plessinho Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 24, 2006 #1 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 24, 2006 Για σας παιδιά έκανα αυτό το θέμα για να σας ρωτήσω που μπορώ να βρω μονοτικό θορύβου για το κουτί μου (chieftec FULL ATX LBX-03B) και θέλω να μου πείτε αν εγκρίνετε αυτό που πάω να κάνω ή να μου προτείνετε κάτι άλλο για να μειώσω τον θόρυβο στο κουτί μου.Ευχαριστώ προκαταβολικά κάθε σας απάντηση.
Georgesod Ιούλιος 24, 2006 #2 Ιούλιος 24, 2006 Όχι από μένα, όλα αυτά τα μονωτικά υλικά το μόνο που θα κάνουν είναι να σου ανεβάσουν την θερμοκρασία του κουτιού. Δοκίμασα στο παρελθόν ένα της akasa και δεν έκανε δουλειά. Καλύτερα προσπάθησε να ρυθμίσεις τον αριθμό των στροφών από τους ανεμιστήρες σου
plessinho Ιούλιος 24, 2006 Author #3 Ιούλιος 24, 2006 κατά πόσο σου ανέβασε την θερμοκρασία του κουτιού δηλαδή;;;
plessinho Ιούλιος 24, 2006 Author #5 Ιούλιος 24, 2006 Εντάξη δεν μου φαίνονται και πολοί.στον θόρυβο είδες διαφορά;;;(έχω ίδη ρυθμιστή στροφών)
plessinho Ιούλιος 24, 2006 Author #7 Ιούλιος 24, 2006 Και από πού το είχες πάρει να το έχω υπόψην μου αν και δεν νομίζω να το πάρω;;
ang3l Ιούλιος 24, 2006 #11 Ιούλιος 24, 2006 Αρχική απάντηση από Georgesod [Σήμερα, στις 16:18] Όχι από μένα, όλα αυτά τα μονωτικά υλικά το μόνο που θα κάνουν είναι να σου ανεβάσουν την θερμοκρασία του κουτιού. Δοκίμασα στο παρελθόν ένα της akasa και δεν έκανε δουλειά. Καλύτερα προσπάθησε να ρυθμίσεις τον αριθμό των στροφών από τους ανεμιστήρες σου Εμ πήγες και πήρες κι εσύ akasa και σα να μή φτάνει αυτό, παραπληροφορείς και τον κόσμο.. Απ' όσα έμαθα από μια συζήτηση που είχα πρόσφατα με έναν φίλο μανιακό με την ησυχία, τα akasa είναι μάπα μέχρι αηδίας. Υπάρχουν πολλά υλικά που θα μπορούσες να κάνεις σοβαρή δουλειά όπως το rikofon και το dynamat. Αλλά θέλει ψάξιμο!Προσωπικά δεν έχω βάλει ηχομόνωση στο κουτί μου, αυτά τα υλικά που αναφέρω είναι απο θέματα που έχω διαβάσει στο forum!
Georgesod Ιούλιος 24, 2006 #12 Ιούλιος 24, 2006 Αρχική απάντηση από ang3l [Σήμερα, στις 19:45] και σα να μή φτάνει αυτό, παραπληροφορείς και τον κόσμο.. Bασικά εγώ είπα την γνώμη μου. Εσένα όμως ποιός σου έδωσε το δικαίωμα να την κρίνεις από τη στιγμή κιόλας που δεν έχεις άποψη;
unseen Ιούλιος 24, 2006 #13 Ιούλιος 24, 2006 2 δρομους μετα την αγιας σοφιας(προς χαλκιδικη) υπαρχει η τεψε(νομιζω πως λεγετε ετσι). Παρε αρμαφλεξ με το τετραγωνικο σε οτι μεγεθος και παχος θελεις.http://world.maporama.com/idl/maporama/drawaddress.aspx?GC_address=AG.%20SOFIAS%20ST.&JsEnable=1&GC_city=THESSALONIKI&GC_cityCode=74270&GC_zip=&GC_country=GR&xml=map&xsl=map&MD_scale=0.0002&MD_scaleMode=0&sessionid=5e463a95-d001-4d5d-b831-f6a348bfa1cf&MD_mapTemplate=maporama_asia&MD_zoomToFit=1&MD_size=500x380
2cpu Ιούλιος 24, 2006 #14 Ιούλιος 24, 2006 H Σταματιαδης Υλικα Αμαξωματων, παπαναστασιουαπεναντι απο την αλυσιδα.
ang3l Ιούλιος 25, 2006 #15 Ιούλιος 25, 2006 Αρχική απάντηση από Georgesod [Χθες, στις 20:12] Bασικά εγώ είπα την γνώμη μου. Εσένα όμως ποιός σου έδωσε το δικαίωμα να την κρίνεις από τη στιγμή κιόλας που δεν έχεις άποψη; Ήμουν όσο απότομος ήσουν κι εσύ στο quote που έκανα. Ξανακοίτα όμως την συζήτηση απ' την αρχή, θα δείς ότι το post #2 οδηγούσε την συζήτηση (ως το post #10) στο ότι δεν υπάρχει λόγος να ασχολήθεί ο φίλος plessinho-13- με τοποθέτηση μόνωσης στο κουτί του..
Blinky Ιούλιος 25, 2006 #16 Ιούλιος 25, 2006 Ricofon απο praktiker για budget καταστασεις, αλλα γενικα δεν πιστευω οτι αξιζει γιατι οντως ανεβαζει τις θερμοκρασιες, και για να κανεις καλη δουλεια πρεπει να καλυψεις σχεδον ολο το κουτι, οποτε λιγοστευουν και οι ανεμιστηρες εξαερισμου και το προβλημα γινεται χειροτερο. Καλυτερα να αλλαχτει οτι ενοχλει με κατι αθορυβο (οσο γινεται)...
plessinho Ιούλιος 26, 2006 Author #17 Ιούλιος 26, 2006 Να ρωτίσω κάτι άλλο τώρα αν βάλω ηχομονοτικό ηλικό μετά μπορώ να το βγάλω αν δεν μείνω ευχαριστημένος χωρίς να αφήσει σημάδια στο κουτί εεε;;;;
Blinky Ιούλιος 26, 2006 #19 Ιούλιος 26, 2006 αναλογα τον τροπο που θα επιλεξεις για να το τοποθετησεις....αμα βαλεις κολλα προφανως την πατησες μετα....αμα βαλεις προσεκτικα λιγες ταινιες διπλης οψης λογικα θα αφαιρειται ευκολα...Τι να σου πω κιολας δεν εχω βαλει ποτε, αλλα ειναι η φυση της επεμβασης τετοια που δεν νομιζω οτι απαιτει κατι ιδιαιτερο....πρεπει απλα να στερεωθει καπως το μονοτικο στα τοιχωματα....οποτε διαλεγεις οποιο τροπο θεωρεις οτι θα αφαιρεθει πιο ευκολα...
Blinky Ιούλιος 26, 2006 #20 Ιούλιος 26, 2006 Δεν εχω χρησιμοποιησει ποτε...αν ειναι μονο στη μορφη που λεει ο jogi, δυσκολα τα πραγματα...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.