unknown Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 24, 2006 #1 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 24, 2006 εχω εναν celeron και τον κατεβασα στα 2 ghz γιατι ανεβαζε 50αρες.....μεχρι τωρα δεν εχω δει καμια διαφορα στις θερμοκρασιες...αλλο με απασχολει ομως...η μητρικη δεν μπορει να ρυθμισει τη ταση της cpu και ετσι εχει μεινει στα ιδια βολτ....το θεμα ειναι μη γινει μπανανα ο επεξεργαστης και δεν γυρναει στα 2,66(σταθερα) μετα...τι λετε?
Nio_S2000 Ιούλιος 25, 2006 #2 Ιούλιος 25, 2006 Δεν θα εχεις προβλημα.....Ασε που δεν ηταν αναγκη να τον υποβαθμησεις αφου 50 βαθμους δεν θα εχεις φοβο να τον υπερθερμανεις
Blinky Ιούλιος 25, 2006 #3 Ιούλιος 25, 2006 Δε νομιζω οτι υπαρχει θεμα μπανανας. Παντως αν δε μπορεις να του μειωσεις την ταση, τσαμπα χανεις επιδοσεις κατα τη γνωμη μου. Με σταθερη την ταση, η μεταβολη της θερμοκρασιας σε σχεση με τη συχνοτητα ειναι πολυ μικρη, γι'αυτο και δε βλεπεις και ουσιαστικες διαφορες...οποτε underclocking χωρις να κοψεις και κανα volt ειναι ανουσιο πιστευω.
Nio_S2000 Ιούλιος 25, 2006 #4 Ιούλιος 25, 2006 Αν παλι εχεις καλο τροφοδοτικο και 400αρες μνημες μπορεις ανετα να τον ανεβασεις στα 2,8 χωρις κανενα προβλημα....!!!!! Καλα ολοι λενε πως και πως να κανουν overclocking,εσυ κανεις underclocking?
yanni Ιούλιος 25, 2006 #5 Ιούλιος 25, 2006 Αρχική απάντηση από Nio_S2000Καλα ολοι λενε πως και πως να κανουν overclocking,εσυ κανεις underclocking? Έχεις ακούσει το ανεμιστήρι του εν λόγο Celeron? Γ*μωτο. 3 Sempron έφτιαξα στην δουλειά, αλλά έχουν πάει σε άλλα γραφεία. Αναγκαστικά έχω μείνει με ένα Celeron που ΟΥΡΛΙΑΖΕΙ.
unknown Ιούλιος 25, 2006 Author #6 Ιούλιος 25, 2006 zalman εχει απανω(φουλ στροφες)....ποιος ακουει το 'κραξιμο' απο το σκ@το.....σορρυ κιολας....τελικα παλι 2,66 το πηγα...1 βαθμο κατω επεσε και αν....
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.