Unholy_Pozer Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 24, 2006 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 24, 2006 Έχω ενα HDD με win XP στον οποίο ο λαγασιασμός έχει κωδικό χρήστη ο δίσκος αυτός δέν φορτώνει πια τα win και εγώ θέλω ωα πάρω τα αρχεία μου πίσω μέσο άλλου Pc αλλα ώς γνωστό μου λέει οτι τα αρχεία είναι κλειδομένα και δέν επιτρέπεται η πρόσβαση.Ξέρει κανείς κανένα τρόπο να τραβίξω τα αρχεία μου? Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJD Ιούλιος 24, 2006 #2 Κοινοποίηση Ιούλιος 24, 2006 Πήγαινε στο security tab των folder και πάρε το ownership στο δικό σου account. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Unholy_Pozer Ιούλιος 24, 2006 Author #3 Κοινοποίηση Ιούλιος 24, 2006 Σου είναι εύκολο να κάνεις λίγο πιο αναλυτική την διαδικασία?Ευχαριστώ για το ενδιαφέρον. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJD Ιούλιος 24, 2006 #4 Κοινοποίηση Ιούλιος 24, 2006 Εδώ είσαι: http://www.winxptutor.com/ownership.htm Link to comment Share on other sites More sharing options...
Unholy_Pozer Ιούλιος 24, 2006 Author #5 Κοινοποίηση Ιούλιος 24, 2006 Σε ευχαριστώ πολύ!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.