Jump to content

Aναβαθμιση μερων Μητρικης

alexandross

Recommended Posts

Σε καποιο site ελεγχουν κατα ποσο εχεις τους νεωτερους drivers ολων των υποσυστηματων του υπολογιστη σου(www.driveragent.com).

Kανοντας scanning μου βγαζει αποτελεσματα, οπως φαινονται σε αυτο το image

driversresultsry6.th.png

Δηλαδη ειμαι "ανενημερωτος" στα εξης:

- IDE ATA/ATAPI controllers

VIA Bus Master IDE Controller

- Network adapters

Marvell Yukon 88E8001/8003/8010 PCI Gigabit

Ethernet Controller

- SCSI and RAID controllers

VIA Serial ATA RAID Controller

- Universal Serial Bus Controller

VIA USB Enhanced Host Controller

Noμιζω οτι αυτα αφορουν τους drivers της μητρικης μου? Οποτε θα πρεπει να κανω αναβαθμιση? bios ή drivers?

Σημειωνω οτι δεν χρησιμοποιω RAID λειτουργια-ειναι το 3ο στη σειρα? Για τα αλλα ομως 3 μηπως πρεπει να αναβαθμιστουν? Εχω σκληρους και ide και sata. Εχω συνδεση ethernet-adsl.

Tελος να πω οτι μου εχει αλλες 2 ενδειξεις για drivers εκτυπωτη και monitor. Για εκτυπωτη δε πολυενδιαφερομαι, αλλα θελει και to monitor update?!..

To κατεβασα και το εγκατεστησα.

Παρολο που το εψαξα αρκετη ωρα, δεν μπορεσα να καταλαβω σε τι χρησιμευει!!!

Το μονο που μου ελεγε συνεχεια στα options του ηταν περι back up drivers...

Πρωτου το ξεφορτωθω αγανακτισμενος, μπορεις να μου πεις αν μπορει να χρησιμευσει σε τιποτα?:o

αρχικα σου σκαναρει το συστημα για να ξερει τι κομματια εχεις.

κανεις auto-update......με την ενημερωση μπαινει σε μια βαση δεδομενων και τσεκαρει ποιες ειναι οι τελευταιες εκδοσεις οδηγων για καθε συσκευη σου.

σου βγαζει τη λιστα και οσα ειναι μπλε σκιασμενα θελουν ανανεωση σε οδηγους.

πας σε καθε μπλε σκιασμενο και πατας δεξια download driver.

και εισαι παντα ενημερωμενος.

εαν θες σου φτιαχνει και ενα ζιπ/εξε αρχειακι με μαζεμενο ολο το πακετο που χρειαζεσαι.οποτε στο επομενο φορματ ενα διπλο κλικ στο αρχειο που αποθηκευσε ολους τους οδηγους και ξενοιασες.

λυπαμαι αλλα πιο αναλυτικα δεν γινεται

Πω πω, αυτο το προγραμμα, παντου σου μιλαει για backup, back up και backup...

Mετα απο πολυ ψαξιμο βρηκα οτι για να κανω το

αρχικα σου σκαναρει το συστημα για να ξερει τι κομματια εχεις.

πρεπει να παω View --> update drivers automatically ή manually...

Oλες οι αλλες επιλογες λενε για backup drivers, backup και παλι back up:D

Λοιπον, προηγουμενως να πω οτι προμηθευτηκα την full εκδοση του προγραμματος αυτου:T:

κανεις auto-update......με την ενημερωση μπαινει σε μια βαση δεδομενων και τσεκαρει ποιες ειναι οι τελευταιες εκδοσεις οδηγων για καθε συσκευη σου.

σου βγαζει τη λιστα και οσα ειναι μπλε σκιασμενα θελουν ανανεωση σε οδηγους.

πας σε καθε μπλε σκιασμενο και πατας δεξια download driver.

και εισαι παντα ενημερωμενος.

Πραγματι, ετσι ειναι. Αλλα τα πραγματα δεν φαινονται τοσο απλα:

- Αλλα αποτελεσματα μου βγαζει στο automatically και αλλα στο maually...Ποια ειναι τα σωστα?

- Αν παω automatically, στη κατηγορια [Ιnput device driver] μου αναφερει ως μπλε το [Μicrosoft IntelliType Pro Keyboard Software]. Το κατεβαζω και το εγκαθιστω...ωστοσο και μετα την εγκατασταση παλι μπλε μου το εμφανιζει!! Γιατι ετσι?

- Καλο θα ηταν να εκανε και την εγκατασταση μονο του. πχ. κατεβαζω τους drivers απο [Νetwork adapter driver-->Marvell Yukon Ethernet Controller Driver], λαμβανω ενα .rar αρχειο, το ξεζιπαρω και εχω αυτα:

marvelrc3.th.png

Μπορεις να μου πεις πως θα το εγκαταστησω αυτο??

Εσυ το δουλευεις το προγραμμα χωρις προβλημα? Και εισαι παντα ικανοποιημενος και ενημερωμενος?

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.