Jump to content

Τελικα ξεραινεται η AS5 silver?

ea6gka

Recommended Posts

Ε ναί λοιπόν!

Αν την αφήσεις κανα χρόνο +, πετρώνει, τί να κάνει? Γι'αυτό καλό είναι να την αλλάζουμε κάθε 6-8 μήνες περίπου.

BTW μαζεύεις γνώμες?

..εχω σταματησει ποοολυ καιρο να χρησιμοποιω AS ...μονο ceramique πλεον η οποια ακομα και μετα απο 1 χρονο συνεχομενης χρησης ειτε με αερα ειτε με νερο ειτε με phase ντεν ξεραινεται ;)

Λογικό δεν είναι να ξεραίνεται ρε φίλε για αυτό καλό είναι να την αλλάζουμαι σε τακτά διαστήματα όπως είπε και ο inertiacreep.

Αρχική απάντηση από frantic

Σίγουρα πήζει αλλά αμφιβάλλω αν αυτό επηρεάζει τη λειτουργία της.

Αν και δεν το έχω ψάξει, κάπως έτσι μου κάνει και εμένα.

Ας μην ξεχνάμε άλλωστε ότι η κατάσταση που την βλέπουμε όταν βγάλουμε πχ την cpu δεν είναι η ίδια με αυτή την ώρα της λειτουργίας (όπου έχει ζεσταθεί).

Αρχική απάντηση από mortisboy

..εχω σταματησει ποοολυ καιρο να χρησιμοποιω AS ...μονο ceramique πλεον η οποια ακομα και μετα απο 1 χρονο συνεχομενης χρησης ειτε με αερα ειτε με νερο ειτε με phase ντεν ξεραινεται ;)

σε phase τουλάχιστον κάποιους λίγους βαθμούς έχω δει ότι τους χάνεις μετά από καιρό...

Αρχική απάντηση από mortisboy

Την προτίμησες γι'αυτό ή είδες και καλύτερες θερμοκρασίες? Να πάω για κεραμικ λες? Εφόσον δε με βλέπω για phase...

Και όπως είπα πριν, η AS5 πετρώνει κατά κάποιο τρόπο, αλλά θα συμφωνήσω με τους από πάνω, στο οτι μάλλον δεν παίζει και μεγάλο ρόλο. Όμως βγάζω ψύκτρες κάθε 2-3 μήνες και αναγκαστικά την αλλάζω, οπότε...

Αρχική απάντηση από Voudas [Σήμερα, στις 14:28]

σε phase τουλάχιστον κάποιους λίγους βαθμούς έχω δει ότι τους χάνεις μετά από καιρό...

..ναι σιγουρα και γω το εχω δει...απλα δεν ξεραινεται με την εννοια που το λεει ο Γιωργος

Αρχική απάντηση από inertiacreep [Σήμερα, στις 14:39]

Την προτίμησες γι'αυτό ή είδες και καλύτερες θερμοκρασίες? Να πάω για κεραμικ λες? Εφόσον δε με βλέπω για phase...

Και όπως είπα πριν, η AS5 πετρώνει κατά κάποιο τρόπο, αλλά θα συμφωνήσω με τους από πάνω, στο οτι μάλλον δεν παίζει και μεγάλο ρόλο. Όμως βγάζω ψύκτρες κάθε 2-3 μήνες και αναγκαστικά την αλλάζω, οπότε...

Γενικα μου εχει κατσει καλυτερα η ceramique και απο temps και απο αντοχη και καθαριζει και πιο ευκολα εαν πεσει καπου που δεν πρεπει ...και γενικα και με νερακι και με phase εχει αποδωσει καλυτερα, τωρα να σου πω την αληθεια δεν ειμαι και τυπος της αεροψυκτρας που εκει ισως με την AS5 να εχεις κανα βαθμο πιο κατω, ουτως η αλλως με αερα τι να εχεις 45 τι 47 μια η αλλη ειναι.

Δεν νομίζω νζ χρειάζεται αλλαγή άμα ξεραθεί.

Ισα ισα, έχει καλουπωσει πλέον και ίσως δίνει την καλύτερη θερμοαπαγωγή όταν είναι ξερή. :D

Εννοείται οτι ξεραίνεται. Γιατί η ceramique τι κάνει. Γι'αυτό εφόσον περάσουν 2 μέρες δεν θέλει και πολλά κουνήματα η ψύκτρα..

ναι ειπα το αντίθετο? λολ δεν σε πιάνω.

λολ^2 ρε μορτις που πήγε το ποστ σου?

Αρχική απάντηση από NoDsl [Σήμερα, στις 15:04]

ναι ειπα το αντίθετο? λολ δεν σε πιάνω.

λολ^2 ρε μορτις που πήγε το ποστ σου?

..το εσβησα γιατι ηταν ακυρο...:flower:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.