firefox Ιούλιος 28, 2006 Author #22 Ιούλιος 28, 2006 αρχίσανε τα προβλήματα. απεγκατέστησα την προηγουμενη κάρτα και τους drivers τις. τώρα δεν μπορώ με tpt να εγκαταστήσω τους drivers τις ati είτε αυτούς από cd είτε τους catalyst 6.6. το .NET εγκαταστάθηκε πάντως. μου βγάζει μηνύματα λάθους όπως δείχνουν τα screenshots. μπήκα και σε safe mode αλλα πάλι τα ίδια. απεγκατέστησα rivatuner. τπτ. να θυμίσω πως έχω Via K8T800Pro. καμια ιδέα?
firefox Ιούλιος 28, 2006 Author #23 Ιούλιος 28, 2006 επίσης και το άλλο screenshot. επισης μερικες φορες κολλαει και παμε για ρεσταρτ
chroma Ιούλιος 28, 2006 #25 Ιούλιος 28, 2006 Καθάρισε με driver cleaner την όποια προηγούμενη εγκατάσταση, πέρασε standard vga όπως σου λέει για driver και ξαναδοκίμασε.
firefox Ιούλιος 28, 2006 Author #26 Ιούλιος 28, 2006 καθαρισα με drive cleaner. δεν ειδα πουθενα να υπαρχει στανταρ διαδικασια για standard vga. εκανα κατι που βρηκα σε ενα φορουμ αλλα τπτ. επισσησ εβαλα και ομεγκα αλλα παλι τπτ. χωρια που πλεον κολλανε τα γουιντοους. εβαλα την παλια 440MX και κοιταζω να δω αν τα γουιντοους εχουν προβλημα σταθεοροτητας πλεον. αν ηξερα πωσ θα τραβουσα τετια λογω ΑΤΙ δεν θα επαιρνα. με νβιντια θα συνεχιζα.λετε ενα φορματ να βοηθησει? η να μην μπω στον κοπο?μηπως αν βγαλω τους VIA 4in1 Drivers τα καταφερω?τι αλλο να κανω δεν ξερω.....
greekfragma Ιούλιος 28, 2006 #28 Ιούλιος 28, 2006 Αρχική απάντηση από greekfragma [26-07-2006 22:57] περιπου στα 140-150ευρω θα το επιβεβαιωσω 100% μεχρι το Σαββατο απο Δευτερα ολη η ελληνικη αγορα θα ξεκινησει διαθεσιμοτητα 7600 GS για AGP στην τιμη περιπου που προανεφερα
firefox Ιούλιος 28, 2006 Author #29 Ιούλιος 28, 2006 τελικά η προσπάθεια να εγκαταστήσω την ATI έχοντας πριν την nvidia αποδιοργάνωσε το όλο σύστημα. μετά έβαζα πάνω τι nvidia και μόλις έμπαινα windows με το που κουνούσα ποντίκι παγώνανε όλα. τελικά έκανα format και έτσι τα πήρε όλα κανονικά. έχω το .NET 1.1. όχι το 2.0 αν θυμάμαι καλά που προσφέρεται το download με τους catalyst 6.6. στην εικόνα φαίνεται το πρόβλημα που αντιμετωπίζω μόλις αρχίζω να πεζό με το control center. δεν crashaρει, αν κανεις ok δεν έχει πρόβλημα αλλα όπου αλλου και να κανεις click θα στο ξαναβγάλει το error. μήπως παιρνω το error αυτό επειδή δεν έχω .NET 2.0? επίσης δεν βλέπω tab performance όπου θα μπορούσα να κάνω και λίγο oc. γιατί δεν έχω τέτοιο tab? ποιοι catalyst θεωρούνται πιο σταθεροί από όλους? επίσης έτρεξα και λίγες λούπες 3dmark01 και δεν είχα πρόβλημα. θα συνεχίσω όμως να δω αν θα κάνει tpt. με ένα σενσορα θερμοκρασία ψήκτρας είναι 51C. δηλαδή ο πυρήνας ποσο πάει?
kontak Ιούλιος 28, 2006 #30 Ιούλιος 28, 2006 εγώ πάντως στην x1600pro που εχω δεν έχω κανένα πρόβλημα με τους catalyst 6.6,να σημεισω ότι έχω και το net 1.1 kai to 2.0.
yanni Ιούλιος 29, 2006 #31 Ιούλιος 29, 2006 Στην δουλειά με τον Celeron και την μητρική με το VIA σε μια 9600SE είχα φρικάρει με το control center. Μία έτρεχε μία κόλλαγε μία δεν φόρτωνε καν στο task, άστα να πάνε. Οπότε το σούταρα, βρήκα και μια προηγούμενη έκδοση του control panel και ηρέμισα. ’λλωστε στην δουλειά δεν χρειαζόμουνα τα κόλπα του control center.Αυτά είναι τα άσχημα με τους οδηγούς της ATi. Ελπίζω να μην καταριόμαστε μελλοντικά την στιγμή που αποφασίστηκε η συγχώνευση με την AMD.Πάντως θα σου πρότεινα αν είναι δυνατόν να κάνεις uninstall και το directx ( υπάρχουν κάποια προγράμματα που κάνουν την δουλειά ) και ξανά installation μιάς και στο παραπάνω λάθος υπάρχει το εικονίδιο του DirectX.
greekfragma Αύγουστος 1, 2006 #32 Αύγουστος 1, 2006 Αρχική απάντηση από greekfragma [28-07-2006 20:44] απο Δευτερα ολη η ελληνικη αγορα θα ξεκινησει διαθεσιμοτητα 7600 GS για AGP στην τιμη περιπου που προανεφερα Εφτασαν και θεριζουνε με τιμουλα στα 135ευρω τι 6600gt και παπακια.........
firefox Αύγουστος 2, 2006 Author #33 Αύγουστος 2, 2006 ακομα μια ερωτηση: οπως ειπα ειμαι με τσιπσετ VIA K8T800Pro και παρατηρω καποιες ασυμβατοτητες στα γραφικα με την ΑΤΙ που με Νβιντια δεν τα ειχα (πχ καποια παραθυρακια που εμφανιζουν πληροφοριες ειναι μαυρισμενα απο ενα σημειο και μετα). με την ασους A8R32 MVP DELUXE με ΑΤΙ τσιπσετ 3200 υπαρχει περιπτωση να εχει κανεις παλι αυτου του ειδους τις ασυμβατοτητες? η επειδη θα ειναι και τσιπσετ ΑΤΙ και καρτα γραφικων δεν θα υπαρχουν τετοια προβληματα?
firefox Αύγουστος 3, 2006 Author #34 Αύγουστος 3, 2006 προς το παρον δεν εχω εγκαταστησει τους VIA 4IN1 DRIVERS. επισης το βλεπω λιγο αργο με τις εναλλαγες των παραθυρων καπου ζοριζεται να τις ανανεωσει οταν τις ανεβαζω απο το τασκμπαρ. μηπως ειναι λογω VIA 4IN1 DRIVERS? να κανω εγκατασταση η υπαρχει κινδυνος κανενος corruption?@giorgos.th: μου κανει για την γνωστη ασυμβατοτητα Via - Ati...τι ακριβως ενοουσες με το παραπανω?
firefox Αύγουστος 25, 2006 Author #35 Αύγουστος 25, 2006 κανένας που να έχει ασχοληθεί με overclock sapphire x1600προ. default core/mem: 500/405. μέσο ati tool 0.25 πάντα. ποσο περίπου ανεβαίνει το chip χωρίς προβλήματα?τελικά βρήκα μια άκρη αφήστε το.
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.