Jump to content

προβλημα με seagate200 sata

jpcupra

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

εδω και κανα 2ημερο το pc εχει πεταξει 2 μπλε οθονες. κανω restart την πρωτη φορα και εκει που μετραει τις μνημες κολλησε για κανα λεπτο και μετα στο αμεσως επομενο scr μου βγαζει μην σαν read error... ξανακανω restart... παλι τα ιδια αλλα αυτη την φορα bootare κανονικα. μπαινοντας στα xp διαπιστωνω οτι δεν βρισκει τον western160. επισης ακουγεται θορυβος οταν διαβαζει σαν να ζοριζεται η ακιδα(μεταλλικος θορυβος). ξαναεκανα restart και τον βρηκε.

σημερα το πρωι παλι τα ιδια...μεχρι στιγμης δεν τον βρισκει. το toca touring μετα απο κανα 30' παιξιματος κολλησε και γενικα μου εχει ερθει κολπος αυτες τις μερες... Μαλλον μιλαμε για RMA αν καταλαβα καλα?? οι seagate εχουν 3 ή 5 χρονια εγγυηση??? τον wd γιατι δεν τον εβρισκε???

τους εχεις στον ιδιο controller?

εαν ναι κανε τον κοπο να τους βαλεις σε καποιον αλλο...

ελεγξε ρευματα, καλωδια τροφ και δεδομενων

τρεξε ενα quick HDtune scan για bad sectors

κανε ενα boot time MFT defragment με το Perfectdisk

παιξε λιγο και σε deafult συχνοτητες μπας και...

Αρχική απάντηση από Κοπρίτης [Σήμερα, στις 14:59]

τους εχεις στον ιδιο controller?

εαν ναι κανε τον κοπο να τους βαλεις σε καποιον αλλο...

ελεγξε ρευματα, καλωδια τροφ και δεδομενων

τρεξε ενα quick HDtune scan για bad sectors

κανε ενα boot time MFT defragment με το Perfectdisk

παιξε λιγο και σε deafult συχνοτητες μπας και...

θα τα τσεκαρω μια ολα τα παραπανω.... ειναι στον ιδιο controller... λες να φαει αυτο που δεν τον βλεπει?? αυτος ο μεταλλικος θορυβος παντως πολυ με παραξενευει....:unsure: :unsure: :unsure:

η θερμοκρασια που μου λεει παντως ειναι 60... πολυ δεν ειναι??

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.