JaguarOne Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 24, 2006 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 24, 2006 Παιδιά έχω το εξής "προβληματάκι" και δεν ξέρω πως να το αντιμετωπίσω....ας πουμε ότι έχω μια δομή φακέλων σαν αυτη:x:\omg\lol\1\kokox:\omg\lol\2\kokox:\omg\lol\3\kokox:\omg\lol\4\kokoκαι ούτω καθ'εξής...ψάχνω να βρώ κάποιο τρόπο να μπορώ να μεταχειριστώ αρχεία που βρίσκονται στον φάκελο "koko"... να αντιγράψω πχ το αρχειο d:\lalz.txt σε κάθε φάκελο koko... υποθέτω πως γίνεται αλλά άκρη δεν βρίσκω.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJD Ιούλιος 24, 2006 #2 Κοινοποίηση Ιούλιος 24, 2006 Ίσως αυτό σε βοηθήσει: http://www.interdesigner.com/freeware/IntelligentCopier/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
JaguarOne Ιούλιος 25, 2006 Author #3 Κοινοποίηση Ιούλιος 25, 2006 ωραίο προγραμματάκι, σίγουρα διευκολύνει την διαδικασία, τουλάχιστον ως προς το να αντιγράψω στους φακέλους που έλεγα... μάλλον θα πρέπει να κατευθυνθώ σε κάποιο ειδικευμένο file manager, ίσως σε κάτι στυλ total commander.... έχει κάποιος να προτείνει κάποιο άλλο?EDIT: Ούτε το Total Commander ούτε το ExplorerXP προσφέρουν αυτό που ζητάω.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
JaguarOne Ιούλιος 25, 2006 Author #4 Κοινοποίηση Ιούλιος 25, 2006 Αφού την δουλειά δεν την έκανε ούτε το Opus Directory v8 την λύση ήρθε να δώσει το command prompt...έφτιαξα ένα dir.txt που περιέχει την δομή των φακέλων (δίνοντας dir koko. /a:d /b /s >dir.txt):x:\omg\lol\1\kokox:\omg\lol\2\kokox:\omg\lol\3\kokox:\omg\lol\4\kokoμετά στο cmd γράφουμε το εξής:x:\FOR /F "tokens=* " %i in (dir.txt) do xcopy done.omg %iπου λέει χοντρικά ότι κάθε γραμμή που θα διαβάζεις απο (in) το dir.txt θα την παίρνεις σαν μεταβλητή (%i) και θα κάνεις (do) xcopy το αρχείο done.omg στην μεταβλητήτώρα προσπαθώ να το βάλω σε batch αρχείο αλλά κάτι δεν του αρέσει... Link to comment Share on other sites More sharing options...
phantom Ιούλιος 25, 2006 #5 Κοινοποίηση Ιούλιος 25, 2006 Εννοείτε πως μπήκε στο αρχείο μου... Που το βρήκες? Σε κανένα site? Όσο για το batch... και σε μένα έχει κάποιο κόλλημα... Ούτε καν δέχεται το pause... (για να δω τι πρόβλημα εμφανίζει...) Link to comment Share on other sites More sharing options...
JaguarOne Ιούλιος 25, 2006 Author #6 Κοινοποίηση Ιούλιος 25, 2006 κοίτα σε site ίσως να το γράφει κάποιος αλλά δεν το βρήκα.... απλά γράφεις for /? στο prompt και σου έχει κάποιες οδηγίες για το πως λειτουργεί η εντολή αυτή... με το batch θα ασχοληθώ απο αύριο... Link to comment Share on other sites More sharing options...
phantom Ιούλιος 25, 2006 #7 Κοινοποίηση Ιούλιος 25, 2006 Προσπάθησέ το... Αλλά δεν νομίζω να βγάλεις κάποια άκρη... Link to comment Share on other sites More sharing options...
YiorgosX Ιούλιος 26, 2006 #8 Κοινοποίηση Ιούλιος 26, 2006 To use the FOR command in a batch program, specify %%variable instead of %variable. Variable names are case sensitive, so %i is different from %I.Από το help του FOR Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.