Unholy_Pozer Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 24, 2006 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 24, 2006 Μπορεί κανείς να μου απαντίσει μέχρι τί volt αντέχει ο 940 D? Στο auto με FSB 250 (4 Ghz) to cpu z "παίζει" μεταξί 1,312 με 1,365.Και αυτό ειναι το max που μπορώ να πάρω στο auto σε σταθερό σύστημα.Ένα πάνω το FSB και κρασάρει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
plessinho Ιούλιος 24, 2006 #2 Κοινοποίηση Ιούλιος 24, 2006 Βασικά δεν είναι τι αντέχει ο επεξεργαστής το θέμα είναι σε ποια volts θα τον ξεκινήση η ψύχτρα που έχεις πάνω γιατί ως γνωστό οσο ανεβαίνουν τα volts ανεβαίνει και η θερμοκρασία του.’ρα αυτό που πρέπει να κάνεις είναι ανεβάζεις κατά μια σκάλα κάθε φορά τα volts και να παρακολουθείς θερμοκρασίες ώστε να καταλάβεις μέχρι που σε πέρνει με την ψύχτρα που έχεις. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Unholy_Pozer Ιούλιος 24, 2006 Author #3 Κοινοποίηση Ιούλιος 24, 2006 καλά αυτό, αυτό που ρωτάω είναι μέχρι τι volt αντέχει γενίκα.Για παράδιγμα αν βάλω 1,65 που βγάζει το mobo το πιο πιθανό θα είναι να ρωτάω που θα βρώ cpu στο επόμενο post μου. Έχω την 9500 της zalman.Στα 4Ghz ανεβάζει μέχρι 58 βαθμούς. Link to comment Share on other sites More sharing options...
plessinho Ιούλιος 24, 2006 #4 Κοινοποίηση Ιούλιος 24, 2006 το μόνο σίγουρο είναι ότι δεν θα καεί ο επεξεργαστής είναι πολύ δύσκολο εώς ακατόρθωτο μπορώ να πω!!!!!!Το πολύ πολύ είναι να μην σου ξεκινάει και να πρέπει να κάνεις reset στα bios!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Unholy_Pozer Ιούλιος 24, 2006 Author #5 Κοινοποίηση Ιούλιος 24, 2006 Ναι η αλήθεια ειναι οτι υπέρβαλα λιγάκι...Πάντος στα 4 είναι απόλυτα στοθερός.Λέω να κάτσω εδώ για λίγο και μετά βλέπουμε για παραπάνω.(καταραμένη ζέστη). Link to comment Share on other sites More sharing options...
plessinho Ιούλιος 24, 2006 #6 Κοινοποίηση Ιούλιος 24, 2006 τι ψύξη του έχεις βάλει;;;; Link to comment Share on other sites More sharing options...
plessinho Ιούλιος 24, 2006 #7 Κοινοποίηση Ιούλιος 24, 2006 ;;;;;; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sol Ιούλιος 24, 2006 #8 Κοινοποίηση Ιούλιος 24, 2006 το έχει πει το παλικάρι: Αρχική απάντηση από Unholy_Pozer Έχω την 9500 της zalman.Στα 4Ghz ανεβάζει μέχρι 58 βαθμούς. plessinho-13- μην κάνεις επαναλαμβανόμενα posts, χρησιμοποίησε το κουμπάκι 'διόρθωση' καλύτερα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
plessinho Ιούλιος 24, 2006 #9 Κοινοποίηση Ιούλιος 24, 2006 sorry ρε φίλε δεν το είδα.οκ για την διόρθωση απλώς το ξεχνάω!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Unholy_Pozer Ιούλιος 25, 2006 Author #10 Κοινοποίηση Ιούλιος 25, 2006 Εχθές το βράδυ τον ανέβασα απο 3,2Ghz στα 4,48Ghz !!! το ξέρω οτι έχετε δεί παραπάνω αλλά για μένα ειναι ατομικό ρεκόρ!Αν και πιστεύω οτι θα το ανεβάσω λίγο ακόμη. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.