Jump to content

NVIDIA GeForce MSI NX6800 AGP 8X faulty

laserscout

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

ενας φιλος μου εχει μια NVIDIA GeForce MSI NX6800 AGP 8X, αλλα faulty. Εξωτερικά δεν έχει κανένα πρόβλημα. Ψύκτρα και ανεμιστήρας ΟΚ. Όμως βγάζει τεχνουργήματα (artifacts). Πιθανόν να χρειάζεται ξαναφόρτωμα το bios της κάρτας. ποιος νομίζει ότι μπορεί να μου πει-βοηθείσει να την επισκευάσω????

Πολύ πιθανόν να πρέπει να την επιστρέψετε για αντικατάσταση, δεν νομίζω να στρώσει με μια αλλαγή bios εκτός και αν το πρόβλημα προκλήθηκε από αλλαγή του.

αν δοκιμασατε να την ξεκλειδωσετε ισως να μην πετυχε ρε παιδες.περαστε μια το "μαμα" bios ουτως η αλλως να δειτε τι γινεται και μετα rma.

Αμα το προβλημα δεν δημιουργηθηκε επειδη πειραξατε το bios, δε βλεπω το λογο να φτιαξει με ενα φλασαρισμα....λογικα κατι εχει παθει και μονο με αντικατασταση λυνεται.

Αν εχει εγγυηση δε το συζηταμε....αντικατασταση κατευθειαν. Αν δεν εχει, τοτε υπαρχουν 2-3 πραγματα που μπορεις να δοκιμασεις απο το να παει για πεταμα...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.