asxetos1416003198 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 24, 2006 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 24, 2006 Καλησπέρα, θέλω να πάρω ένα DVD recorder αλλά δε θέλω να πάρω και τηλεόραση.Έχω την Winfast TV 2000 XP Deluxe.Αν συνδέσω την έξοδο S-Video του DVD recorder με αυτήν της κάρτας τηλεόρασης θα λειτουργήσουν όλα απρόσκοπτα ή πρέπει να κάνω και κανένα άλλο κόλπο; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nio_S2000 Ιούλιος 24, 2006 #2 Κοινοποίηση Ιούλιος 24, 2006 Για ποιο σκοπο θελεις να τα συνδεσεις? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blinky Ιούλιος 25, 2006 #3 Κοινοποίηση Ιούλιος 25, 2006 δηλαδη θες να βαζεις το dvd-recorder να γραφει με το tuner του και για να αναπαραγεις αυτα που εγραψες να δινεις σημα στο PC μεσω της καρτας TV?ΟΚ γινεται αυτο, αλλα γιατι να μη βαλεις το δισκακι που εγραψες κατευθειαν στο dvd-drive του PC και να το αναπαραγεις απο τον υπολογιστη? Επισης αν εχεις σχετικο χωρο στο δισκο δεν μπορεις να κανεις τη δουλεια σου και με την winfast αφου την εχεις ηδη και να γλιτωσεις την αγορα του dvd-recorder? Link to comment Share on other sites More sharing options...
asxetos1416003198 Ιούλιος 25, 2006 Author #4 Κοινοποίηση Ιούλιος 25, 2006 Βασικά θέλω να μετατρέπω από VCR σε DVD οπότε θέλω μόνο να στέλνω την εικόνα στην οθόνη μου. Γίνεται; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nio_S2000 Ιούλιος 25, 2006 #5 Κοινοποίηση Ιούλιος 25, 2006 Ασχετε τζαπα κοπος ολα αυτα που λες να κανεις.....Ακου τι σου λεει και ο blinkyΚαι κατι αλλο....το tv tuner σου δεν μπορει να αποθηκευσει στον σκληρο σου μεσω του προγραμματος της winfast?Επειτα να τα αντιγραψεις σε cd η' σε dvd αν φυσικα εχεις dvdrw στο pc σου(δεν αναφερεις) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blinky Ιούλιος 25, 2006 #6 Κοινοποίηση Ιούλιος 25, 2006 Αν καταλαβα καλα, τελικα θες να μετατρεψεις τις VHS κασετες σου σε DVD. Το σιγουρο ειναι οτι δεν χρειαζεσαι dvd-recorder...συνδεεις το VCR σου με το video-in της Leadtek, και με καποιο προγραμμα κανεις capture σε mpeg-2. Μετα το να γραψεις το mpeg-2 σε DVD ειναι πολυ απλη διαδικασια... Link to comment Share on other sites More sharing options...
asxetos1416003198 Ιούλιος 27, 2006 Author #7 Κοινοποίηση Ιούλιος 27, 2006 Ωραία, θα συνδέσω την S-Video του VCR με αυτήν της Leadtek. Όσον αφορά το καλώδιο της κεραίας θα το αφήσω όπως είναι στην κάρτα ή θα το συνδέσω στο VCR και από 'κει στην κάρτα; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nio_S2000 Ιούλιος 27, 2006 #8 Κοινοποίηση Ιούλιος 27, 2006 Συνδεσε την στην καρτα οπου και λογικα θα λειτουργει.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blinky Ιούλιος 27, 2006 #9 Κοινοποίηση Ιούλιος 27, 2006 το καλωδιο της κεραιας δεν εχει καμια σχεση με αυτο που θες να κανεις απο τη στιγμη που εχεις ηδη γραμμενα σε VHS αυτα που θελεις αν μεταφερεις. Αν η leadtek εχει το video-in σε μορφη s-video τοτε καντο οπως λες.Η γενικη ιδεα ειναι να συνδεθει video-out απο το VCR με video-in απο την Leadtek και οσον αφορα το hardware εισαι ετοιμος. Τωρα το τι μορφες video-in/out εχει το VCR σου και η leadtek δεν ξερω.Αφου κανεις αυτη τη στυνδεση μετα ειναι θεμα software να κανεις το capture και να μετατρεψεις τα mpeg2 σε DVD... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.