Jump to content

Προβλημα με Gigabyte G1975X ΚΑΙ P5WD2-Premium

gregorisvas

Recommended Posts

Καλησπερα παιδια.Εβαλα σημερα στο pc μια gigabyte g1975x αλλα αντιμετωπιζω καποια προβληματα.Οταν παταω και αναβει το Pc μενει εκει.Δηλαδη ουτε η οθονη αναβει ουτε τιποτα.Σαν να κολλαει εκει..Το dvdrw,dvdrom κανουν εναν χαρακτηριστικο ηχο οταν αναβει ο υπολογιστης (σαν να αναβει δηλαδη 2-3 φορες συνεχομενα)Το κοκκινο led του σκληρου αναβει συνεχως αλλα δεν γινεται τιποτα.εβγαλα τις μνημες,εβαλα αλλου το σκληρο,εβγαλα τη μπαταρια,εκανα clear cmos απο το κουμπακι που εχει πανω η μητρικη αλλα και παλι τιποτα.

Στη debug led οθονουλα να το πω,που εχει πανω η μητρικη, βγαζει τον αριθμο 22 αλλα στο manual δεν αναφερει πουθενα σε τι αναφερεται το 22 :S Και δεν το βρηκα ουτε και στο internet που εψαξα.

Επισης (για οσους εχουν 1900xt,xtx κυριως) η καρτα γραφικων δεν ριχνει τις στροφες του ανεμιστηρα (οπως κανει μετα το post) αλλα συνεχιζει να δουλευει στα φουλ. Καμια ιδεα ρε παιδια?:(

δοκιμασε να τα στησεις ολα εκτος κουτιου πανω σε ενα χαρτοκουτο μηπως και βραχυκυκλωνει κατι.

εαν με την προηγουμενη μητρικη ολα δουλευαν ρολοι πιθανοτατα η μητρικη ειναι off.

Βασικα δεν την πηρα new :) Χρησιμοποιημενη μια φορα απο ενα γνωστο ατομο απο εδω :)

Και δουλευε κομπλε στο ατομο αυτο :D Αρα η εχω κανει μλκια εγω ή κατι αλλο πρεπει να γινει :S Τι να πω :( Καμια αλλη ιδεα? :p

Αρχική απάντηση από kunoobidi [Σήμερα, στις 23:11]

Για την ψλυκτρα της κάρτας...το κάνει κ σε μένα αυτό (7800gt) μέχρι να μπει στα xp!

Και σε μενα το κανει αλλα οχι μονιμα.Οταν πρωτοαναβει το pc το κανει οπως τωρα αλλα μετα απο 2-3 δευτερολεπτα σταματαει...

Θα δοκιμασω αυτο που ειπε ο greekfragma με τις ram και θα δω.(αλλη vga δεν εχω..)

Εν τω μεταξυ δεν μου κανει και κανα μπιπ παρολο που το αναβω και χωρις ραμ..Τι να πω..Δοκιμαζω και βλεπω :S

Παρολα αυτα περιμενω κι αλλες αποψεις :p

• 3 weeks later...

Καλησπερα.Εβαλα μετα απο 1 μηνα την P5WD2-Premium πανω στο pc.Πριν βαλω την Gigabyte η asus δουλευε αψογα..Τωρα μολις την εβαλα εχω τα ιδια συμπτωματα με το ΠΡΩΤΟ POST (με οτι δηλαδη ειχε η gigabyte).Το προβλημα ειναι με οτι δεν λυθηκαν παρολο που τη δουλευω πανω σε χαρτοκουτο (οπως εγινε με την gigabyte η οποια δουλεψε).

Δηλαδη..Αναβει (το λαμπακι και οταν παιρνει ρευμα ειναι πρασινο κανονικα σα να μη συμβαινει τπτ),κανει ηχους οπως αναβει το pc κανονικα (οταν εχω πανω dvdrw/dvdrom ειναι σαν να δινει 2 φορες ρευμα σε αυτα..) αλλα δεν αναβει η οθονη..(ειναι ακριβως δηλαδη οπως τα συμπτωματα της gigabyte...)

Καμια ιδεα παιζει?Υπαρχει καμια περιπτωση σε αυτα να φταιει το τροφοδοτικο? (ολα τροφοδοτουνται τελεια παντως)

Please καμια βοηθεια :(

Δε νομίζω ότι φταίει το τροφοδοτικό.

Σιγουρέψου πρώτα ότι η συνδεσμολογία των επιμέρους εξαρτημάτων του συστήματος σου είναι σε σωστή διάταξη.

Εφόσον έχεις πρόσβαση στο bios, έλεγξε τις μνήμες αλλάζοντας τους χρονισμούς σε default καταστάσεις.

Η συνδεσμολογια δεν ειναι λαθος :( Μακαρι να ηταν :p Προσβαση στο bios επισης δεν εχω..Βασικα δεν ξερω αν εχω επειδη η οθονη δεν αναβει :( Δεν εχει καποιο προβλημα η καρτα γραφικων :p

To "no signal" σημαίνει ότι η οθόνη δε λαμβάνει το σήμα της κάρτας γραφικών.

Να υποθέσω πως το καλώδιο της οθόνης με την κάρτα γραφικών είναι σωστά συνδεδεμένο.

Δοκίμασε να εκκινήσεις το σύστημα σου με ένα dimm μνήμης.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.