Jump to content



’δικη αντιμετώπιση από admin?


gdp77

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Οκ... Επειδή ή στραβός είναι ο γυαλός ή στραβά αρμενίζουμε, θέλω να θέσω το εξής θέμα προς συζήτηση.

http://www.thelab.gr/showthread.php?s=&postid=419750#post419750

Μετά από όλα αυτά, (έχουν ήση σβηστεί posts), παρατηρήθηκα εγώ για μη κόσμια απάντηση (συμφωνώ), αλλά όχι ο άλλος που ξεκίνηση τη μη κόσμια συμπεριφορά.

Τα συμπεράσματα δικά σας. Το μόνο που μπορώ να κάνω είναι να διαμαρτυρηθώ εντονότατα για αυτή τη συμπεριφορά.

Με το να με κάνει ban o εν λόγω κύριος το μόνο που θα κερδίσει είναι να ακούει και να διαβάζει αυτά που του αρέσουν.

Να μου υποδείξει ο admin πιο τμήμα των κανόνων του forum παραβίασα και που δεν το παραβίασε ο συνομιλητής μου.

Και να επανέλθει το post μου ΟΠΩΣ ΗΤΑΝ γιατί υπάρχουν άλλα πολύ χειρότερα και με σαφή υπονοούμενα που δεν σβήνονται. Μπορώ να κάνω λινκ όποτε θέλετε. ’ΡΑ ή και τα δύο προσβλητικά Post θα σβήσεις ή κανένα. Αλλιώς να παραδεχτείς ότι έκανες ΑΝΑΡΧΗ λογοκρισία.

Όροι Πρόσβασης και Χρήσης

Δεν θα πρέπει να δημιουργούνται θέματα τα οποία έχουν ως περιεχόμενο την αργοπορία των Administrators/Moderators να αντιδράσουν στα εκάστοτε θέματα που προκύπτουν. Αν κάποιο μέλος πιστεύει ότι δεν έχει "δικαιωθεί" θα πρέπει να απευθυνθεί στους Administrators του TheLab.gr είτε μέσο προσωπικού μηνύματος είτε μέσω email.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.