Jump to content

Πώς επιδιορθώνουμε τρύπα σε ψυγείο (PC-watercooling).

xrist

Recommended Posts

-Αφαιρούμε το χρώμα γύρω από την τρύπα.

-Χρησιμοποιούμε πένσα-μυτοτσιμπιδο για να ενώσουμε τα 2 τοιχώματα της τρύπας.

-Χρησιμοποιούμε κολλητήρι για να ζεστάνουμε το σημείο .

-Και τέλος καλύπτουμε (κολλάμε) με καλάι την τρύπα.

n-UpPblT338

Δεν καταλαβα το 3ο βήμα που λες οτι ζεσταίνουμε το σημείο. Εκτός από το γεγονός ότι αυτή η θερμότητα θα μας βοηθήσει στην κόλληση, έχει μήπως και κάποια άλλη επίδραση ;

Όπως και να χει, εύχομαι να μην το πάθει κανείς. Γι αυτό το ψυγείο προτιμώ να βρίσκεται στον πάτο του case - όπως είχε πει κ εσύ Χρήστο αν θυμάμαι καλά - αφού έτσι κ αλλιώς δεν υπάρχει διαφορά θερμοκρασίας ή επιδόσεων για ταχύτερη ψύξη του ψυγείου που να επηρεάζει την θερμοκρασία του PC part Που ψύχουμε.. . . .

.. . . . ή τουλάχιστον έτσι θέλω να πιστεύω.

Δεν καταλαβα το 3ο βήμα που λες οτι ζεσταίνουμε το σημείο. Εκτός από το γεγονός ότι αυτή η θερμότητα θα μας βοηθήσει στην κόλληση, έχει μήπως και κάποια άλλη επίδραση ;

Όπως και να χει, εύχομαι να μην το πάθει κανείς. Γι αυτό το ψυγείο προτιμώ να βρίσκεται στον πάτο του case - όπως είχε πει κ εσύ Χρήστο αν θυμάμαι καλά - αφού έτσι κ αλλιώς δεν υπάρχει διαφορά θερμοκρασίας ή επιδόσεων για ταχύτερη ψύξη του ψυγείου που να επηρεάζει την θερμοκρασία του PC part Που ψύχουμε.. . . .

.. . . . ή τουλάχιστον έτσι θέλω να πιστεύω.

Ζεσταίνουμε το σημείο για να μπορεί να απλώσει πιο εύκολα το καλάι

Είναι η ίδια μέθοδος όταν κολλάμε καλώδια.. όσο πιο ζεστό είναι το σημείο τόσο αποφεύγουμε την ''ψυχρή'' κόλληση

• 6 months later...

Πω πω, τώρα που είδα αυτό το Topic...

Τελευταία έχω εφιάλτες ότι στάζει ρε παιδιά η υδρόψυξη.

Ότι πάνω από το Reservoir, είναι μία τρυπούλα και βγάζει νερά! Ότι να' ναι όμως?

Αν ήταν στο ψυγείο, πλέον ξέρω τη λύση... :p

• 1 month later...

Χαιρετώ το φόρουμ.

Σαν ψάρακας την πάτησα χοντρά με τους αποστάτες και χάλασα έτσι πριν 3-4 μήνες ένα GTX 240. Είδα σήμερα το βιντεάκι και χάρηκα. Προσπάθησα να το εφαρμόσω και είχα μερική επιτυχία. Πλέον χάνει λίγο (το είχα ξεσκίσει). Πως μπορώ να το σταματήσω αυτό?? Υπάρχει κανένα υλικό να γεμίσω εκείνο το μέρος του ψυγείου ώστε να το στεγανοποιήσω??

φίλε μου αν δεν θέλεις να κάνεις μόνος σου πατέντες κ να γίνει όμορφη κ σωστή η δουλειά πήγαινε σε ενα συνεργείο που που επισκευάζει ψυγεία, θα στο κάνουν σαν καινούργιο..

ειχα κ κάνει κ εγω στο παλιό μου τρύπα άσχημη, το πήγα μου το κόλλησαν σε 2 λεπτά και το καθάρισαν κ δεν μου ζήτησε κ λ7.

(ισα ίσα με ρώταγε πως το έχω βάλει στο pc)

έκανε τοσο τέλεια δουλειά που ουτε που φαίνεται

• 1 year later...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.