totally_wired Ιούλιος 26, 2006 #3 Ιούλιος 26, 2006 Εμένα μου την δίνουν οι εξωφρενικές τιμές του gprs/3g... Δηλαδή έλεος..
Alien1 Ιούλιος 26, 2006 #4 Ιούλιος 26, 2006 Nαι αυτα ειναι καλα και ωραια για τους Γαλλουςαλλα εμας τι μας νοιαζει ;Στην αρχη νομιζα οτι θα αφορουσαν και τους Ελληνες τα συγκεκριμενα νεα
Sol Ιούλιος 26, 2006 #5 Ιούλιος 26, 2006 Αρχική απάντηση από Alien1 Nαι αυτα ειναι καλα και ωραια για τους Γαλλους αλλα εμας τι μας νοιαζει ; Στην αρχη νομιζα οτι θα αφορουσαν και τους Ελληνες τα συγκεκριμενα νεα ε σωστά αν δεν μας αφορούν άμεσα, δε λέει, χ$στήκαμε για τους Γάλλους, τις οπτικές και τα 2.5GBs τους, την πάρτη μας να κοιτάμε να προκόψουμε. τεχνολογικό νέο είναι φίλε μου, εγώ δεν ήξερα καν ας πούμε ότι παίζουν τέτοιες ταχύτητες για απλή πρόσβαση στο internet. όπως βλέπεις μια χαρά νοιάζει πολλούς (έλληνες ε, όχι γάλλους)
Alien1 Ιούλιος 26, 2006 #6 Ιούλιος 26, 2006 Αρχική απάντηση από Sol [Σήμερα, στις 20:57] ε σωστά αν δεν μας αφορούν άμεσα, δε λέει, χ$στήκαμε για τους Γάλλους, τις οπτικές και τα 2.5GBs τους, την πάρτη μας να κοιτάμε να προκόψουμε. τεχνολογικό νέο είναι φίλε μου, εγώ δεν ήξερα καν ας πούμε ότι παίζουν τέτοιες ταχύτητες για απλή πρόσβαση στο internet. όπως βλέπεις μια χαρά νοιάζει πολλούς (έλληνες ε, όχι γάλλους) Ωραια τωρα που την εμαθες SOL την πληροφορια ειμαι σιγουρος το ετος 2520 που θα εφαρμοστει και στην Ελλαδα απο τον πΟΤΕ θα επιφεληθεις και εσυ απο μια τετοια συνδεση μεσα απο τον ταφο σου
Georgesod Ιούλιος 26, 2006 #7 Ιούλιος 26, 2006 Αρχική απάντηση από Alien1 [Σήμερα, στις 21:08] Ωραια τωρα που την εμαθες SOL την πληροφορια ειμαι σιγουρος το ετος 2520 που θα εφαρμοστει και στην Ελλαδα απο τον πΟΤΕ θα επιφεληθεις και εσυ απο μια τετοια συνδεση μεσα απο τον ταφο σου Splater-γιές ;
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.