DJD Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 26, 2006 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 26, 2006 Λοιπόν το θέμα είναι απλό:Ο ένας εκ των δίσκων του Domain Server χρησιμοποιόταν ως "file server" με τα home folders των χρηστών (roaming profiles) καθώς και άλλους κοινόχρηστους χώρους να βρίσκονται εκεί. Το πολύ απλό που θέλω να κάνω είναι να μεταφέρω όλο το δίσκο αυτό σε ένα mounted χώρο από Netapp με CIFS. Το βασικό όμως είναι να μεταφερθούν ΟΛΑ τα permissions των φακέλων ως έχουν. Το μειονέκτημα μέσω του Netapp είναι ότι δεν μπορώ να θέσω τα quotes μέσω των windows, αλλά πρέπει να το κάνω μέσω του λειτουργικού του, αλλά αυτό είναι δευτερεύων.Δοκίμασα το xcopy αλλά δυστυχώς δεν μου κάνει λόγω των limitations που έχει με 256 χαρακτηρές. Επίσης δεν μπορεί να αντιγράψει φακέλους οι οποίοι δεν έχουν owner αλλά έχουν μόνο χρήστες στο security list.Καμιά ιδέα;Υ.Γ. Ούτε το iscsi με βολεύει :/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJD Ιούλιος 29, 2006 Author #2 Κοινοποίηση Ιούλιος 29, 2006 Bump μπας και του ήρθε κανενός η Θεία επιφήτηση.. ή η Θεία αφροξυλάνθη που να ξέρει.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jpavly Ιούλιος 29, 2006 #3 Κοινοποίηση Ιούλιος 29, 2006 Δεν έχω ιδέα από τέτοια, αλλά μήπως ένα Imaging πρόγραμμα βοηθάει? To Acronis TrueImage π.χ. έχει επιλογή φακέλλων. Link to comment Share on other sites More sharing options...
unstoppable Ιούλιος 29, 2006 #4 Κοινοποίηση Ιούλιος 29, 2006 Το robocopy ισως?http://www.microsoft.com/downloads/details.aspx?FamilyID=9d467a69-57ff-4ae7-96ee-b18c4790cffd&DisplayLang=en#Instructions Link to comment Share on other sites More sharing options...
tasosmos Ιούλιος 29, 2006 #5 Κοινοποίηση Ιούλιος 29, 2006 Μηπως γινεται κατι με το partition magic η υπαρχει κατι αντιστοιχο που να υποστηριζει cifs? Απο κανονικο partition σε αλλο παντως το magic αντιγραφει τα παντα αλλα δεν ξερω αν υπαρχει τροπος να δουλεψει σε cifs. Ισως υπαρχει κανα patch. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.