Blinky Ιούλιος 26, 2006 #21 Κοινοποίηση Ιούλιος 26, 2006 Προσωπικα ποτε μου δεν ειχα υδροψυξη και ποτε μου δεν προκειται να βαλω. Για τον εαυτο μου ειμαι υπερ μιας καλης αεροψυκτρας, και αμα θελησω να κανω κατι καλυτερο, θα παω κατευθειαν στο Phase. ΑΛΛΑ, δε μπορω να παραγνωρισω οτι και το νερο εχει τα θετικα του και υπαρχει ενα κοινο στο οποιο ταιριαζει....εδω ειναι η διαφορα εσενα και εμενα, παροτι και οι 2 δεν θα πηγιαναμε σε νερο Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sol Ιούλιος 27, 2006 #22 Κοινοποίηση Ιούλιος 27, 2006 δε ξέρω κατά πόσο είναι ακέραια τα αποτελέσματα αλλά είναι ενδιαφέροντα: thermalright Ultra-120 vs Noctua NH-U12 vs nautilus 500 http://www.neoseeker.com/Articles/Hardware/Reviews/thermalright_ultra_120/3.html Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blinky Ιούλιος 27, 2006 #23 Κοινοποίηση Ιούλιος 27, 2006 τοσο πατατα ειναι? Θα το περιμενα ισαξιο ή λιγο καλυτερο με τις κορυφαιες αεροψυκτρες....που και παλι θα ηταν ντροπη για υδροψυξη αλλα θα ειχε να προσφερει το οτι ειναι αθορυβο....Αν ειναι ομως ετσι... μακρια! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nos-Dio Ιούλιος 27, 2006 #24 Κοινοποίηση Ιούλιος 27, 2006 Ασχετο αλλα το waterchill external δεν εχει διπλο χοντρο..εχει διπλο λεπτο,το οποιο ειναι λιγο καλυτερο απο μονο χοντρο.Εκτος φυσικα και αν το αλλαξαν..Με "μοντα" περνει διπλο χοντρο αλλα δεν θα εχει 4 φανς. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tristeno1416003162 Ιούλιος 27, 2006 #25 Κοινοποίηση Ιούλιος 27, 2006 Αρχική απάντηση από greekfragma [Σήμερα, στις 01:20] μα γιατι κολλας τοσο με τη θερμοκρασια περιβαλλοντος?εδω οι πρωτοι κονροε με απλο αερα και κλοκαρουν στο θεο.και δεν καταλαβαινω γιατι αμφισβητεις οτι με το νερο εχεις ΚΑΙ αρκετους μεγακυκλους παραπανω αλλα ΚΑΙ ησυχια. Γιατί απλά η εποχή που το νερό αποτελούσε την μόνη λύση για καλύτερη ψύξη έχει περάσει ανεπιστρεπτί εδώ και αρκετά χρόνια. Βάζαμε νερό πριν 4-5 χρόνια γιατί δεν υπήρχε κάτι άλλο (ούτε καλές ψύκτρες αέρα ούτε φτηνά phase). Τώρα λυπάμαι που το λέω αλλά όποιος έχει νερό έχει μείνει πίσω σε άλλες εποχές. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alexisferos Ιούλιος 27, 2006 #26 Κοινοποίηση Ιούλιος 27, 2006 ας πούμε ότι όσοι έχουμε και βάζουμε νερό τώρα είμαστε πίσω σε άλλες εποχές μπορείς να μου εξηγήσεις το γιατί?Το νερό ίσως δεν ξέρεις αλλά είναι όπως και να το κάνουμε καλύτερο από τον αέρα και ποιο απλό και ποιο εύκολο από phaseυπάρχουν παιδιά που το νερό το έβαλαν για ένα μέτριο clock αλλά για απόλυτη υσηχια και επεκτασιμότητα. (ενώ στον αερα η μεταβαση σε νέο socket η νέα κάρτα γραφικών σε αναγκαζουν να πάρεις άλλες ψυχτρες αυτοί με τα νερά απλά θα κάνουν 2 τρύπες παραπάνω σε ένα λαμακι η ένα πλεξι)ένας από αυτούς είμαι και εγώ. αν και 3ετιας , το μηχανάκι μου με αέρα δεν πήγαινε πάνω από 11.5χ210 αν ήθελες το καλοκαίρι να παίζεις παιχνίδια (70ββαθμους) και άντε να μου πεις πόσο παραπάνω θες από 11,5χ210 τον θόρυβο που έκαναν τα 5 ανεμιστηρια που τον βάζεις. Επειδή δεν κλείνω ποτέ το pc γυρνούσα από την δουλειά αργά το βράδυ ξάπλωνα να κοιμηθώ και δεν μπορούσατελικά το πήρα απόφαση διάβασα συγκριτικά οδηγούς και μάζεψα κάποια λεφτά έδωσα δώρο σε έναν φίλο μου (που δεν μπορεί αυτός να κοιμηθεί τώρα τα βράδια) τους πολυστρόφους ανεμιστήρες και τις ψυχτρες και πήρα ένα νεράκι για τον επεξεργαστή και την κάρτα μου.Στο σύνολο τώρα έχω 3χ120 ανεμιστήρες που γυρνάνε στις 900στροφες.ε λοιπόν με αυτή την πράξη μου για να καταλάβεις αν είναι ανοιχτό το pc πρέπει να κοιτάξεις τα λεντακια (κατάφερα να έχω τις επιθυμητές θερμοκρασίες χειμώνα καλοκαίρι και ανέβασα σε χρονισμό και επεξεργαστή και κάρτα.)τα συμπεράσματα μετά από αυτή την ιστορία δικά σας.ειδικά τώρα που μια καλή ψυχτρα κάνει 100 γιατί να μην δώσεις άλλα 50 και να πάρεις ένα μικρό αλλά αναβαθμίσιμο μεν υδροψυχτο που και μεταβαση σε αλλη πλατφορμα να κάνεις θα σου μείνει..όπως βλέπεις οι υπεροχές του νερού δεν είναι μόνο σε θερμοκρασίες αλλά και σε θορυβο , επεκτασιμότητα,(ομορφιά) Link to comment Share on other sites More sharing options...
tristeno1416003162 Ιούλιος 27, 2006 #27 Κοινοποίηση Ιούλιος 27, 2006 Θα έπρεπε να ξέρεις ήδη από τα τόσα συγκριτικά που κυκλοφορούνε για τι διαφορές μιλάμε ανάμεσα στις καλές ψύκτρες και σε νερό αντίστοιχης αξίας και θορύβου (ουσιαστικά μηδαμινές για να μην πω χειρότερες).Αλλά μάλλον κοιτάς συγκριτικά με ψύκτρες που κυκλοφορούσαν πριν από 3 χρόνια γιατί αλλιώς δεν εξηγείται η άγνοιά σου.Τώρα αν σκοπεύεις να δώσεις >200Ε για υδρόψυξη που να έχει έστω λίγο καλύτερες επιδόσεις από μια ψύκτρα των 100Ε τότε μάλλον πρέπει να ξανασκεφτείς την λύση του phase. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alexisferos Ιούλιος 27, 2006 #28 Κοινοποίηση Ιούλιος 27, 2006 για δειξε μου ενα συγριτικο ενος υδροψυκτου στα 200 με μια ψυχτρα τον 100 που οι διαφορες να ειναι μηδαμινες. και σε θερμοκρασια και σε θορυβο.περιμενω το link σου Link to comment Share on other sites More sharing options...
xrist Ιούλιος 27, 2006 #29 Κοινοποίηση Ιούλιος 27, 2006 Τώρα αν σκοπεύεις να δώσεις >200Ε για υδρόψυξη που να έχει έστω λίγο καλύτερες επιδόσεις από μια ψύκτρα των 100Ε τότε μάλλον πρέπει να ξανασκεφτείς την λύση του phase. Mπορεις να μας πεις πώς θα ψυξεις καρτα γραφικων και chipset με το phase?Μη μας πεις οτι θα εχεις και τα δυο.....Οι επιδοσεις μιας καλης υδροψυξης ειναι μακραν καλυτερες απο μιας καλης αεροψυξης..και την αεροψυξη δεν την περνεις τζαμπα....την πληρωνεις κ'αυτη...Η υδροψυξη ειναι η καλυτερη μεση λυση για πολυ κοσμο.(Και γω Μερσεντες θελω αλλα προς το παρον καλο ειναι και το Ιμπιζα) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.