Jump to content

mobo για conroe.

Futuristic

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Θα ήθελα να ρωτήσω ποια Mobo αυτή την στιγμή υποστηρίζουν core 2 duo (6600 λέω να πάρω) και που μπορώ να τα βρω. Επίσης εάν υπάρχουν στην αγορά οι core2duo ή δεν έχουν έρθει ακόμη; Ευχαριστώ.

με μια αναζητηση θα τα βρεις ολα.

και μητρικες και ποτε ερχονται.

πολυ κουραστικο να ξαναδιαβαζουμε τις ιδιες αποριες

επειδή έχω κάνει search και ήδη διαβάζω διάφορα άρθρα αλλά έχω καραμπερδευτεί 2-3 προτάσεις θα με βοηθούσαν πολύ. Ευχαριστώ πάντως.

Intel

975XBX ή αλλιως Bad Axe

(διαθεσιμη σχεδον σε ολα τα καταστηματα)

Gigabyte

965P-DS3

965P-DS4

965P-DQ6

(διαθεσιμες μονο στα Multirama)

DFI

i975X

(διαθεσιμοτητα προς το παρον αγνωστη)

Asus

P5W DH

(Αρχικα ειχε μονο το Πλαισιο.Πλεον αρχιζει γενικοτερη διαθεσιμοτητα σχεδον σε ολα τα καταστηματα)

για διαθεσιμοτητα επεξεργαστων υπαρχει ολοκληρο θεμα που ασχολειται με το ποτε θα ερθουν εδω και μερες στις πρωτες σελιδες των νεων απαντησεων

Αρχική απάντηση από unstoppable

Γιατι οχι ds4? Φαινετε να αξιζει 20ε πιο πανω

Με την 3 είχα δει αποτελέσματα (xs), με 4 δεν θυμάμαι να είδα κάτι οπότε πρότεινα αυτό που έχω δει :p

Ελπίζω πάντως η gb να μην μας κρεμάσει με άλλη μία "μητρική"...

Αρχική απάντηση από FrOsT [Σήμερα, στις 00:43]

Μα να μην βλέπεις το link απο το skroutz? :p

(για την 3)

μιλαω για αμεση διαθεσιμοτητα.στοκ στο καταστημα.............το mgmanager σιγουρα δεν εχει στοκ.αλλωστε προτρεπει για επικοινωνια με το καταστημα αρα δεν την εχει διαθεσιμη.

ο ματσουκας δεν μπορω να ξερω τι παιζει μιας και ειμαι αθηνα και οχι σαλονικα αλλα ουτε αυτος νομιζω.

Αρχική απάντηση από greekfragma

μιλαω για αμεση διαθεσιμοτητα.στοκ στο καταστημα.............το mgmanager σιγουρα δεν εχει στοκ.αλλωστε προτρεπει για επικοινωνια με το καταστημα αρα δεν την εχει διαθεσιμη.

ο ματσουκας δεν μπορω να ξερω τι παιζει μιας και ειμαι αθηνα και οχι σαλονικα αλλα ουτε αυτος νομιζω.

http://www.thelab.gr/showthread.php?postid=420512#post420512

Αρχική απάντηση από Futuristic [Σήμερα, στις 00:49]

Ωραία :) κατατοπίστηκα λιγάκι. καμία πιο οικονομική; Επίσης τα chipακια έχουν έρθει ;

βλεπεις οτι δειχνουμε μια καλη διαθεση και απανταμε ξανα σε ηδη ειπωμενα πραγματα.

ποσα ακομα flame threads πρεπει να γινουν για τα περι αν αξιζει η μεταβαση σε κονροε?

τα τσιπακια ΟΧΙ δεν εχουν ερθει.αναμενονται αρχες αυγουστου.πιο οικονομικη μητρικη ειναι της asrock.

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΛΕΜΕ>.>>>>>>>>:TD:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.