Jump to content

Ναξο-Σαντορινη???

jpcupra

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Σε ποια απο τα 2 νησακια εχετε παει?Που ηταν καλυτερα?Φαγητο-διασκεδαση-Τιμες-παραλιες???Βοηθηστε γιατι εχουμε πηξει με την γυναικα και δεν ξερουμε τι να αποφασισουμε.....;) ;)

Αρχική απάντηση από vdeseris

Μόλις γυρισα από Σαντορίνη... Απλά τέλεια...

σε ποιο μερος εμεινες? αψογη η φωτο.....

:inlove: :inlove: :inlove: :inlove:

Αρχική απάντηση από jpcupra [Σήμερα, στις 00:57]

σε ποιο μερος εμεινες? αψογη η φωτο.....

:inlove: :inlove: :inlove: :inlove:

Στο Φηροστεφάνι. Πέντε λεπτά μακριά από την πρωτεύουσα. Η φώτο είναι από το μπαλκόνι του δωματίου...

post-745-1416072704,807_thumb.png

έχω πάει και στα 2 αλλά λόγω καταγωγής απο Νάξο ψηφίζω Νάξο! (τοπικιστής!) :D

Ισχύει το οτι στη Σαντορίνη ψιλοβαράνε τις τιμές; Εμείς είχαμε πάει πριν μερικά χρόνια στη Νάξο. Ωραία ήταν, δε λέω.

Αρχική απάντηση από Makis Hourdakis

Ισχύει το οτι στη Σαντορίνη ψιλοβαράνε τις τιμές; Εμείς είχαμε πάει πριν μερικά χρόνια στη Νάξο. Ωραία ήταν, δε λέω.

Αχχχχχ ΜΑΚΙS....Μεγαλη κουβεντα ειπες......

ΠΑΝΤΟΥ βαρανε τις τιμες.....

Το Καλοκαιρι ειναι ο καιρος ΤΗΣ ΑΡΠΑΧΤΗΣ για τους φιλους μας τους Νησιωτες ( και οχι μονο )

Και εγω σημερα γυρισα απο Λευκαδα και για να μην λεω πολλα - 2 ατομα , 5 ημερες με διαμονη σε γκαρσονερα και φαγητο εξω μας εφηγαν ~ 800...πουλα

Δηλαδη περιπου 400 το ατομο.....

Ε...τοτε χαζοι ειναι οι πιο πολλοι που την κανουν για εξωτερικο και περνανε πολυ καλητερα....

Απο εδω και στο εξης μου φενετε οτι μαλλον και εγω ετσι θα ξηγιεμαι.....

Αρχική απάντηση από tomhel

Αχχχχχ ΜΑΚΙS....Μεγαλη κουβεντα ειπες......

ΠΑΝΤΟΥ βαρανε τις τιμες.....

Το Καλοκαιρι ειναι ο καιρος ΤΗΣ ΑΡΠΑΧΤΗΣ για τους φιλους μας τους Νησιωτες ( και οχι μονο )

Και εγω σημερα γυρισα απο Λευκαδα και για να μην λεω πολλα - 2 ατομα , 5 ημερες με διαμονη σε γκαρσονερα και φαγητο εξω μας εφηγαν ~ 800...πουλα

Δηλαδη περιπου 400 το ατομο.....

Ε...τοτε χαζοι ειναι οι πιο πολλοι που την κανουν για εξωτερικο και περνανε πολυ καλητερα....

Απο εδω και στο εξης μου φενετε οτι μαλλον και εγω ετσι θα ξηγιεμαι.....

πολλα δεν ειναι βρε man? για λευκαδα??

Μαν , αυτο λεω και εγω....

Ειναι πολλα...παρα πολλα...!!!!!

Αρκει να σκευτεις οτι με την γυναικα μου τρωμε σε ταβερνουλες αλλα και σε εστιατορια ~ top 28-30 , στην Λευκαδα το κασε ηταν 38++ .....

Για να μην παω σε καφεδες , ποτα κ.τ.λ

Πάντως όπου και να πας, για φαί πιστεύω πρέπει να σου πούνε πού να πας. Πήγαμε πρόσφατα στη Μήλο 5 μέρες, 7 άτομα σύνολο. Τις πρώτες μέρες κάτσαμε σε τυχαίες ταβερνούλες, απο αυτές με τα μικρά πιατάκια, τον κλασικό κατάλογο, και τη συνηθισμένη ποιότητα. Δεν πήραμε και πολλά (ορεκτικά περισσότερο και ένας μόνο πήρε κοτόπουλο) και λογαριασμός κάπου στα 70 σύνολο. Τις επόμενες μέρες πήγαμε σε δυο άλλες ταβέρνες, αφού ρωτήσαμε ντόπιους. Η μια ειδικά ήταν ιδιαίτερα γραφική, ο κατάλογος δεν τέλειωνε, άψογη εξυπηρέτηση, πολύ καλό φαί κτλ κτλ. Ξεσκιστήκαμε στα κρέατα και πληρώσαμε σύνολο κάπου 90.

Στα κίθηρα επίσης είχαμε πετύχει μια ταβέρνα σε ένα χωριό, τρελή φάση... Η ταβέρνα παλιά ήταν μπακάλικο, πλαστικά τραπεζάκια στο δρόμο κι έτσι. Πάμε αργά το μεσημέρι, μας λέει "Ξέρετε, συνήθως μας παραγγέλνουν απο την προηγούμενη αν θέλουν κρέας κτλ, ήρθατε και αργά οπότε δεν υπάρχουν και πολλά". Εντάξει λέμε, φέρε ό,τι έχεις. Ξεσκιστήκαμε στα κρέατα (τεράστιες μερίδες), η σαλάτα ήταν μια ξεχειλισμένη πιατελάρα διαμέτρου κάτι λιγότερο από μισό μέτρο κτλ κτλ. Σε μια φάση μυρίσανε του ενός κολοκυθάκια. Εκεί που αλλού σου φέρνουν μισό κολοκύθι στο πιατάκι, μαζί με λίγα βλήττα, εκεί μας έφεραν μια τεράστια γαβάθα και δεν ξέραμε τι να τα κάνουμε... :hehe:

Λογαριασμός εκεί πέρα, τα ίδια 7 άτομα, κάπου 70. Παραδίπλα κάποιοι πήραν μια τεράστια αστακομακαρονάδα και διάφορα ψιλολόγια, ποτά κτλ, τους πήγε 60 το μαλλί...

Για διακοπές παιδιά, ψαχτείτε άγρια... Το καλύτερο (και φθηνότερο πολλές φορές) φαγητό το βρίσκεις σχεδόν πάντα σε χωριουδάκια κτλ παραέξω. Αποφεύγετε να κάθεστε σε ταβέρνες δίπλα σε παραλία/λιμάνι, ειδικά στη χώρα. Τώρα για ψάρι, που είναι γνωστό τι εκμετάλλευση παίζει, δεν έχω να προτείνω κάτι. Αν σας βρίσκεται καμιά mini ψησταριά, πάρτε τη μαζί, πάρτε και ένα ψαροντούφεκο/καλάμι/πεταχτάρι, κάτι τέλος πάντων. Φθηνότερα και καλύτερα θα τη βγάλετε... ;)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.