Sol Ιούλιος 27, 2006 #21 Κοινοποίηση Ιούλιος 27, 2006 Αρχική απάντηση από chroma Φυσικά υπάρχει πάντα η ενδιάμεση λύση του chiller, με ένα μεγάλο ρεζερβουάρ και χωρίς extreme απαιτήσεις δε χρειάζεται να λειτουργεί ο συμπιεστής 24/7. Είναι σαφώς οικονομικότερο από ένα μονοβάθμιο, με μόνο μειονέκτημα τον όγκο. οικονομικότερο σίγουρα?συμπιεστής θα ανοιγοκλείνει αυτόματα από ρυθμιζόμενο θερμοστάτη, σωστά (καλή φάση, ανάλογα με το τι θες)? για τι θερμοκρασίες μιλάμε? Εγώ ψιλοσκέφτομαι και την μόνωση σε mobo και vga που με αγχώνει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Skinny13 Ιούλιος 27, 2006 #22 Κοινοποίηση Ιούλιος 27, 2006 Αρχική απάντηση από Athens2004 1ον Τα επίπεδα θορύβου δεν εχουν φτάσει [ακόμη ] αυτα του νερού. 2ον Τα επιπεδα κατανάλωσης ρευματος. 3ον Η θερμότητα που εκλύει η μονάδα του phase στο δωμάτιο [τώρα το καλοκαίρι ] . και ουτε προκειται στα επομενα χρονια να επιτευχθουν αυτοι οι στοχοιαλλα μην ξεχνατε οτι w/c VS air = 10-15*C και phase VS w/c = ~ 40 *C Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chosen Ιούλιος 27, 2006 #23 Κοινοποίηση Ιούλιος 27, 2006 Νερό, γιατί το phase δεν ενδίκνυται (το σκώτωσα; ) για 24/7 λόγω κατανάλωσης (imho). Να δώσω +50/100 το δίμηνο στη ΔΕΗ για να έχω τον Opteronάκο μου στα 3.3/3.5; Αν ήταν το phase που μου δίνει +50% overclock, μπορεί. Αλλά εν προκειμένω, ο 165 μου πάει 55% πάνω με αέρα, και με το νεράκι προσθέτω άλλο ένα 5% αλλά και (το κυριώτερο) ησυχία. Και με τον Conroe θα είναι ακόμα μεγαλύτερη η ψαλίδα: με αέρα πας από τα 2/2.4 στα 3.6 και το νερό θα σε πλησιάσει στα 4+ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bassjunkies Ιούλιος 27, 2006 #24 Κοινοποίηση Ιούλιος 27, 2006 phase και πάλι phase!!! Μπωρεί όντως να υπάρχουν τα παραπάνω προαναφερθέντα προβλήματα αλλά άλλο πράγμα να βλέπεις αρνητικες θερμοκρασίες και +2Ghz στον επεξεργαστή σου. Έτσι δεν είναι??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Makis Hourdakis Ιούλιος 27, 2006 #25 Κοινοποίηση Ιούλιος 27, 2006 Ακριβώς αυτό. ’λλο πράγμα να τα βλέπεις και να τα ακούς και άλλο να μην τα σκέφτεσαι και να μην τα ακούς. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Athens2004 Ιούλιος 27, 2006 #26 Κοινοποίηση Ιούλιος 27, 2006 Αρχική απάντηση από Skinny13 [Σήμερα, στις 18:06] και ουτε προκειται στα επομενα χρονια να επιτευχθουν αυτοι οι στοχοιαλλα μην ξεχνατε οτι w/c VS air = 10-15*C και phase VS w/c = ~ 40 *C Βαλε κανα 60-70 να ειμαστε μέσα. ενα 35ρι βλεπεις idle σε α64 με το νερο και κανα -35 με το phase = 70 [core παντα οχι evap] Eνα 50ρι βλέπω εγώ το καλοκαίρι με τον 805 με νερο και με το phase -15~ως -25 = 65-70~ Επαναλαμβάνω ΓΙα καποιον που κλοκαρει και θελει τα μέγιστα PHASE. Και ας το βάζει 10 μέρες το μήνα, ποσο κάναν οι καλύτεροι a64 --> οι diego και οι opterOWN καναν 3g μεσο ορο . Τοσο κάνει με phase ενας 3000 η ενας 3200 μέτριος ώς κακος. [2.6-2.7 με νερο 3 με το phase] Τώρα για τα υπόλοιπα ισχύει οτι προείπα εχουν τα αρνητικά τους τα phase systems. [δεν ζητάς απο dragsterCar να σε παει 10.000 με μόνο service το λάδι ουτε παιρνεις ss1000cc για παράδοση πίτσας-value-χαμηλή κατανάλωση ευελιξία μες την πόλη ] Όπως και νάχει είναι κάτι που το παιρνεις-φτιάχνεις μια φορά και σου μένει & οταν το βάλεις πάνω θα την κάνει την διαφορά. Link to comment Share on other sites More sharing options...
xrist Ιούλιος 27, 2006 #27 Κοινοποίηση Ιούλιος 27, 2006 Mε το μερακι μου, εφτιαξα το νερακι μου Κι'αμα λαχει...και γουσταρω.. παω οπου θελω το κουτακι μου.. Kαι βεβαια ολα τα παραπανω που ανεφεραν τα παιδια. Καλο το phase δεν λεω.. αλλα... αντε να το βαλω στο σαλονι...θα πεσει παντοφλα 39 νουμερο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mortisboy Ιούλιος 27, 2006 #28 Κοινοποίηση Ιούλιος 27, 2006 Αρχική απάντηση από Athens2004 [Σήμερα, στις 21:37] Όπως και νάχει είναι κάτι που το παιρνεις-φτιάχνεις μια φορά και σου μένει & οταν το βάλεις πάνω θα την κάνει την διαφορά. ..οπως το πες μαν... και γω ετσι το βλεπω το phase δεν ειναι κατι απαγορευτικο απο αποψη θορυβου (οχι οτι δεν κανει ) αλλα παιζει ρολο και η κ@υλα που εχεις για bench ή για να ξεζουμισεις τον cpu σου οσο μπορεις και οποτε μπορεις ειτε εισαι Gamer ειτε encoder κ.τ.λ Τωρα παιζουν και αλλα πολλα ρολο οπως το μερος το οποιο το εχεις γιατι εαν το εχεις διπλα στο κρεβατι λογικο ειναι να σε ενοχλει, οπως επισης σαλονια κ.τ.λ (xrist για σενα το λεω.. ) Εγω προσωπικα εχω ενα P4 640@4g με νερακι 24/7 για κατεβασματα, FAD, ripping encoding κ.τ.λ τον 148@3.3g με το phase για gaming/bench και οτι αλλο κατσει, και τον Μ750@2.4g με αερακι για την γυναικα η οποια ειναι γραφιστας. Kαι ναι το μηχανημα που μου δινει το μεγαλυτερο pleasure ειναι αυτο με το phase... :D Το σιγουρο ειναι παντως οτι το phase δεν ειναι για καποιον ο οποιος εχει μονο ενα pc για πολλους και διαφορους λογους που ηδη εχουν ειπωθη. Παντως εγω παιδες οταν παιζω games ή ακουω μουσικη ουτε που το ακουω το Vapo, αλλα οταν θες εκεινες τις στιγμες για χαλαρωμα internet, chat, κοινως psol@rism@ εκει αναμφησβητητα χρειαζεται νερακι και μονο νερακι!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΝTG Ιούλιος 27, 2006 #29 Κοινοποίηση Ιούλιος 27, 2006 Αρχική απάντηση από chroma Φυσικά υπάρχει πάντα η ενδιάμεση λύση του chiller, με ένα μεγάλο ρεζερβουάρ και χωρίς extreme απαιτήσεις δε χρειάζεται να λειτουργεί ο συμπιεστής 24/7. Είναι σαφώς οικονομικότερο από ένα μονοβάθμιο, με μόνο μειονέκτημα τον όγκο. σοφη κουβεντα ...:drool: ψυχεις και τη καρτουλα που φλεγεται ... Αρχική απάντηση από Chosen Νερό, γιατί το phase δεν ενδίκνυται (το σκώτωσα; ) ( του πεταξες τα ματια οξω...περισσοτερο οπτικα βεβαια γιατι απλα ενα "ε" λειπει... Επισης εφονευσες (δεν μπερδευεσαι με τα "ω" ) και το "σκωτωσα" .. ...ενδεικνυται......σκοτωσα.... αλλα compressoras και παλι compressoras...ειτε για phase ειτε για chiller ...Ακομα και στην mercedes κ_λολεει....(επιφυλασομαι για φωτο μιας ομορφης αστερατης γερμανιδουλας) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.