gbak Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 26, 2006 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 26, 2006 Eκει που ψαχνομουν για gamerswear...να παραγγειλω απο εξω....να η εκπληξη τα φερε ολα κανονικα και με το νομο το e-shop...t-shirts...καθως και οτι αλλο gaming equipment αντιπροσωπευει..http://www.e-shop.gr/search_per.phtml?offset=0&category=GAMER%2520T-SHIRTS Link to comment Share on other sites More sharing options...
JimmyFox Ιούλιος 27, 2006 #2 Κοινοποίηση Ιούλιος 27, 2006 Δε θέλω να γίνω κακός, αλλά κάποιος θα πρέπει να είναι πολύ καμμένος για να αγοράσει τα παραπάνω. (Η μπλουζίτσα με το HEADSHOT πόσο κοστίζει....? ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
jpavly Ιούλιος 27, 2006 #3 Κοινοποίηση Ιούλιος 27, 2006 22 ? Too much... Πάω να τα χτυπήσω μόνος μου καλύτερα Head ShOOOOT Link to comment Share on other sites More sharing options...
CaptainMilo Ιούλιος 27, 2006 #4 Κοινοποίηση Ιούλιος 27, 2006 Από εγγύηση (να φύγει το γαζί , DefectiveOnArrival κτλ.) πώς πάνε? Πάντως καλή κίνηση , προβλέπω τα net cafe να γεμίσουν με Terrorist μπλουζάκια παραλλαγής Link to comment Share on other sites More sharing options...
gbak Ιούλιος 27, 2006 Author #5 Κοινοποίηση Ιούλιος 27, 2006 Εχουν πλακα παντως!...εγω τα γουσταρω..η φαση ειναι το τερροριστ το χει σε δυο παραλλαγες desert και camou.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
GruntGR Ιούλιος 27, 2006 #6 Κοινοποίηση Ιούλιος 27, 2006 Πανω που σκεφτομουνα τι δωρο να κανω σε τουτο το παλικαρι για την γιορτη του http://media.putfile.com/FPS-Doug Link to comment Share on other sites More sharing options...
Daidalos Ιούλιος 27, 2006 #7 Κοινοποίηση Ιούλιος 27, 2006 Αρχική απάντηση από GruntGR Πανω που σκεφτομουνα τι δωρο να κανω σε τουτο το παλικαρι για την γιορτη του http://media.putfile.com/FPS-Doug Θεος ο τυπος! Link to comment Share on other sites More sharing options...
gbak Ιούλιος 27, 2006 Author #8 Κοινοποίηση Ιούλιος 27, 2006 Αρχική απάντηση από GruntGR Πανω που σκεφτομουνα τι δωρο να κανω σε τουτο το παλικαρι για την γιορτη του http://media.putfile.com/FPS-Doug Απιστευτος!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ea6gka Ιούλιος 27, 2006 #9 Κοινοποίηση Ιούλιος 27, 2006 τι βλακειες ειναι αυτες! Link to comment Share on other sites More sharing options...
SLN Ιούλιος 27, 2006 #10 Κοινοποίηση Ιούλιος 27, 2006 Και στα λεγα ρε unstopp-y... Link to comment Share on other sites More sharing options...
gbak Ιούλιος 27, 2006 Author #11 Κοινοποίηση Ιούλιος 27, 2006 MTW δεν βλεπω ομως??... Link to comment Share on other sites More sharing options...
knight_77 Ιούλιος 27, 2006 #12 Κοινοποίηση Ιούλιος 27, 2006 Αρχική απάντηση από gbak MTW δεν βλεπω ομως??... Το εφερνε σε καποια φαση το Hac.Το εχω στη δουλεια και ειναι πολυ καλο pad για τα λεφτα του.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
gbak Ιούλιος 27, 2006 Author #13 Κοινοποίηση Ιούλιος 27, 2006 Το εφερνε σε καποια φαση το Hac.Το εχω στη δουλεια και ειναι πολυ καλο pad για τα λεφτα του.... απλα μου κανει εντυπωση...ενω εχει φερει αρκετα gamerswear....αυτα δεν τα βλεπω...οχι τιποτα αλλο χρεωθηκα και το steel s&s....και το mtw φαινεται αρκετα καλο.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dr.Paneas Ιούλιος 31, 2006 #14 Κοινοποίηση Ιούλιος 31, 2006 Πολυ ακριβα για αυτο που προσφερουν Link to comment Share on other sites More sharing options...
GruntGR Ιούλιος 31, 2006 #15 Κοινοποίηση Ιούλιος 31, 2006 Αρχική απάντηση από Dr.Paneas [Σήμερα, στις 15:34] Πολυ ακριβα για αυτο που προσφερουν Συγνωμη τι θες να σου προσφερει ενα tshirt ? Δηλαδη ολοι αυτοι που δινουν 100-300 ευρω για επωνυμα ρουχα τα παιρνουν επειδη τους προσφερουν κατι παραπανω ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
gbak Ιούλιος 31, 2006 Author #16 Κοινοποίηση Ιούλιος 31, 2006 Συμφωνω!....πληροφοριακα το t-shirt cs...τραβαει αρκετα βλεματα...και το βρισκω και πιο trendy...απο διαφορους μοδιστρους που μας εχουν φλομωσει στις μπαρουφες...εδω ενα diesel αγοραζεις και ακουμπας 50ευρα....βασικα οπως την δει ο καθενας γουστα ειναι αυτα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
anubis Αύγουστος 1, 2006 #17 Κοινοποίηση Αύγουστος 1, 2006 Αρχική απάντηση από ea6gka [27-07-2006 20:10] τι βλακειες ειναι αυτες! αν αναφερεσαι στον τυπο που δεν εχει τιποτα σημαντικοτερο να κανει και χτυπιεται επειδη εχασε, συμφωνω και ΕΠΑΥΞΑΝΩ! Τα μπλουζακια ειναι πολυ cool ομως. Το θεμα ειναι μη σε δει κανας πορωμενος στο δρομο με το tshirt που γραφει TERRORIST :giveup: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dr.Paneas Αύγουστος 2, 2006 #18 Κοινοποίηση Αύγουστος 2, 2006 Αρχική απάντηση από GruntGR Συγνωμη τι θες να σου προσφερει ενα tshirt ? Δηλαδη ολοι αυτοι που δινουν 100-300 ευρω για επωνυμα ρουχα τα παιρνουν επειδη τους προσφερουν κατι παραπανω ? Αυτοι δινουν στα παιδια τους 50Ευρω για να πανε στο μπακαλικο. Εγω θελω να ειναι βαμβακερα 100% και να εχουν δυνατότητα RMA αν μου χαλασει-σκιστει-φυγει η ραφή. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Skinny13 Αύγουστος 4, 2006 #19 Κοινοποίηση Αύγουστος 4, 2006 απ τη μυγα ξυγκι και απο τον gamer φραγκα βγαζουν αυτοι οι ανθρωποι Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.