. Σε ιδλε ειμαι 32-35 και το συστημα ειναι αντλια>ψυγειο>μπλοκ :devil: :devil: Link to comment Share on other sites More sharing options...
NoDsl Ιούλιος 29, 2006 #11 Κοινοποίηση Ιούλιος 29, 2006 Ναι αλλά απότι παρατηρώ δεν έχεις κανενα fan να βαράει τον κyrfan?Φτιάξε λίγο την ψύξη του ψυγείου γιατί και αυτή θέλει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
o polonos Ιούλιος 29, 2006 Author #12 Κοινοποίηση Ιούλιος 29, 2006 Ατα τα δυο 12αρια χτυπανε το ψυγειο μαλλον θα πρεπει να φτιαξω κουτακι απο plexy για να μην ειναι χυμα Link to comment Share on other sites More sharing options...
NoDsl Ιούλιος 29, 2006 #13 Κοινοποίηση Ιούλιος 29, 2006 Ναι βαράνε το ψυγείο αλλά άν το έχεις πλάτη κολλητά με τον τοίχο...δεν νομίζω οτι κάνουν πολύ δουλειά.Απο gilera είναι το ψυγείο btw? Link to comment Share on other sites More sharing options...
o polonos Ιούλιος 29, 2006 Author #14 Κοινοποίηση Ιούλιος 29, 2006 Δεν ειναι κολλητά με τον τοίχο και αερας μπορει να φυγει απο πισω. Το ψυγειο δεν θυμαμαι απο τι ειναι θα σας πω την δευτερα:flower: :flower: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Glx53mm Ιούλιος 29, 2006 #15 Κοινοποίηση Ιούλιος 29, 2006 δοκίμασε κατι απλο.η αντλια να στελνει νερο στο ψυγειο και το ψυγειο στο μπλοκ.ετσι θα ψυχεται το υγρο που θα φτανει στον επεξεργαστη.εχω 32c στα 3.930MHr Link to comment Share on other sites More sharing options...
Georgesod Ιούλιος 30, 2006 #16 Κοινοποίηση Ιούλιος 30, 2006 To ψυγείο βάλτο παράλληλα με το τραπέζι όχι όμως κολλητά. Βάλε στηρίγματα από κάτω έτσι ώστε να είναι 10-15 cm από το τραπέζι. Οι ανεμιστήρες από πάνω να τραβάνε αέρα από κάτω προς τα πάνω Link to comment Share on other sites More sharing options...
SiliconMan Ιούλιος 30, 2006 #17 Κοινοποίηση Ιούλιος 30, 2006 Πρώτα απ΄όλα με γειά.Το ψυγείο απ' ότι βλέπω είναι από αλουμίνιο.Δεν θα έχει πρόβλημα με το μπλοκ που είναι χάλκινο?(γαλβανική διάβρωση?) Link to comment Share on other sites More sharing options...
magicman Ιούλιος 30, 2006 #18 Κοινοποίηση Ιούλιος 30, 2006 και μενα για αλουμινενιο μου φαινεται.. αν ειναι τοτε θα υπαρξει προβλημα αργοτερα.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
unknown Ιούλιος 30, 2006 #19 Κοινοποίηση Ιούλιος 30, 2006 μπορεις να βαλεις μονο παραφλου αφου το περασεις απο φιλτρο για να φυγουν τα καθιζηματα.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
o polonos Ιούλιος 30, 2006 Author #20 Κοινοποίηση Ιούλιος 30, 2006 Ευχαριστω το ψυγειο πλυθηκε πολυυυ καλα και του εβαλα απιονισμενο νερακι με παραφλου 80>20% επιδει το παραφλου που βρηκα εγω ειναι ηδη αερομενο και θα μπορουσα να το βαλω σκετο. Υ.Γ Επειδι ειμαι Αιγινα δεν μπορουσα να βρω ενα καλο ψυγειο και εχω ψαξει σε ολα τα συνεργεια. Αν εχει καποιος ενα ford transit εχω βγαλει αγγελια :) :rant: :rant: :rant: :rant: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.