Jump to content

νερουλας και εγω! 39 c ιδλε

o polonos

Recommended Posts

Για χαρα παιδια εβαλα και εγω νερακι με βλοκ του 11 αντλια new jet 1700 και μολις ανοιξα το πισι ηταν 30 βαθμους μετα απο 30 λεπτα ηρθε στους 39-40 ιδλε. συστημα ειναι αντλια>μπλοκ>ψυγειο και οταν πιανω των σωλινα ειναι πολυ ζεστος (το μπλοκ παταει καλα) τα φοτα σας!!:tomato: :tomato:

μέγια το νεράκι

δεν βλέπω κάτι περίεργο καλοκαίρι είναι .....

λογικό είναι να ανεβεί η θερμοκρασία μετά από κάποια λεπτά λειτουργίας ......

αλλα για να έχουμε μια καλύτερη εικόνα θερμοκρασία δωματίου ποσο έχεις τι στιγμή που κανεις τι μέτρηση έχεις μεγάλη διαφορα ανάμεσα στις 2 τιμές?

ποίες οι διαφορες θερμοκρασίας σε σχέση με τον αέρα??

το airflow ειναι καλο:kiss: δοματιο-29 βαθμους πισι-45 νερο στο ψυγειο-35.5 και με τον αερα εκει ημουν και για αυτο το λογο εβαλα νερο. θα ηθελα να ευχαριστησω των unseen για μεγαλη βοηθεια.

pentium 4 630 3 ghz δεν ειναι κλοκαρισμενος (δυστυχος) Εχω και μια αλλη απορια η αντλια που μου εστειλε ο unseen πανω της γραφει max 35 c :blink: :blink: :blink: δλδ εχω προβλημα ι οχι? Α στο συστημα μενουν ακομα παρα πολυ μικρες φουσκαλες και δεν φευγουν με τπτ. τι να κανω?

...καταρχας μεγιες..:flower:

...και κατα δευτερον πιστευω οτι εχεις καπως υψηλη temp για μη κλοκαρισμενο cpu, για πες και τι mobo εχεις και ποιο monitor prog??

..θα πρεπει οπωσδηποτε να εξαφανισεις τις φουσκαλιτσες, βασικα πρωτα θα κουνισεις το ψυγειο οσπου να φυγει ολος ο αερας και λογικα θα συμπληρωσεις και λιγο νερο, και επειτα με το δαχτυλο χτυπας και πιεζεις τον σωληνα ωσπου να εξαφανιστουν σιγα-σιγα οι φουσκαλες..

..οπως το κοβω μαλλον το ψυγειο ειναι γεματο αερα για αυτο ζεματαει και το μπλοκ ;)

Εχαριστω:) mobo albaron px915sli και speed fan ειναι το προγραματακι. Φουσκαλες κυκλοφορουν δεν ειναι στασημες αυτο που προσεξα ειναι οτι πριν την αντλια δεν υπαρχουν και στον σολινα που παει ανλια>μπλοκ εκει εμφανιζονται:...: :...: :...: και δεν ειναι το μπλοκ που ζαματαει αλλα σολινες:wassat: :wassat:

αν οι φυσαλίδες κυκλοφορούν τότε είναι άσχημα τα πράγματα. έχεις πολύ αέρα στο σύστημα σου.

κουνά το ψυγείο πάνω κάτω χτύπα το με το χέρι λίγο και θα δεις ότι έχει κρατήσει σίγουρα αέρα μέσα του.

Κάνε ότι σου είπε ο mortisboy κούνα τα λαστιχα κτλ

σε ενα πσ που εστεισα τωρα τελευταια με Τ και ποιο αδυνατη ανλτια απο το δικο σου εκανε 24 ωρες να κανει φουλ εξαερωση.. αλλα δεν ειχα αφησει το ψυγειο σε ησυχο, μια που λογο τις θεσης του κρατουσε αερα μεσα

Λοιμπον παιδια τελικα επρεπε να αλλαξω ψυγειο με μεγαλυτερο και πλεον δεν υπαρχει ουτε μια φυσαλιδα. Σε ιδλε ειμαι 32-35 και το συστημα ειναι αντλια>ψυγειο>μπλοκ :devil: :devil:

post-4643-1416072712,4858_thumb.jpg

To ψυγείο βάλτο παράλληλα με το τραπέζι όχι όμως κολλητά. Βάλε στηρίγματα από κάτω έτσι ώστε να είναι 10-15 cm από το τραπέζι. Οι ανεμιστήρες από πάνω να τραβάνε αέρα από κάτω προς τα πάνω

Ευχαριστω:) το ψυγειο πλυθηκε πολυυυ καλα και του εβαλα απιονισμενο νερακι με παραφλου 80>20% επιδει το παραφλου που βρηκα εγω ειναι ηδη αερομενο και θα μπορουσα να το βαλω σκετο. Υ.Γ Επειδι ειμαι Αιγινα δεν μπορουσα να βρω ενα καλο ψυγειο και εχω ψαξει σε ολα τα συνεργεια. Αν εχει καποιος ενα ford transit εχω βγαλει αγγελια:) :) :rant: :rant: :rant: :rant:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.