Jump to content

Πιλοτικό internet στα 2,5/1,2 Gbps από τη France Telecom! BH version

Arxagelos

Recommended Posts

Nαι αυτα ειναι καλα και ωραια για τους Γαλλους

αλλα εμας τι μας νοιαζει ;

Στην αρχη νομιζα οτι θα αφορουσαν και τους Ελληνες τα συγκεκριμενα νεα

Αρχική απάντηση από Alien1

Nαι αυτα ειναι καλα και ωραια για τους Γαλλους

αλλα εμας τι μας νοιαζει ;

Στην αρχη νομιζα οτι θα αφορουσαν και τους Ελληνες τα συγκεκριμενα νεα

ε σωστά αν δεν μας αφορούν άμεσα, δε λέει, χ$στήκαμε για τους Γάλλους, τις οπτικές και τα 2.5GBs τους, την πάρτη μας να κοιτάμε να προκόψουμε.

τεχνολογικό νέο είναι φίλε μου, εγώ δεν ήξερα καν ας πούμε ότι παίζουν τέτοιες ταχύτητες για απλή πρόσβαση στο internet.

όπως βλέπεις μια χαρά νοιάζει πολλούς (έλληνες ε, όχι γάλλους)

:nothing:

Αρχική απάντηση από Sol [Σήμερα, στις 20:57]

ε σωστά αν δεν μας αφορούν άμεσα, δε λέει, χ$στήκαμε για τους Γάλλους, τις οπτικές και τα 2.5GBs τους, την πάρτη μας να κοιτάμε να προκόψουμε.

τεχνολογικό νέο είναι φίλε μου, εγώ δεν ήξερα καν ας πούμε ότι παίζουν τέτοιες ταχύτητες για απλή πρόσβαση στο internet.

όπως βλέπεις μια χαρά νοιάζει πολλούς (έλληνες ε, όχι γάλλους)

:nothing:

Ωραια

τωρα που την εμαθες SOL την πληροφορια ειμαι σιγουρος το ετος 2520 που θα εφαρμοστει και στην Ελλαδα απο τον πΟΤΕ θα επιφεληθεις και εσυ απο μια τετοια συνδεση μεσα απο τον ταφο σου

Αρχική απάντηση από Alien1 [Σήμερα, στις 21:08]

Ωραια

τωρα που την εμαθες SOL την πληροφορια ειμαι σιγουρος το ετος 2520 που θα εφαρμοστει και στην Ελλαδα απο τον πΟΤΕ θα επιφεληθεις και εσυ απο μια τετοια συνδεση μεσα απο τον ταφο σου

Splater-γιές :p ;

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.