yz250 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 26, 2006 #1 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 26, 2006 Βγαζουμε την ψυκτρα της καρτουλας βαζουμε λιγο παστα ceramique και τελος ξαναβαζουμε την ψυκτρα τωρα ψαχνω να βαλω και κανενα ανεμιστιρακι 60mm για λιγο καλυτερες θερμοκρασιες με την ceramique ειδα καλυτερη μεταφορα θερμοτητας
giorgos th. Ιούλιος 26, 2006 #3 Ιούλιος 26, 2006 εισαι σιγουρος οτι εβαλες "λιγη" ceramique??για πολλη μου κανει..
yz250 Ιούλιος 26, 2006 Author #4 Ιούλιος 26, 2006 Αρχική απάντηση από giorgos th. εισαι σιγουρος οτι εβαλες "λιγη" ceramique??για πολλη μου κανει.. λιγη ειναι.απλως επειδη η φωτο ειναι απο κινητο και δεν ειναι σε καλη αναλυση δεν φαινεται σωστα.αμα δεις στην 1η φωτο τα γραμματα πανω στον πυρηνα και δεις που εχω βαλει την παστα θα δεις οτι τα ασπρα κατω απο την παστα ειναι τα γραμματα που εχει πανω ο πυρηνας
helloween Ιούλιος 26, 2006 #6 Ιούλιος 26, 2006 Εφόσον δεν βολεύεσαι με κάποια ψηφιακή μηχανή και χρησιμοποιείς το κινητό δεν χρειάζεται να βάζεις τις φωτογραφίες σου τόσο μεγάλες. Μπράβο συνέχισε έτσι και καλό κουράγιο και προπάντων μεράκι αυτό χρειάζεται αυτό το forum από όλους μας :flower:
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.