Jump to content

1Τ command

alexandross

Recommended Posts

1. Eιναι δυνατον 4 dimms, 400MHz, σε Α64 Venice δουλεψουν σε 1Τ;

2. Tι ειναι προτιμοτερο, 1GB με 1T ή 2GB με 2Τ;

* * * *

Γενικη ερωτηση:Εχει σημασια αν οι rams ειναι single ή double sided;

1) Θεωρητικα οχι, στην πραξη με καλη μητρικη και τυχη στον επεξεργαστη γινεται. Τουλαχιστον το 4dimms 400MHz γινεται σχετικα ευκολα, και για 1Τ δε ξερω ποση τυχη χρειαζεται με το τι κομματια θα κατσουν... (εχε υποψην σου οτι η AMD λεει 333MHz για 4dimms)

2) Αναλογα την εφαρμογη, αλλα 90% τα 2gb. Το να θυσιασεις 5% αποδοση μνημης και να εχεις την διπλασια νομιζω ειναι πληρως αποδεκτο....τωρα αν ειναι να τρεξεις κανενα bench που δε θα χρησιμοποιησει σιγουρα τα 2Gb εκει το πρωτο... Αλλα γενικα καλυτερα 2 στικακια του 1gb για να εχεις και 2gb και 1Τ...

Γενικη ερωτηση : Ναι εχει σημασια στις DDR1, αλλα επειδη συνηθως ειναι ολες double-sided στα μεγεθη 512-1gb , το περνουμε σα δεδομενο...υπαρχουν λιγες 512 single....θεωρητικα με 4 τετοιες θα μπορεις να παιξεις με 4dimms 400MHz 1T χωρις προβλημα.

1.

το 1Τ με 4 ντιμακια εχει συζητηθει παλαιοτερα.αναζητηση rulez

2.

αναλογως την εφαρμογη και τα Μhz των μνημων.

Γενικη Απαντηση

εχει σημασια εαν μπουν ανακατεμενες.......δηλαδη στην ιδια μητρικη ντιμακια με single και ντιμακια με double.ασυμβατοτητες ασταθειες αλλα και να μην ποσταρει η μητρικη.

Αρχική απάντηση από Blinky

1) (εχε υποψην σου οτι η AMD λεει 333MHz για 4dimms)

333Mhz για Winchester 400Mhz για Venice

2) Μόνο αν χρησιμοποιείς βαριές εφαρμογές που χρειάζονται πολύ μνήμη να προτιμήσεις τα 4*512mb 2t, Αλλιώς 2*512bm 1t παίζουν αρκετά καλύτερα.

Ναι ρε παιδια, τα 400ΜΗz ειναι δεδομενα λογω του οτι εχω Venice

Για τα 1/2Τ ειναι που ενδιαφερομαι.

Βlinky(της γνωστης συνομωταξιας των φαντασματων?:D )

Moνο 5% ειναι η διαφορα μεταξυ 1Τ και 2Τ ???:blink: Εγω εμαθα οτι ειναι τεραστια η διαφορα γιαυτο και θελω να παω στο 1Τ.

Double sided ειναι οι μνημες μου, απλα ρωτησα ΓΕΝΙΚΑ αν υπαρχει διαφορα αναμεσα σε single/double,μην το μπλεκετε με το 1/2Τ

Δεν κανω καποιες βαρειες εφαρμογες(μονο μετατροπες mpeg/avi σε DVD και σε αυτες τις μετατροπες με ενδιαφερει η ταχυτητα).

Τελικα ειμαι σαφως μπερδεμενος αφου κι εσες διαφωνειτε μεταξυ σας.

Τι να κανω τελικα??:...:

Αρχική απάντηση από alexandross

Μα ειπα οτι εχω 4Χ512 !

Δεν λες πουθενά λεχω 4χ512, αλλά αν "Είναι δυνατόν 4 dimms, 400MHz, σε Α64 Venice δουλέψουν σε 1Τ;"

Αφού τις έχεις γιατί δεν τις βάζεις πάνω να δεις μόνος σου την διαφορά?

Και αν δεις ότι είναι μεγάλη τις πουλάς και πας σε 2*1gb (αν σονι και καλά θες 2gb)

Τι θεμα ειναι: Μπορω να παω στο 1Τ ?

Όχι.

Εγω φαντασμα? :D τι εννοεις?

Αμα εχεις ηδη τα 4χ512 τα βαζεις πανω και δοκιμαζεις :D οτι και να λεμε εμεις, αφου εχεις τη δεδομενη μητρικη, τον δεδομενο επεξεργαστη με τον memory controller του και τα dimmaκια, βαλτα πανω και δες μονος σου...

Σωστο αυτο για τον Venice, το ειχα ξεχασει :)

Το 1Τ/2Τ παιζει μεγαλο ρολο οταν εχεις φτασει να ασχολεισαι με τις μνημες σε επιπεδο timmings. Δηλαδη αν το θεωρησουμε και αυτο σαν ενα απο τα timmings, εχει τρελη βαρυτητα, καμια σχεση με τα αλλα.....Αλλα σε τελικη αποδοση συστηματος (οπου η μνημη συνησφερει ως ενα μερος μονο, και τα timmings ως ενα μερος της μνημης....) και το 5% που σου ειπα μπορει πολυ να ηταν....μπορει να μετραει και λιγοτερο...

Frost

Στην πρωτη γραμμη αυτου του thread μιλαω για 4 dimms 400MHz.

Kαι οταν λεω 4 dimms δε θα πρεπε να καταλαβεις οτι ειναι 4Χ512? Θα μπορουσε βεβαια να ειναι 4Χ256 ή 4Χ1G αλλα λιγο δυσκολο:rolleyes:

Αφού τις έχεις γιατί δεν τις βάζεις πάνω να δεις μόνος σου την διαφορά?

Mα... πανω τις εχω! Πως μπορω να δω μονος μου την διαφορα? Αφου δεν πηγα ακομα στο 1Τ

Αν εννοεις πως θα δω τη διαφορα μεταξυ 1G & 1Τ ή 2G & 2Τ, η απαντηση απλουστατα ειναι, οτι εγω τουλαχιστον ΔΕΝ μπορω να την δω! Δεν ειμαι εργαστηριο, πως να την δω δηλαδη?:woot: Εσυ τι θα εκανες για να την δεις?

... τις πουλάς και πας σε 2*1gb (αν σονι και καλά θες 2gb)

Που να τις πουλησω ρε frost? Oι τιμες των μνημων πεφτουν συνεχεια, ποιος να τις παρει?? Αν ξερεις αγοραστη παντως call...:)

Σκοπος ειναι να μη ξυλωνομαι παλι αλλα να κανω τη δουλεια μου με αυτες που εχω. Εδωσα 200 για να τις παρω και θα πρεπει να δωσω ποιος ξερει πόσα αλλα για καινουργιες 2Χ1G !!

Blinky

Tι εννοω για το φαντασμα?? Μαλλον δεν εχεις παιξει ποτέ ms pacman. Σκεψου το λιγο και θα σου πω στο επομενο:rolleyes:

Αμα εχεις ηδη τα 4χ512 τα βαζεις πανω και δοκιμαζεις οτι και να λεμε εμεις, αφου εχεις τη δεδομενη μητρικη, τον δεδομενο επεξεργαστη με τον memory controller του και τα dimmaκια, βαλτα πανω και δες μονος σου...

Πανω τα εχω! Τι δοκιμασια να κανω? Εγω ρωταω ΑΝ γινεται να εχω 1Τ και ΠΩΣ γινεται. Αν παω μονος μου να αλλαξω τιμες στο κουτουρου μπορει να το διαλυσω το συστημα,οι μνημες δεν ειναι για να παιζεις...:nothing:

Το 1Τ/2Τ παιζει μεγαλο ρολο οταν εχεις φτασει να ασχολεισαι με τις μνημες σε επιπεδο timmings. Δηλαδη αν το θεωρησουμε και αυτο σαν ενα απο τα timmings, εχει τρελη βαρυτητα, καμια σχεση με τα αλλα.....Αλλα σε τελικη αποδοση συστηματος (οπου η μνημη συνησφερει ως ενα μερος μονο, και τα timmings ως ενα μερος της μνημης....) και το 5% που σου ειπα μπορει πολυ να ηταν....μπορει να μετραει και λιγοτερο...
Για να πω την αληθεια δε πολυκαταλαβα αυτη τη παραγραφο σου. Δεν ειμαι και ειδημων. Στεκομαι ομως στο τελευταιο, οτι η διαφορα μεταξυ 1Τ και 2Τ ειναι το πολυ 5% !!! Μα ειναι δυνατον? Εγω εχω διαβασει οτι η διαφορα ειναι τεραστια, οτι τα πραγματα γινονται στο μισο χρονο και κατι τετοια... Αν καταλαβα, μου λες οτι αυτο ισχυει σε εξειδεικευμενες χρησεις του pc, και οτι για τον μεσο χρηστη δεν εχει σημασια? Δηλαδη δεν επηρεαζει πχ. σε ενα 3D game? Aν ειναι οντως ετσι,τοτε να μη ασχολουμαι αλλο:turn:

Να στο εξηγησω καλυτερα.... το 1Τ, εχει αρκετη σημασια στην αποδοση της μνημης. Αν τρεξεια καποιο μετρητικο προγραμμα που μπορει να απομονωσει σε μεγαλο βαθμο την αποδοση της μνημης, οπως πχ το Sandra Memory Bandwidth, εκει απο 1Τ σε 2Τ θα δεις αρκετη διαφορα...

ΑΛΛΑ αυτο αφορα μεμονομενα την αποδοση των μνημων....οταν τρεχεις μια οποιαδηποτε εφαρμογη ή παιχνιδι στο PC, δε μετρανε μονο οι μνημες....καθε αλλο....αναλογα την εφαρμογη αλλα πραγματα εχουν μεγαλυτερη βαρυτητα. Ας πουμε αν τρεξεις ενα παιχνιδι, η τελικη αποδοση που θα παρεις απο το συστημα σου θα ειναι 70% απο την καρτα γραφικων, 20% απο τον επεξεργαστη, 10% απο τις μνημες. Η μνημη λοιπον απο τα 100fps που εχεις ας πουμε στο παιχνιδι ειναι υπευθυνη για τα 10 αν το δουμε χοντρικα....ε αμα αντι για 1Τ ειχες 2Τ, μπορει αντι για αυτα τα 10 να ειχες 6fps απο τη μνημη οποτε τελικα να ησουνα στα 96fps αντι για 100....

ΑΡΑ συνολικα εχασες 4% αποδοση στα παιχνιδια....αυτο εννοουσα.

Τα ποσοστα ειναι τελειως χοντρικα και δεν λειτουργουν ακριβως ετσι τα πραγματα, υπαρχουν και bottlenecks κλπ, αλλα το ειπα ετσι χοντρικα γι ανα καταλαβεις τι εννοουσα.

Σε αλλη εφαρμογη πχ divx encoding μπορει να δεις μεγαλυτερη διαφορα που δεν π[αιζει ρολο η καρτα γραφικων.....ας πουμε 80% ο CPU και 20% η μνημη....οποτε να παρεις ενα καλο 10% εξτρα αποδοση με το 1Τ......αλλα γενικα η επιδραση της μνημης στο συστημα ειναι αρκετα πιο πισω σε σχεση με τον επεξεργαστη και την καρτα γραφικων....γι'αυτο αμα δεν ασχολεισαι με benchmarks μη σκοτωνεσαι για το 1Τ...

BTW, οχι δεν ειμαι ο Blinky απο το pacman :p , απο εναν mage στο WoW προηλθε το nickname...

Απο δοκιμες μη φοβασαι, πηγαινε στη μητρικη και βαλε 1Τ και μπες windows να τεσταρεις σταθεροτητα με prime...αμα δεν Bootαρει καν, μην αγχωνεσαι δεν επαθε τιποτα, απλα κανε clear CMOS να επιστρεψουν οι εργοστασιακες ρυθμισεις και καθαρισες....δεν ρισκαρεις τιποτα...

Τωρα αναλογα τη μητρικη που εχεις μπορει το 1Τ/2Τ να το λεει Command per Clock Enabled/Disabled ...ή οτιδηποτε αλλο....αυτο θελει λιγο ψαξιμο, και να σου πει καποιος που θα εχει την ιδια.

Frost

Στην πρωτη γραμμη αυτου του thread μιλαω για 4 dimms 400MHz.

Kαι οταν λεω 4 dimms δε θα πρεπε να καταλαβεις οτι ειναι 4Χ512? Θα μπορουσε βεβαια να ειναι 4Χ256 ή 4Χ1G αλλα λιγο δυσκολο:rolleyes:

Mα... πανω τις εχω! Πως μπορω να δω μονος μου την διαφορα? Αφου δεν πηγα ακομα στο 1Τ

Αν εννοεις πως θα δω τη διαφορα μεταξυ 1G & 1Τ ή 2G & 2Τ, η απαντηση απλουστατα ειναι, οτι εγω τουλαχιστον ΔΕΝ μπορω να την δω! Δεν ειμαι εργαστηριο, πως να την δω δηλαδη?:woot: Εσυ τι θα εκανες για να την δεις?

Που να τις πουλησω ρε frost? Oι τιμες των μνημων πεφτουν συνεχεια, ποιος να τις παρει?? Αν ξερεις αγοραστη παντως call...:)

Σκοπος ειναι να μη ξυλωνομαι παλι αλλα να κανω τη δουλεια μου με αυτες που εχω. Εδωσα 200 για να τις παρω και θα πρεπει να δωσω ποιος ξερει πόσα αλλα για καινουργιες 2Χ1G !!

Μιλάς για 4 dimm αλλά δεν λες ότι τα έχεις και εφόσον ρωτάς για το πος θα δουλέψουν ποιο πιθανό είναι να έχεις 2 και να σκέφτεσαι να πάρεις τα άλλα 2.

Απλά τρέξε ότι κάνεις συχνά πχ να συμπιέσεις κάποιο video πρώτα μς 2gb2t και μετά με 1gb1t και δες ποιο είναι ποιο γρήγορο, δεν χρειάζεται εργαστήριο απλή λογική.

30-40 το κάθε 512αρι είναι μια χαρά και με λιγότερο από 200 euro παίρνεις 2*1gb.

Blinky

Κοιταξε, εμενα δε με ενδιαφερουν τα tests. Δεν παω για καποιον διαγωνισμο. Με ενδιαφερει πρακτικα η καλη αποδοση του συστηματος μου. Οταν λες 5% εννοεις 5% επι της μνημης ή επι του συνολικου συστηματος?

Το ξερω, φυσικα, οτι σε ενα game δε μετρανε μονο οι μνημες. Αλλα αυτη τη στιγμη ασχολουμαι με τις μνημες, οποτε ξαναρωταω: επηρεαζει σε ενα 3D game αν εχεις 1Τ ή 2Τ? Αν βεβαια η διαφορα αναλυεται μονο σε fps, τα οποια ειναι μονο 6%...ε τοτε ενταξει.

Οταν μιλας για "αποδοση" στο καψιμο, εννοεις τον χρονο, ετσι?? Και λες οτι με 1Τ θα κερδισω 10% λιγοτερο χρονο?

Οσο αφορα το δευτερο σου post, ας βρεθει καποιος που σε περιβαλλον amd εχει με 4 sticks 1T...

Πιστευω οτι δεν θα βρεθει κανενας.

Βεβαια, απ ολα οσα μου ειπες, βγαινει το συμπερασμα οτι δε χανει και τιποτα ιδιαιτερο!!

ΥΓ. Τα φαντασματακια του ms pacman ειναι η Blinky(κοκκινο), η Pinky(ροζ), η Inky(πρασινο) και η Sue(κιτρινο)...

To χεις παιξει ποτέ?:)

Αρχική απάντηση από FrOsT [Σήμερα, στις 00:51]

Μιλάς για 4 dimm αλλά δεν λες ότι τα έχεις και εφόσον ρωτάς για το πος θα δουλέψουν ποιο πιθανό είναι να έχεις 2 και να σκέφτεσαι να πάρεις τα άλλα 2.

Απλά τρέξε ότι κάνεις συχνά πχ να συμπιέσεις κάποιο video πρώτα μς 2gb2t και μετά με 1gb1t και δες ποιο είναι ποιο γρήγορο, δεν χρειάζεται εργαστήριο απλή λογική.

30-40 το κάθε 512αρι είναι μια χαρά και με λιγότερο από 200 euro παίρνεις 2*1gb.

Αφου μιλαω για 4 dimms εννοειται πως εγω τα εχω, ποιος τα εχει, ο γειτονας?!:)

Δε ρωτησα γενικα πως θα δουλεουν, ρωτησα κατι συγκεκριμενο: πως μπορω, αν μπορω, να τις ρυθμισω σε 1Τ.

Ενταξει, αυτο που ειπες για το καψιμο μπορει να τσεκαριστει, ολα τα αλλα ομως??

Κοιταξε, δε πουλάω κατι που πηρα 55 για 30-40. Και που θα βρω αγοραστες?? Στη λαϊκη?

Οσο για το ποσο θα κανουν οι καινουργιες αυτο εξαρταται απ τα timings που θα εχουν και αλλους παραγοντες.

Παντως αυτο το λινκ που εβαλες εχει μαλλον τη φτηνοτερη της αγορας!! Αλλα και τα 164 δεν ταχω προχειρα!!:upside:

Αφου μιλαω για 4 dimms εννοειται πως εγω τα εχω, ποιος τα εχει, ο γειτονας?!:)

Μπα? Το e-shop σου αγοραζει κιολας? Κοιταξε, δε πουλάω κατι που πηρα 55 για 30-40.

Οσο για το ποσο θα κανουν οι καινουργιες αυτο εξαρταται απ τα timings που θα εχουν και αλλους παραγοντες.

Μιλάς για 4 dimms που δεν ξέρεις πως παίζουν οπότε είναι σαν να τα έχει ο γείτονας.

Το πόσο θα πουλήσεις αν πουλήσεις είναι δική σου υπόθεση, εγώ σαν εναλλακτική το είπα και εσύ το έδεσες κόμπο.

Εδώ δεν μπορείς να καταλάβεις την διαφορά από 1t σε 2t και θα την καταλάβεις από "τα timings που θα εχουν και αλλους παραγοντες."?

Ενταξει, αυτο που ειπες για το καψιμο μπορει να τσεκαριστει, ολα τα αλλα ομως??

Ποια άλλα?

Υπαρχει ανθρωπος στον πλανητη που να εχει αγγιξει πληκτρολογιο και να μην εχει παιξει pacman? :D

Στο θεμα τωρα, δεν μπορω να στο εξηγησω καλυτερα....το 5% ναι μιλαω για επιδοση συνολικα του συστηματος. τα FPS ειναι ο τροπος του παιχνιδιου να μετρησεις την αποδοση....στο παραδειγμα που σου εφερα, με 1Τ θα εχεις 100fps, με 2Τ 96....αρα χανεις 4% αποδοση τελικα. Στο encoding που η αποδοση μετριεται με χρονο, οταν λεω 10% εννοουσα 10% λιγοτερο χρονο, καλα καταλαβες.....αντι για 10 λεπτα ας πουμε, 9 λεπτα με 1T...

Γενικως μιλαμε για μικροδιαφορες σε τελικη αποδοση, που καλο ειναι να τις εχεις υπερ σου αν μπορεις, αλλα δε χαθηκε και ο κοσμος σε καθημεριη χρηση αμα χανεις αυτο το 5-10%....

Το αν πουλας κατι που πηρες 55 για 40 επετρεψε μου να διαφωνησω, γιατι δεν εχει σημασια ποσο το πηρες αλλα ποσο αξιζει σημερα....και αν τις πουλησεις, θα παρεις τις 1gb σε σημερινη τιμη και οχι στην τιμη που ειχαν οταν πηρες τις 512 για 55....;) Αλλα αν βαριεσαι να ψαξεις αγοραστη , σου λεω και με 2Τ δε χαθηκε ο κοσμος...

frost,

εκανα καποιες αλλαγες-διορθωσεις στο προηγουμενο μου, ελπιζω να τις προσεξες(διορθωσε και το quote plz)

frost, μιλάω για 4 dimms που ξερω πως παιζουνε και απο κει και περα διατυπωνω συγκεκριμενη εξειδικευμενη ερωτηση!

Τα timings και οι...αλλοι παραγοντες, αναγραφονται στις προδιαγραφες τηs μνημης, frost μου!!:D

Τι εννοεις "δε μπορω να καταλαβω τη διαφορα απο 1Τ σε 2Τ"?? Γιατι, εσυ μπορεις χωρις προγραμμα μετρησης??

Ποιά άλλα;

"Ποια άλλα" ??!! Οι μνημες ειναι μονο για το καψιμο ταινιων??? Αλλη δουλεια δεν κανουν?

Αρχική απάντηση από Blinky [Σήμερα, στις 01:14]

Υπαρχει ανθρωπος στον πλανητη που να εχει αγγιξει πληκτρολογιο και να μην εχει παιξει pacman? :D

Στο θεμα τωρα, δεν μπορω να στο εξηγησω καλυτερα....το 5% ναι μιλαω για επιδοση συνολικα του συστηματος. τα FPS ειναι ο τροπος του παιχνιδιου να μετρησεις την αποδοση....στο παραδειγμα που σου εφερα, με 1Τ θα εχεις 100fps, με 2Τ 96....αρα χανεις 4% αποδοση τελικα. Στο encoding που η αποδοση μετριεται με χρονο, οταν λεω 10% εννοουσα 10% λιγοτερο χρονο, καλα καταλαβες.....αντι για 10 λεπτα ας πουμε, 9 λεπτα με 1T...

Γενικως μιλαμε για μικροδιαφορες σε τελικη αποδοση, που καλο ειναι να τις εχεις υπερ σου αν μπορεις, αλλα δε χαθηκε και ο κοσμος σε καθημεριη χρηση αμα χανεις αυτο το 5-10%....

Το αν πουλας κατι που πηρες 55 για 40 επετρεψε μου να διαφωνησω, γιατι δεν εχει σημασια ποσο το πηρες αλλα ποσο αξιζει σημερα....και αν τις πουλησεις, θα παρεις τις 1gb σε σημερινη τιμη και οχι στην τιμη που ειχαν οταν πηρες τις 512 για 55....;) Αλλα αν βαριεσαι να ψαξεις αγοραστη , σου λεω και με 2Τ δε χαθηκε ο κοσμος...

Μιλαω για το original pacman, αυτο που βρισκεις μονο στο ΜΑΜΕ. Ολα τα αλλα ειναι απομιμησεις. Το εχεις το ΜΑΜΕ?:)

5% συνολικα επι του συστηματος ειναι μεγαλη διαφορα! Αρα, αν ειναι 5% στο ολο συστημα, στις μνημες χωριστα ποσο θα ειναι, 30%?

Το ξερω τι ειναι το fps, δεν ρωτησα αυτο. Ρωτησα, η συνεισφορα των μνημων στο παιξιμο ενος παιχνιδιου συνισταται μονο στα frames per second??

Εστω και 5-10% να ειναι, εαν μπορω να το ρυθμισω το 1Τ, τοτε γιατι οχι??!!:turn:

Για τις τιμες τα ειπαμε, πες μου που...αφθονουν οι αγοραστες να τρεξω!!:upside: Ουτε και τα minimum 164 τα εχω:(

Παντως αυτο το λινκ που εβαλες εχει μαλλον τη φτηνοτερη της αγορας!! Αλλα και τα 164 δεν ταχω προχειρα!!:upside:

Όπως είπα και ποιο πριν αν πας σε 2*1gb πουλάς τα παλιά πες 30ε το 1 σύνολο 120 άρα θες 44ε (4ε αν τις δόσεις 40ε) για τις άλλες. Έτσι για την ιστορία, αφού δεν ενδιαφέρεσαι.

frost, μιλάω για 4 dimms που ξερω πως παιζουνε και απο κει και περα διατυπωνω συγκεκριμενη εξειδικευμενη ερωτηση!

Τα timings και οι...αλλοι παραγοντες, αναγραφονται στις προδιαγραφες τηs μνημης, frost moy!!:D

Αφού ξέρεις πως παίζουν κάνε δοκιμές με διάφορες εφαρμογές 1t 1gb και 2t 2gb και δες τι κερδίζεις και τι χάνεις.

Όλες (σχεδόν) οι μήνες έχουν lifetime, που είναι η μόνη προδιαγραφή που θα έπρεπε να σε νοιάζει αφού και 2-2-2-5 να έχεις με 2t πάνε χαμένα.

"Ποια άλλα" ??!! Οι μνημες ειναι μονο για το καψιμο ταινιων??? Αλλη δουλεια δεν κανουν?

Οι ταινίες είναι 1 μόνο παράδειγμα που σου έδωσα αφού δεν ήξερες πως να δεις την διαφορά, από εκεί και πέρα ότι χρησιμοποιείς κάθεσαι και το δοκιμάζεις.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.