xrist Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 31, 2009 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 31, 2009 -Αφαιρούμε το χρώμα γύρω από την τρύπα. -Χρησιμοποιούμε πένσα-μυτοτσιμπιδο για να ενώσουμε τα 2 τοιχώματα της τρύπας.-Χρησιμοποιούμε κολλητήρι για να ζεστάνουμε το σημείο . -Και τέλος καλύπτουμε (κολλάμε) με καλάι την τρύπα.n-UpPblT338 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dr.Paneas Νοέμβριος 1, 2009 #2 Κοινοποίηση Νοέμβριος 1, 2009 Δεν καταλαβα το 3ο βήμα που λες οτι ζεσταίνουμε το σημείο. Εκτός από το γεγονός ότι αυτή η θερμότητα θα μας βοηθήσει στην κόλληση, έχει μήπως και κάποια άλλη επίδραση ;Όπως και να χει, εύχομαι να μην το πάθει κανείς. Γι αυτό το ψυγείο προτιμώ να βρίσκεται στον πάτο του case - όπως είχε πει κ εσύ Χρήστο αν θυμάμαι καλά - αφού έτσι κ αλλιώς δεν υπάρχει διαφορά θερμοκρασίας ή επιδόσεων για ταχύτερη ψύξη του ψυγείου που να επηρεάζει την θερμοκρασία του PC part Που ψύχουμε.. . . ... . . . ή τουλάχιστον έτσι θέλω να πιστεύω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Captain Νοέμβριος 1, 2009 #3 Κοινοποίηση Νοέμβριος 1, 2009 η τρυπα αυτη πως προκληθηκε? Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeorgeVasil Νοέμβριος 1, 2009 #4 Κοινοποίηση Νοέμβριος 1, 2009 Απο τους αποστατες που στηριζουν το ψυγειο στην οροφη. Ευχαριστουμε χρηστο για το Video.:respect: Stick it pleaze! Link to comment Share on other sites More sharing options...
xrist Νοέμβριος 1, 2009 Author #5 Κοινοποίηση Νοέμβριος 1, 2009 Δεν καταλαβα το 3ο βήμα που λες οτι ζεσταίνουμε το σημείο. Εκτός από το γεγονός ότι αυτή η θερμότητα θα μας βοηθήσει στην κόλληση, έχει μήπως και κάποια άλλη επίδραση ;Όπως και να χει, εύχομαι να μην το πάθει κανείς. Γι αυτό το ψυγείο προτιμώ να βρίσκεται στον πάτο του case - όπως είχε πει κ εσύ Χρήστο αν θυμάμαι καλά - αφού έτσι κ αλλιώς δεν υπάρχει διαφορά θερμοκρασίας ή επιδόσεων για ταχύτερη ψύξη του ψυγείου που να επηρεάζει την θερμοκρασία του PC part Που ψύχουμε.. . . ... . . . ή τουλάχιστον έτσι θέλω να πιστεύω.Ζεσταίνουμε το σημείο για να μπορεί να απλώσει πιο εύκολα το καλάιΕίναι η ίδια μέθοδος όταν κολλάμε καλώδια.. όσο πιο ζεστό είναι το σημείο τόσο αποφεύγουμε την ''ψυχρή'' κόλληση Link to comment Share on other sites More sharing options...
xrist Νοέμβριος 1, 2009 Author #6 Κοινοποίηση Νοέμβριος 1, 2009 Ριξτε μια ματιά στο τύπο απο Αμερική που έκανε comment στο βιντεακι.http://www.youtube.com/user/TigerDirectBlog#p/u/0/dSkKdVHoh0g252 uploads!!!! έχει και ένα review για EVGA P55 Classified 200 Motherboard Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dr.Paneas Νοέμβριος 3, 2009 #7 Κοινοποίηση Νοέμβριος 3, 2009 :eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek: Δεν υπάρχει ρε φιλε ! Ένα ψέμα είναι, δεν υπάρχει αυτό το Mobo !:finger011: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Heatspreader Μάϊος 10, 2010 #8 Κοινοποίηση Μάϊος 10, 2010 Πω πω, τώρα που είδα αυτό το Topic... Τελευταία έχω εφιάλτες ότι στάζει ρε παιδιά η υδρόψυξη. Ότι πάνω από το Reservoir, είναι μία τρυπούλα και βγάζει νερά! Ότι να' ναι όμως? Αν ήταν στο ψυγείο, πλέον ξέρω τη λύση... Link to comment Share on other sites More sharing options...
manos_ir Μάϊος 10, 2010 #9 Κοινοποίηση Μάϊος 10, 2010 πρεπει να το γυρισεις στον αερα.....οσο ειναι καιρος.....γιατι σε λιγο θα βλεπεις και ψαρακια μεσα στο reservoir . . . καμενεεεεεεε... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Heatspreader Μάϊος 10, 2010 #10 Κοινοποίηση Μάϊος 10, 2010 Ρε μη γελάς! Περνάω ένα δράμα!Το έχω δει τρεις φορές!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
tonyspanos Ιούνιος 14, 2010 #11 Κοινοποίηση Ιούνιος 14, 2010 Χαιρετώ το φόρουμ. Σαν ψάρακας την πάτησα χοντρά με τους αποστάτες και χάλασα έτσι πριν 3-4 μήνες ένα GTX 240. Είδα σήμερα το βιντεάκι και χάρηκα. Προσπάθησα να το εφαρμόσω και είχα μερική επιτυχία. Πλέον χάνει λίγο (το είχα ξεσκίσει). Πως μπορώ να το σταματήσω αυτό?? Υπάρχει κανένα υλικό να γεμίσω εκείνο το μέρος του ψυγείου ώστε να το στεγανοποιήσω?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alexisferos Ιούνιος 14, 2010 #12 Κοινοποίηση Ιούνιος 14, 2010 φίλε μου αν δεν θέλεις να κάνεις μόνος σου πατέντες κ να γίνει όμορφη κ σωστή η δουλειά πήγαινε σε ενα συνεργείο που που επισκευάζει ψυγεία, θα στο κάνουν σαν καινούργιο..ειχα κ κάνει κ εγω στο παλιό μου τρύπα άσχημη, το πήγα μου το κόλλησαν σε 2 λεπτά και το καθάρισαν κ δεν μου ζήτησε κ λ7.(ισα ίσα με ρώταγε πως το έχω βάλει στο pc)έκανε τοσο τέλεια δουλειά που ουτε που φαίνεται Link to comment Share on other sites More sharing options...
xrist Ιούνιος 15, 2010 Author #13 Κοινοποίηση Ιούνιος 15, 2010 Αν θες να το κάνεις μόνος σου προσπάθησε με τον ίδιο τρόπο αλλά με περισσότερο καλάι.Θέλει βέβαια δυνατό κολλητήρι για να ζεσταίνει καλά. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vagos456 Αύγουστος 31, 2011 #14 Κοινοποίηση Αύγουστος 31, 2011 Άμα τρυπηθεί τι επιδράσεις έχεις μετά? υψηλές θερμοκρασίες? Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeorgeVasil Αύγουστος 31, 2011 #15 Κοινοποίηση Αύγουστος 31, 2011 Eχμμ?? Χανει το νερο? Link to comment Share on other sites More sharing options...
vagos456 Αύγουστος 31, 2011 #16 Κοινοποίηση Αύγουστος 31, 2011 Ξέρεις τι? έχω ένα διπλό ψυγείο κλειστό κύκλωμα σαν το corsair h100 και έχει τρυπηθεί λίγο εκεί που μπαίνουν οι βίδες...αν είχε πρόβλημα θα έβγαζε υγρό? Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeorgeVasil Σεπτέμβριος 1, 2011 #17 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 1, 2011 Ναι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.