_$ment_ Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 25, 2006 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 25, 2006 Για μια ακομη φορα θα ηθελα να παρω την εμπιστη γνωμη σας. Αυτή την φορα θα ηθελα να μου προτινετε για ολοκληρομενα kit watercooling μεχρι και 200Ε με 2 μαλλον block η ακομη και 3.Περιμενω προτασεις σας.Δωστε Links αν υπαρχουν. THX ΙΝ ADVANCE. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blinky Ιούλιος 25, 2006 #2 Κοινοποίηση Ιούλιος 25, 2006 Σε αυτα τα λεφτα, απο ετοιμα, asetek waterchill με 3 blocks. Αλλα δε θα στο προτεινω σε σχεση με το custom...Σε custom μπορεις να φτιαξεις κατι σαφως ανωτερο σε αυτα τα λεφτα και να ειναι και επεκτασιμο.Αν επρεπε να παω οπωςσδηποτε σε ετοιμο kit θα πηγαινα μονο στο waterchil xternal που ειναι εξωτερικο και εχεις τουλαχιστον καποια σοβαρα οφελη σε ευκολια/τοποθετηση κλπ αλλα παει πανω απο 300... Link to comment Share on other sites More sharing options...
unknown Ιούλιος 25, 2006 #3 Κοινοποίηση Ιούλιος 25, 2006 πανω απο 300 αρχιζεις να σκεφτεσαι το Phase...γιατι δεν φτιαχνεις δικο σου w/c? ποιο φτηνο θα σου ερθει και θα εχει καλυτερη αποδοση Link to comment Share on other sites More sharing options...
plessinho Ιούλιος 25, 2006 #4 Κοινοποίηση Ιούλιος 25, 2006 Θα σου ρότεινα αυτόκαι του βάζεις εσυ επιπλέον blocks που θέλεις:http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.650503Βέβαια μπορείς να πας και σε κάτι το οποίο να τα φτιάξεις μόνος σου όπως λένε και τα παιδιά πιο πάνω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blinky Ιούλιος 25, 2006 #5 Κοινοποίηση Ιούλιος 25, 2006 Αρχική απάντηση από unknown [Σήμερα, στις 12:02] πανω απο 300 αρχιζεις να σκεφτεσαι το Phase... Γι'αυτο το ειπα και εγω....τα 300+ ειναι σοβαρο ποσο αλλα αν θες οπωσδηποτε κατι ετοιμο ειναι μονοδρομος κατα τη γνωμη μου. Γιατι και σε phase το ετοιμο θα παει 800 οποτε εχει αποσταση. Ετοιμο εσωτερικο παντως στα 200 δεν θα επαιρνα γιατι δε κερδιζεις τιποτα παραπανω απο ενα custom, παρα μονο οτι ειναι προεπιλεγμενα τα κομματια. Παλι εχεις το λουκι να το στησεις και παλι πρεπει να κανεις πατεντες να χωρεσεις το ψυγειο και την αντλια μεσα στο κουτι κλπ.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
tassoss Ιούλιος 25, 2006 #6 Κοινοποίηση Ιούλιος 25, 2006 Αρχική απάντηση από _$ment_ [Σήμερα, στις 08:25] Για μια ακομη φορα θα ηθελα να παρω την εμπιστη γνωμη σας. Αυτή την φορα θα ηθελα να μου προτινετε για ολοκληρομενα kit watercooling μεχρι και 200Ε με 2 μαλλον block η ακομη και 3.Περιμενω προτασεις σας.Δωστε Links αν υπαρχουν. THX ΙΝ ADVANCE. αφου εισαι απο θεσσαλονικη, γιατι δεν πας μια βοτλα απο το extremeshop να κανεις μια ερευνα αγορας? εχει ολα τα κομματια για υδροψυξη οποτε θα ειναι σαν να αγοραζεις κιτ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
_$ment_ Ιούλιος 25, 2006 Author #7 Κοινοποίηση Ιούλιος 25, 2006 THX παιδιά.Ετσι πως το θετετε αρχιζω να το σκεφτομαι για costum. Mε βοηθησαν οι απαντησεις του plessinho-13- και του tassoss πολυ.Βασικα δισταζω για costum γιατι δεν ξερω και πολλα περι watercooling ,αλλα οπως βλεπω τα πραγματα μου φενεται τεινω προς costum, αν και μου αρεσε το κιτ αυτο http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.650503 του plessinho-13-.Επίσης θα ηθελα να μου πρωτεινετε αν εχετε υποψιν σας καποια κομματια που πισυευετε ειναι καλα.ΤΗΧ και παλι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
unseen Ιούλιος 25, 2006 #8 Κοινοποίηση Ιούλιος 25, 2006 με 400lt αντλια και 2 ψυγεια +1 block + σωληνες καλαμακι δεν νομιζω να κανεις δουλεια. Χτυπα μια noctua καλυτερα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
_$ment_ Ιούλιος 25, 2006 Author #9 Κοινοποίηση Ιούλιος 25, 2006 Αρχική απάντηση από unseen [Σήμερα, στις 15:55] με 400lt αντλια και 2 ψυγεια +1 block + σωληνες καλαμακι δεν νομιζω να κανεις δουλεια. Χτυπα μια noctua καλυτερα. Ειπαμε ρε συ να αποφυγουμε αεροψυξη Εχεις να μου προτεινεις τπτ εσυ?Απο υγροψυξη? (ειτε ετοιμα kit ειτε κομματια) Επισης επειδη βλεπω δεν σου αρεσουν τα ετειμα kit πιο απο ολα θεωρεις καλυτερο? (εντελως πληροφοριακα).Με κριτηριο παντα τα λ7 και τις επιδοσεις (μεχρι 200Ε).χεχε Link to comment Share on other sites More sharing options...
unseen Ιούλιος 25, 2006 #10 Κοινοποίηση Ιούλιος 25, 2006 Hydor L20διπλο ή τριπλο φτηνο ψυγειο(και τα λεπτα μια χαρα κανουν δουλεια)2 ανεμηστηρες ησυχουςΕleven cpu block~150-160ευρω και εισαι αρχοντας . Link to comment Share on other sites More sharing options...
_$ment_ Ιούλιος 25, 2006 Author #11 Κοινοποίηση Ιούλιος 25, 2006 Ok καταλαβα.Μαλλον κατι τετοιο θα κανω.Εχω μπει και θαυμαζω τα πραγματα στο extremeshop.Πρεπει να εχει καλες τιμουλες παντως.Απο εκει θα τα παρω μαλλον. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Iannis1416003167 Ιούλιος 26, 2006 #12 Κοινοποίηση Ιούλιος 26, 2006 Enheim 1250 block απο 11 ψυγειο ford transit σωληνες και εισαι ετοιμοςΚαλύτερα custom παρα τα ετοιματζίδικα της αγοράς Link to comment Share on other sites More sharing options...
_$ment_ Ιούλιος 26, 2006 Author #13 Κοινοποίηση Ιούλιος 26, 2006 Nαι αυτο σκεφτομαι κι εγω.Απλα οχι με τετοιο ψυγειο.χεχε Κι επισης με 2 block και ενα tank. Link to comment Share on other sites More sharing options...
xrist Ιούλιος 28, 2006 #14 Κοινοποίηση Ιούλιος 28, 2006 Αφου εισαι απο Θεσσαλονικη ελα στον καφε της παρασκευης να σε γνωρισουμε και να σου λυσουμε αποριες ..Η προσκληση ισχυει για ολα τα παιδια απο Θεσσαλονικη που δεν ετυχε να ερθουν ποτε..http://www.thelab.gr/showthread.php...20&pagenumber=5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
_$ment_ Αύγουστος 11, 2006 Author #15 Κοινοποίηση Αύγουστος 11, 2006 Sry που δεν απαντησα γρηγορα αλλα ειχα δουλειες!Αληθεια η συναντηση αυτη που γινεται και ποτε ακριβως γιατι το σκεφτομαι να ερθω! Link to comment Share on other sites More sharing options...
magicman Αύγουστος 11, 2006 #16 Κοινοποίηση Αύγουστος 11, 2006 δες στο off topic εχει σχετικο θεμα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
_$ment_ Αύγουστος 12, 2006 Author #17 Κοινοποίηση Αύγουστος 12, 2006 ΤΗΧ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Prophet Σεπτέμβριος 10, 2006 #18 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 10, 2006 απο τον τιτλο του τοπικ που ειδα θα ηθελα κ εγω μια γνωμη για τα εξης : radiator black ice pro III 120mm Triple/10mm 1/2'' R3603........Αντλια Eheim 1048... Σωληνας Tygon 1/2'' R3603 ..........block silverpro cyclone evolution se 478.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.