frankb Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 2, 2009 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 2, 2009 Καλησπερα παιδια.Εδω και λιγο καιρο εχω ενα προβλημα με το αντιγραφικο μου στο laptop.Συνεχως μου καει τα cd. Εξηγουμαι. Ειχα στο laptop windows vista basic και εγραφα κανονικα cd και dvd, μετα απο ενα κρασαρισματακι περασα τα 7αρια ultimate και μαζι με αυτα το Nero 9. Απο τοτε οσες φορες και αν δοκιμασα να γραψω cd μου το εκαιγε στην αρχη της διαδικασιας.Δοκιμασα να γραψω cd με το Nero 8 μηπως ειχε καποιο προβλημα το 9 αλλα τζιφος.Επισης ο φιλος Dr. Paneas μου ειπε να δοκιμασω το CDBurnerXP (http://www.outofspecs.gr/forum/showthread.php?t=3178) το οποιο δοκιμασα αλλα παλι ατυχησα.Το laptop ειναι της Acer το Aspire 5920G.Εχετε να προτεινεται καποια λυση???Ευχαριστω Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dr.Paneas Νοέμβριος 2, 2009 #2 Κοινοποίηση Νοέμβριος 2, 2009 Λοιπόν Στέλιο, με τα Vista έγγραφες ενώ με τα Windows 7 δεν μπορείς. Τώρα τι βλακεία παίζει με τους Drivers δεν ξερω. Μπορείς να δεις μήπως τι μάρκα είναι το DVD-RW που έχεις ; Το λέω μήπως θέλει Update το Firmware του. Εμένα έτσι έκανε παλιότερα ένα αντιγραφικό που είχα στο Desktop και τελικά έπαιξε μετά από Firmware update, αλλά με συγκεκριμένες μάρκες CD/DVD . Ό,τι νάναι. Ϊσως κάποιος άλλος να έχει να σου προτείνει λύση. btw καλωσήρθες onboard :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeorgeVasil Νοέμβριος 2, 2009 #3 Κοινοποίηση Νοέμβριος 2, 2009 Παρόμοιο περιστατικό είχα αντιμετωπίσει στην δουλειά έναν καιρό..Λύθηκε με αλλαγή software εγγραφής.Εδώ όπως φαίνεται δεν παίζει.Δοκίμασες να αλλάξεις μάρκα από δισκάκι??Δοκίμασε να βάλεις και Nero 6/7 μπας και γίνει τπτ.Μπορείς να δοκιμάσεις και Live εκδοσή Linux για να δεις αν όντος είναι θέμα λειτουργικού.Μπορεί να λυθεί και με firm Update..μπορεί και να τα έπαιξε το drive.PS.Καλωσόρισες στο forum!Οτι χρειαστείς..άνοιξε θεμα και ρωτά ελεύθερα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
frankb Νοέμβριος 2, 2009 Author #4 Κοινοποίηση Νοέμβριος 2, 2009 Ευχαριστω για την απαντηση.Το αντιγραφικο ειναι TOSHIBA DVDW/HD TS-L802A. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dr.Paneas Νοέμβριος 2, 2009 #5 Κοινοποίηση Νοέμβριος 2, 2009 Μπορείς να δοκιμάσεις και Live εκδοσή Linux για να δεις αν όντος είναι θέμα λειτουργικού. Κ εγω το σκεφτηκα αυτο. Αν μπορέσει να γράψει με το Linux τότε σημαίνει ότι κάποια ρύθμιση στα Windows 7 δεν τον αφήνει και καίει το δισκάκι. Το θέμα είναι πως θα το δοκιμασει αφού ο φορητός έχει ένα μόνο drive και το Linux Live θέλει να διαβάζει το CD για να παίξει Εκτός κ αν Στέλιο δοκιμάσεις να μπουτάρεις Linux Live CD με USB flash-ακι. EDIT: Πάντως δεν είσαι ο μόνος με αυτό το recorder που έχει πρόβληματα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
frankb Νοέμβριος 2, 2009 Author #6 Κοινοποίηση Νοέμβριος 2, 2009 EDIT: Πάντως δεν είσαι ο μόνος με αυτό το recorder που έχει πρόβληματα.Ναι τα εχω δει και αυτα.Δεν μπορω να βρω ομως σε site της toshiba update.Βρηκα εδω κατι http://h10025.www1.hp.com/ewfrf/wc/softwareDownloadIndex?softwareitem=ob-52374-1&lc=en&cc=us&dlc=en&product=3442974&os=2093 το εγκατεστησα και εκαψα ακομη ενα cd.Να σημειωσω οτι εχω δοκιμασει 2 μαρκες και τα καει ολα.EDIT: Παιδια δεν βρισκω που εχει η toshiba τα drivers για τα αντιγραφικα της. Μπορει να βοηθησει κανεις? Link to comment Share on other sites More sharing options...
CrazyAnt Νοέμβριος 2, 2009 #7 Κοινοποίηση Νοέμβριος 2, 2009 Για ριξε μια ματια εδώ και εδώ μήπως σε βοηθήσει Link to comment Share on other sites More sharing options...
frankb Νοέμβριος 2, 2009 Author #8 Κοινοποίηση Νοέμβριος 2, 2009 Για ριξε μια ματια εδώ και εδώ μήπως σε βοηθήσειΓια να δω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
frankb Νοέμβριος 2, 2009 Author #9 Κοινοποίηση Νοέμβριος 2, 2009 Βρηκα απο τα παραπανω site ενα πιο παλιο update το περασα κι αυτο και δυστυχως εκαψε ακομη μια φορα ενα cd.Παιδια βοηθεια δεν ξερω τι αλλο να κανω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
xrist Νοέμβριος 2, 2009 #10 Κοινοποίηση Νοέμβριος 2, 2009 Ξαναπέρασε τα vista και τσέκαρε.Μπορεί να ήταν σύμπτωση με την αλλαγή, να χάλασε και το DVD. Link to comment Share on other sites More sharing options...
frankb Νοέμβριος 3, 2009 Author #11 Κοινοποίηση Νοέμβριος 3, 2009 Θα το ψαξω λιγο ακομη και αν δεν βγαλω ακρη λεω να το παω ή στην Acer ή στο γνωστο καταστημα που το αγορασα. Τι παιζει ομως με την εγγυηση? Το laptop το εχω περιπου 1,5 χρονια. Ξερει καποιος να βοηθησει? Link to comment Share on other sites More sharing options...
xrist Νοέμβριος 3, 2009 #12 Κοινοποίηση Νοέμβριος 3, 2009 Συνήθως έχουν ενα χρόνο..Αν ισχύει και για το δικό σου.. είσαι εκτός εγγύησης και επιβαρύνεσαι όλη την επισκευή.Εγώ πάντως στη θέση σου θα ξαναπερνουσα vista για να σιγουρευτώ για το DVD Link to comment Share on other sites More sharing options...
frankb Νοέμβριος 3, 2009 Author #13 Κοινοποίηση Νοέμβριος 3, 2009 Θα το δοκιμασω πρωτα και αυτο μην πηγαινοερχομαι τσαμπα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
frankb Νοέμβριος 8, 2009 Author #14 Κοινοποίηση Νοέμβριος 8, 2009 Καλημερα παιδια.Σημερα περασα το 'Windows Virtual PC' για να μπορεσω να τρεξω ενα προγραμμα που δεν τρεχει στα 7αρια. Τελικα βρηκα τροπο να τρεξω αυτο το προγραμμα στα 7.Αλλα μετα σκεφτηκα να περασω το Nero8 για να δοκιμασω αν μπορω να γραψω cd απο εκει.Εγκαθιστω λοιπον το Nero και ξεκιανω να γραψω ενα cd δεδομενων.Το προβλημα τωρα ειναι οτι το Nero δεν εχει στις συσκευες το recorder μου, εχει μονο ενα image recorder. Αν βαλω καποιο cd το διαβαζει κανονικα. Λετε αυτο το 'Windows Virtual PC' για καποιο λογο να μην με αφηνει να επιλεξω το recorder ή μηπως υπαρχει καποιο αλλο προβλημα?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeorgeVasil Νοέμβριος 8, 2009 #15 Κοινοποίηση Νοέμβριος 8, 2009 Κανένα Virtual Machine δεν μπορεί να αναγνωρίσει το κανονικό HW του PC σου. Όλα τα μέρη του εικονικού συστήματος είναι και αυτά εικονικά.(Τουλάχιστον στα free Virtual machines) Οποτε το CD/DVD σου δεν μεταφέρεται ''μέσα'' στο Virtual Machine. Εχεις επιλογη μαλλον μονο για host εικονικου CD/DVD ή για mount image. [ATTACH]6380[/ATTACH] Για αυτό δεν μπορεί να το δει. Δοκιμασε καποια Live εκδοση Linux..η οποια να τρεχει απο USB. Link to comment Share on other sites More sharing options...
frankb Νοέμβριος 8, 2009 Author #16 Κοινοποίηση Νοέμβριος 8, 2009 Μαλιστα.Αρα πρεπει να δοκιμασω με live εκδοση linux.Dr. Panea κανονισε ρε συ οταν μπορεσεις να το δοκιμασουμε με αυτον τον τροπο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.