Jump to content

mame help

osiris1416003225

Recommended Posts

στο γυμνασιο ο καθηγητης τησ πληροφορικης δωρο τον τελεφτεο χρονο μασ εφερε ολουσ

σε cd τα mame και μου αρεσε πολυ η φαση μπορω να πω ελιωσα metal slug κυριως

τωρα αποφασισα να ξαναγυρεψω τα mame λοιπον κατεβασα το mame32 plus η κατι τετοιο

και ανοιγω το προγραμα και παταω double click σε ενα απο τα παιχνιδια που μου εβγαλε

σε μια λιστα μαυρισε ι οθονι και εκανε loading σε ενα μπλε παραθυρακι ως το 100 μετα

εμεινε εκει πατησα enter και με εβγαλε εξω ξανα στη λιστα αυτο γινετε με σχεδον ολα τα

παιχνιδια στι λιστα . θα ηθελα καποιος να μου πει βημα βημα τι πρεπει να κανω για να τα

στησω επηδη ειμαι τελιωσ νεοπας απο emulators

Αρχική απάντηση από dark_lady [Σήμερα, στις 10:56]

osiris δεν νομίζω ότι φτες εσύ. Ίσως να υπάρχει πρόβλημα στο αρχείο που κατέβασες. Γιατι αυτό που λες, ότι σε πετάει έξω πάλι στο κεντρικό για προβλημα αρχείου μου φαίνετε.

δηλαδη αν ειναι σωστο το file απλα παιζεις χωρις να χρειαζονται περετερω διαδικασιες?

Σε κάτι mame που είχα, απλά πήγαινα πάνω στο game που ήθελα, πάταγα 2πλο κλικ και φορτωνε κανονικά το game στα γρήγορα και έπαιζα. Δεν έκανε κάποιο Install.

Kαι τώρα που το σκέφτομαι τα mame32 είχα και εγώ. Αλλά όχι τα plus. Δεν νομίζω να υπάρχει και μεγάλη διαφορά όμως.

Χμ πολύ μικρό! Ποσα games είχε μέσα το πακέτο?

Εκανα ενα search τώρα στο google και μόνο μικρα αχεία βρηκα.. Και αυτό που κατέβασες.

Βασικά παλιά ένα περιοδικό είχε μια σειρά απο DVD με mame 32 μέσα. γενικά όλα τα παλιά games που παίζαμε κάποτε... αλλά δεν θυμάμαι πιο.

Βασικά παίζει αυτό που κατέβασες, να είναι games και να έχουν μόνο 1 πίστα μέσα το καθένα, και να σου ζητάει μετά για να κατεβάσεις και τις άλλες πίστες να πληρώσεις...

Αρχική απάντηση από dark_lady [Σήμερα, στις 12:41]

Χμ πολύ μικρό! Ποσα games είχε μέσα το πακέτο?

Εκανα ενα search τώρα στο google και μόνο μικρα αχεία βρηκα.. Και αυτό που κατέβασες.

Βασικά παλιά ένα περιοδικό είχε μια σειρά απο DVD με mame 32 μέσα. γενικά όλα τα παλιά games που παίζαμε κάποτε... αλλά δεν θυμάμαι πιο.

Βασικά παίζει αυτό που κατέβασες, να είναι games και να έχουν μόνο 1 πίστα μέσα το καθένα, και να σου ζητάει μετά για να κατεβάσεις και τις άλλες πίστες να πληρώσεις...

οταν ανοιξα το application μεσα ειχε 100 μπορει και περισσοτερουσ τιτλους παιχνιδιων

αλλα κανενασ δεν λειτουργει

Kόιτα το mame περιέχει νμζ μια λίστα με παιχνίδια που σε κάθε έκδοση ανανεώνεται κ αν έχεις το αντίστοιχο rom με refresh γίνεται πράσινο στη λίστα κ μπορείς να το παίξεις. Βάλε κ τη σωστή διαδρομή του φακέλου των roms στις επιλογές

Metal slug εεε...(τερμάτισα το 3 μικρός με 1 πεντοχίλιαρο)

Δοκίμασε κ cadilacs&dinosaurs, magic sword, knights of the round κ street hoops!

• 11 months later...

Το mame32e είναι ένας emulator μόνο. Υποστηρίζει 7000 παιχνίδια αλλα δεν περιέχει κανένα. Ανανεώνεται καθημερινά. αυτή την στιγμή βρίσκεται στην εκδοσή 0.117. Αν βάλεις όμως μέσα παινίδια(roms) δεν είναι σίγουρο ότι θα παίξουν γιατί μπορεί να είναι παλιότερης version και να έχουν αναβαθμιστεί.

Αυτά τα παιχνίδια πρέπει να τα αγοράσεις δεν είναι free(Καμια 10αρια είναι free)

Επίσης για να παίξουν σωστά πρέπει να κατεβάσεις και συμπληρωματικά αρχεία για τον ήχο(samples) και κάποιους οδηγούς(Bioses) Κλπ

Σύνολο όλο το πακέτο περναει τα 50GB

Περισσότερα στο www.mame.gr.

edit: τώρα είδα της ημερομηνίες. Καλά που το ξέθαψες. Συμφωνα με το aντιστοιχο forum παίζει κανονικά

η ερώτησή μου πηγάζει από το γεγονός ότι είχα μια παλιά έκδοση (0.36 !!!!!) με 1736 παιχνίδια working !!!!! και έπαιζε κανονικότατα στα XP. Τα βάζω σε Vista, μου πετάει ένα παράθυρο που έλεγε κάτι για ασυμβατότητα σε ένα dll, πατάω να συνεχίσει, μου φορτώνει τα παιχνίδια, επιλέγω ένα και μου το δείχνει ασπρόμαυρο και με οριζόντιες κενές γραμμές ανά διαστήματα. Συν τοις άλλοις, δε μου έχει διαθέσιμες τις επιλογές για να αλλάξω κάνα setting μπας και φτιάξει. Κατεβάζω λοιπόν κι εγώ την έκδοση 0.114 που είναι η τελευταία stable και καλά. Δεν έχει βέβαια roms μέσα, οπότε πάω και αντιγράφω τα παλιά. Παίζουν μόλις 367 παιχνίδια. Τα υπόλοιπα λέει ότι λείπουν κάποια files. :(

Αρχική απάντηση από blkik

Το mame32e είναι ένας emulator μόνο. Υποστηρίζει 7000 παιχνίδια αλλα δεν περιέχει κανένα. Ανανεώνεται καθημερινά. αυτή την στιγμή βρίσκεται στην εκδοσή 0.117. Αν βάλεις όμως μέσα παινίδια(roms) δεν είναι σίγουρο ότι θα παίξουν γιατί μπορεί να είναι παλιότερης version και να έχουν αναβαθμιστεί.

Ε αυτο ακριβώς λέω παραπάνω ότι στην εκδοση 0.36 που είναι πάρα πολύ παλία είχες 1763

παιχνίδια που ήταν συμβατα με την 0.36. Σε κάθε νέα έκδοση αναβαθμίζονται κάποια παιχνίδια οπότε στην 0.114 ειναι συμβατα(δηλαδη δεν αλλάχτηκαν καθόλου απο την 0.36 έως την 0.114) μόνο 367. Πρέπει να ξαναβρεις της ολοκληρωμένες τις roms

Και γω έτσι ήμουν πριν κανα 6άμηνο είχα καμια 1200 roms στην εκδοση 0.76 και τώρα έχω 6500 στην 0.115. Μπες στο παραπάνω site και κατεβασε ένα οδηγο που έχει στα downloads για το mame32. Διαβασε και to θέμα mame32 updates the easy way και αν έχεις και καλή και μεγάλη σύνδεση(και πολυ χώρο στο δίσκο) συντομα θα έχεις όλα τα roms

Περίπου 15 gb είναι τα roms , αν εξαιρέσεις βέβαια τα CHS που είναι τεράστια σε μέγεθος οπότε και φτάνουμε τα 50 που αναφέρθηκαν πιο πάνω

Για τα games , torrent και καθάρισες

Εγώ θα σε συμβούλευα να κατεβάσεις και snapshot pack ώστε να έχεις και εικόνα για το κάθε game ώστε να ξέρεις στο περίπου τι στυλ παιχνιδιού είναι τι κάθε rom

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.