Jump to content

Watercooling newbie

iceblade

Recommended Posts

Καλησπέρα. Σκέφτομαι τι ψύξη να βάλω όταν κάνω αναβάθμιση και τελευταία με ελκύει η ιδέα της υδρόψυξης. Θα ήθελα να βάλω ένα αξιοπρεπές σύστημα υδρόψυξης με block για vga και cpu. Μπορείτε να μου προτείνετε parts για τιμές μέχρι 200Ε? Επίσης, αυτό θα μπεί στο κουτί HEC 6Α19 (τι λέτε μπορεί να χωρέσει εκεί μέσα και πώς να το βάλω;)

Ευχαριστώ

Πως σας φαίνεται η ιδέα να κοτσάρω μικρό ψυγείο ανάμεσα στους σκληρούς και το μπροστινό ανεμιστήρι; (καλά μη βαράτε!! :tomato: )

edit: άκυρο... τώρα που βλέπω το κουτί σε φωτογραφία, το ψυγείο απλά ΔΕΝ χωράει.. κλαψ...πρέπει όμως να βρω τρόπο! μουμπλε μουμπλε...

Αρχική απάντηση από iceblade

Καλησπέρα. Σκέφτομαι τι ψύξη να βάλω όταν κάνω αναβάθμιση και τελευταία με ελκύει η ιδέα της υδρόψυξης. Θα ήθελα να βάλω ένα αξιοπρεπές σύστημα υδρόψυξης με block για vga και cpu. Μπορείτε να μου προτείνετε parts για τιμές μέχρι 200Ε? Επίσης, αυτό θα μπεί στο κουτί HEC 6Α19 (τι λέτε μπορεί να χωρέσει εκεί μέσα και πώς να το βάλω;)

Ευχαριστώ

Αφου εισαι απο Θεσσαλονικη ελα στον καφε της παρασκευης να σε γνωρισουμε και να σου λυσουμε αποριες ..

Η προσκληση ισχυει για ολα τα παιδια απο Θεσσαλονικη που δεν ετυχε να ερθουν ποτε..

http://www.thelab.gr/showthread.php?s=&threadid=25160&perpage=20&pagenumber=5

Λοιπόν να σας πώ μια ιδέα να μου πείτε αν μπορεί να υλοποιηθεί στο Hec 6A19

2 μπλοκ, ένα για vga και ένα για cpu. Ένα ψυγείο που θα προσαρμοστεί ΚΑΠΩΣ (εδώ θέλω βοήθεια), στον πίσω 12άρη του κουτιού (μέσα ή έξω από το κουτί, το συζητάμε αυτό). Αντλία και τανκ μέσα στο κουτί. Για μέτριο o/c και τρομερή ησυχία (ξεφορτώνεσαι τελείως το ανεμιστήρι της cpu και vga και δεν προσθέτεις κάτι επιπλέον). Ποια η γνώμη σας, γίνεται η πατάτα είπα; :p

Αρχική απάντηση από MaGiCMaN [Σήμερα, στις 15:19]

δεν νομιζω να χωρανε... ιδιως με 2 μπλοκ. γιατι δεν κοιτας να φτιαξεις ενα κουτακι εσυ και να τα πεταξεις ολα εκει μεσα?

Δεν είμαι για modding και τέτοιες καταστάσεις και δεν θέλω να αλλ΄ξω κουτί για πολλούς λόγους (θεωρώ τα 9/10 κουτια που κυκλοφορούν καγκουριές + δεν έχω πολύ χώρο)

Αρχική απάντηση από orion [Σήμερα, στις 16:00]

Χωρανε τα block. Αλλα χρειαζεσε ομως διπλο ψυγειο. Το διπλο δε χωραει με τιποτα.

Το μονο χωραει αλλα ισα που φτανει μονο για CPU....

κατάλαβα το μονό ψυγείο δε φτάνει για να απάγει τη θερμότητα που θα παράγουν τα μπλοκ cpu + vga. Ευχαριστώ.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.