o polonos Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 26, 2006 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 26, 2006 για χαρα παιδια εχω μια απορια. Το w/c μπορει να δουλεψει μονο με παραφλου? Θα ειναι κλιστο κυκλωμα χωρις τανκ:flower: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alexisferos Ιούλιος 26, 2006 #2 Κοινοποίηση Ιούλιος 26, 2006 οχι δεν μπορει. ειναι ποιο πυχτο το παραφλου και θα κουρεψεις την αντλια.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
unseen Ιούλιος 26, 2006 #3 Κοινοποίηση Ιούλιος 26, 2006 5% παραφλου μονο και μονο για τη διαβρωση θα βαλεις. Το υπολοιπο να ειναι νερο απεσταγμενο(αυτο που βαζουμε στο σιδερο) Link to comment Share on other sites More sharing options...
o polonos Ιούλιος 26, 2006 Author #4 Κοινοποίηση Ιούλιος 26, 2006 αυτο το παραφλου που σκεφτομαι ειναι απο μοτο δεν ειναι και τοσο πυχτο Link to comment Share on other sites More sharing options...
_$ment_ Ιούλιος 26, 2006 #5 Κοινοποίηση Ιούλιος 26, 2006 Αρχική απάντηση από unseen [Σήμερα, στις 10:12] 5% παραφλου μονο και μονο για τη διαβρωση θα βαλεις. Το υπολοιπο να ειναι νερο απεσταγμενο(αυτο που βαζουμε στο σιδερο) Συμφωνω κι εγω οσον αφορα την αναλογια.Τωρα αν γινεται να βαλεις κατι παραπανω δεν νομιζω να γινει και τπτ αλλα ποιος ο λογος? Link to comment Share on other sites More sharing options...
bezdim Ιούλιος 26, 2006 #6 Κοινοποίηση Ιούλιος 26, 2006 Παιδιά, ψιλοάσχετο, αλλά το παραφλού τι χρώμα έχει;(υπάρχει σημαντικός λόγος που ρωτάω) Link to comment Share on other sites More sharing options...
agentsmith Ιούλιος 26, 2006 #7 Κοινοποίηση Ιούλιος 26, 2006 η πρασινο η μπλε! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alexisferos Ιούλιος 26, 2006 #8 Κοινοποίηση Ιούλιος 26, 2006 εχω βρει και κοκκινο προς το ροζ. σε ενα παρακμιακο πρατυριο. δεν το εχω δοκιμασει ομως. Link to comment Share on other sites More sharing options...
agentsmith Ιούλιος 26, 2006 #9 Κοινοποίηση Ιούλιος 26, 2006 αν ειναι αρεομενο το παραφλου,πειραζει να το βαλουμε οπως ειναι? Link to comment Share on other sites More sharing options...
o polonos Ιούλιος 26, 2006 Author #10 Κοινοποίηση Ιούλιος 26, 2006 agentsmith Αυτο που λες ειχα σκεφτει και για αυτο ξεκινησα και το θρεντ :rolleyes: Ο μηχανικος μου (μοτο) μου ειπε οτι αν η αντλια δεν ειναι καμια μουφα δεν θα την κουρεψει. Αλλα δεν κοβω και το κεφαλι μου οτι εχει δικιο ο ανθρωπος. Link to comment Share on other sites More sharing options...
agentsmith Ιούλιος 26, 2006 #11 Κοινοποίηση Ιούλιος 26, 2006 οκ!ευχαρηστω!polone! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alexisferos Ιούλιος 26, 2006 #12 Κοινοποίηση Ιούλιος 26, 2006 εγω δεν καταλαβενω γιατι επιμενετε να βαλατε σκετο παραφλου οταν ολοι σας λεμε να βαζετε 10%.... διαφορα για καλητερη θερμοκρασια δεν θα δειτε. αλλα ισως δειτε χειροτερη Link to comment Share on other sites More sharing options...
trendy Ιούλιος 26, 2006 #13 Κοινοποίηση Ιούλιος 26, 2006 Βάλτε νεράκι ρααααΘα το δουλέψετε σε θερμοκρασίες πάνω από τους 100 ή κάτω από 0 και θέλετε να ρίξετε παραφλού; Link to comment Share on other sites More sharing options...
sotiris Ιούλιος 26, 2006 #14 Κοινοποίηση Ιούλιος 26, 2006 Καλό σας διάβασμα:http://www.thelab.gr/showthread.php?s=&threadid=2097http://www.thelab.gr/showthread.php?s=&threadid=10927http://www.thelab.gr/showthread.php?s=&threadid=17769(με την αναζήτηση τα βρήκα, μπορείτε κι εσείς, δεν είναι τόσο δύσκολο ούτε έχω κάποιο ιδιαίτερο αρχείο).Αν αφού τα διαβάσετε έχετε και ΠΑΛΙ κάποια απορία, πείτε τη. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.