def Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 11, 2006 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 11, 2006 ο fx60 στα 3.1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
unstoppable Ιούλιος 11, 2006 #2 Κοινοποίηση Ιούλιος 11, 2006 Αρχική απάντηση από def ο fx60 στα 3.1 Χμμ, καλυτερο single threaded αλλα χειροτερο multithreaded σε σχεση με τον hadji_a Link to comment Share on other sites More sharing options...
def Ιούλιος 14, 2006 Author #3 Κοινοποίηση Ιούλιος 14, 2006 ενα καλυτερο στα 3.4 το cpu Link to comment Share on other sites More sharing options...
def Ιούλιος 14, 2006 Author #4 Κοινοποίηση Ιούλιος 14, 2006 ενα καλυτερο στα 3.4 το cpu Link to comment Share on other sites More sharing options...
AN7 OverClocker Ιούλιος 16, 2006 #5 Κοινοποίηση Ιούλιος 16, 2006 Με τι ψύξη?Το CPU της υπογραφής σου? Link to comment Share on other sites More sharing options...
AN7 OverClocker Ιούλιος 16, 2006 #6 Κοινοποίηση Ιούλιος 16, 2006 Με τι ψύξη?Το CPU της υπογραφής σου? Link to comment Share on other sites More sharing options...
def Ιούλιος 16, 2006 Author #7 Κοινοποίηση Ιούλιος 16, 2006 Αρχική απάντηση από ΑΝ7 OverClocker Με τι ψύξη?Το CPU της υπογραφής σου? θα σου απαντησω,αλλα σε παρακαλω πολυ αν αμφισβητης το σκορ ειναι δικαιωμα σου και να μην εξελεχθει οπως παλια σε διαμαχη.ειχα ενα δανεικο phase,και το cpu μου ηταν ο fx60.ΦΙΛΙΚΑ ΛΕΥΤΕΡΗΣ Link to comment Share on other sites More sharing options...
def Ιούλιος 16, 2006 Author #8 Κοινοποίηση Ιούλιος 16, 2006 Αρχική απάντηση από ΑΝ7 OverClocker Με τι ψύξη?Το CPU της υπογραφής σου? θα σου απαντησω,αλλα σε παρακαλω πολυ αν αμφισβητης το σκορ ειναι δικαιωμα σου και να μην εξελεχθει οπως παλια σε διαμαχη.ειχα ενα δανεικο phase,και το cpu μου ηταν ο fx60.ΦΙΛΙΚΑ ΛΕΥΤΕΡΗΣ Link to comment Share on other sites More sharing options...
def Ιούλιος 17, 2006 Author #9 Κοινοποίηση Ιούλιος 17, 2006 Αρχική απάντηση από Chosen Μήπως θα μπορούσαν οι κάτοχοι Conroe να δώσουν μερικά νούμερα στα 3, 3.4 & 3.8 γίγα (1 & Χ CPU) για να δούμε πως "σκαλάρει" (τι είπε ο άτομος) ο επεξεργαστής; σωστος ο Πετρος Link to comment Share on other sites More sharing options...
def Ιούλιος 18, 2006 Author #10 Κοινοποίηση Ιούλιος 18, 2006 μπορει καποιος που εχει τον fx60 να τον παει στα 3.4 και να μετρισει το cine?γιατι λιγο μου φενεται σε σχεση με το δικο μου σκορ Link to comment Share on other sites More sharing options...
def Ιούλιος 22, 2006 Author #11 Κοινοποίηση Ιούλιος 22, 2006 τι γινεται ρε παιδια κανεις με conroe Θα ποσταρι κανενα σκορ γιατι εχω καινουριο νουμερο με τον fx62:whistling Link to comment Share on other sites More sharing options...
hipro5 Ιούλιος 23, 2006 #12 Κοινοποίηση Ιούλιος 23, 2006 Def δικά σου είναι τα benches ή στα 'στειλε κάποιος φίλος σου? Link to comment Share on other sites More sharing options...
def Ιούλιος 23, 2006 Author #13 Κοινοποίηση Ιούλιος 23, 2006 Αρχική απάντηση από hipro5 Def δικά σου είναι τα benches ή στα 'στειλε κάποιος φίλος σου? αμφησβητησα κανενα δικο σου σκορ ποτε?αρχισαμε παλι να μην με πιστευετε? Link to comment Share on other sites More sharing options...
def Ιούλιος 23, 2006 Author #14 Κοινοποίηση Ιούλιος 23, 2006 Αρχική απάντηση από hipro5 Προς το παρόν μόνο αυτό είχα................ΜΕ ΑΕΡΑ και DEFAULT ψήκτρα........... Υ.Γ. Def γιά δείξε μας και με τα Windows τα 32άμπιτα τι κάνει!..........Όχι μόνο με τα 64άμπιτα ΟΚ?........ και ποιος σου ειπε οτι εχω 64bit? Link to comment Share on other sites More sharing options...
hipro5 Ιούλιος 23, 2006 #15 Κοινοποίηση Ιούλιος 23, 2006 Αρχική απάντηση από def [Σήμερα, στις 17:23] και ποιος σου ειπε οτι εχω 64bit? Αρχική απάντηση από def [Σήμερα, στις 17:22] αμφησβητησα κανενα δικο σου σκορ ποτε?αρχισαμε παλι να μην με πιστευετε? Def τότε με συγχωρείς πολύ αλλά λες ΨΕΜΑΤΑ.......... Ειλικρινά δε μπορώ να καταλάβω τους λόγους που το έκανες αυτό! Σε ΟΛΑ τα benchmarks και αν ασχολείσαι πολύ, υπάρχουν μερικά "μυστικά" που δείχνουν κατά πόσο αληθινό ή ψεύτικο είναι ένα benchmark...... Αν δούμε την πρώτη φωτό που ανέβασες, έχουμε και λέμε....... Εδώ "λείπει κομμάτι"....... Εδώ πάλι ο αριθμός "5" είναι ΠΙΟ ΜΑΚΡΙΑ σε σχέση με τους άλλους δύο........ ........και τώρα πάμε και στο "μυστικό" του συγκεκριμένου benchmark........ Οι απαλές γκρι γραμμές μέσα στο γκρι φόντο ΠΡΕΠΕΙ να "εφάπτονται" μεταξύ τους........Να είναι δηλαδή μια "συνέχεια γραμμής".......Σε σένα ΔΕΝ το βλέπουμε αυτό......ΔΕΝ έχουν "συνέχεια"........ Κοιτάξτε για παράδειγμα το bench του giorgos_th........έχουν "συνέχεια"............. .......ή του hadji_a.........έχουν "συνέχεια".......... ........ή του Trooper.....έχουν "συνέχεια"....... .........οι δικιές σου όμως Def........ΔΕΝ έχουν "συνέχεια".........πάμε πάλι....... ΑΡΑ έχεις αρχίσει να ασχολείσαι με Photoshop και είσαι ΨΕΥΤΗΣ.......... Link to comment Share on other sites More sharing options...
def Ιούλιος 23, 2006 Author #16 Κοινοποίηση Ιούλιος 23, 2006 Με φοτο-σοπ δεν ασχοληθηκα ποτε το μηχανημα ειναι στη διαθεση ολων για να το τεσταρουν Link to comment Share on other sites More sharing options...
hipro5 Ιούλιος 23, 2006 #17 Κοινοποίηση Ιούλιος 23, 2006 ......καλά αφού συνεχίζεις, ας πάμε και στη συνέχεια της "φωτογραφίας"....... Αυτή η συνεχόμενη γραμμή που έχει ο hadji_a στο δικό του...... .....στο δικό σου ΠΟΥ είναι?......Την "έφαγε" το bench?...... .....η απόσταση μεταξύ των διαχωριστικών πού είναι κι αυτή?.......επίσης να ΜΗΝ πώ για την πάνω γραμμή πού αντί να είναι απαλά καμπύλη, είναι ότι θέλει!........ Link to comment Share on other sites More sharing options...
def Ιούλιος 23, 2006 Author #18 Κοινοποίηση Ιούλιος 23, 2006 να σε ρωτησω κατι?εχω πει πολλες φορες ψεμματα?οτι ειχα δεν το εδειχνα παντα με φοτο?Και ξαναλεω μπορω να δωσω το μηχανημα στο unssen να το τεσταρι και να δουμε,τωρα γιατι βγηκανε ετσι οι γραμμες δεν ξερω.Και κατι αλλο αποσο με ξερεις με βλεπεις συχνα να σχολουμε με τεστ?δεν με ενδιαφερουν Link to comment Share on other sites More sharing options...
Snips Ιούλιος 23, 2006 #19 Κοινοποίηση Ιούλιος 23, 2006 Παίδες γιατί δεν το συνεχίζετε private; Επείδη κάποιοι απο μας το ξέρουμε το Photoshop και επειδή, το πήραμε το μύνημα, είναι κρίμα να χαλάσει το thread. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Daidalos Ιούλιος 23, 2006 #20 Κοινοποίηση Ιούλιος 23, 2006 Def sorry αλλα.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.