carlitofj Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 23, 2006 #1 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 23, 2006 Ενω παιζω εδω και καιρο κανονικα τωρα οταν παω να κανω formation μου κλεινει το παιχνιδι ή οταν παιζω διπλο δεν ξεκιναει καν(μενει στο loading)..!Τι παιζει??Υ.Γ Το εχω κανει re-install 2-3 φορες και τιποτα..Ευχαριστω εκ των προτερων!
theHitma@n Ιούλιος 23, 2006 #2 Ιούλιος 23, 2006 Αρχική απάντηση από carlitofj Ενω παιζω εδω και καιρο κανονικα τωρα οταν παω να κανω formation μου κλεινει το παιχνιδι ή οταν παιζω διπλο δεν ξεκιναει καν(μενει στο loading)..!Τι παιζει??Υ.Γ Το εχω κανει re-install 2-3 φορες και τιποτα..Ευχαριστω εκ των προτερων! δοκιμασε να σβησεις αρκετα απο τα replay που εχεις αποθηκευσει και μετα κανε restart το pc.
carlitofj Ιούλιος 23, 2006 Author #4 Ιούλιος 23, 2006 Αρχική απάντηση από _K_Marios_ [Σήμερα, στις 19:45] Exei βαλει κανα πατσ? Οχι κανενα..
carlitofj Ιούλιος 23, 2006 Author #5 Ιούλιος 23, 2006 Αρχική απάντηση από theHitma@n [Σήμερα, στις 19:44] δοκιμασε να σβησεις αρκετα απο τα replay που εχεις αποθηκευσει και μετα κανε restart το pc. thanx φιλε...Δεν μου περασε καν απο το μυαλο...Θα το δοκιμασω αργοτερα γιατι τωρα δν ειμαι σπιτι και θα ενημερωσω...!
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.