alexandross Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 22, 2006 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 22, 2006 Σε καποιο site ελεγχουν κατα ποσο εχεις τους νεωτερους drivers ολων των υποσυστηματων του υπολογιστη σου(www.driveragent.com). Kανοντας scanning μου βγαζει αποτελεσματα, οπως φαινονται σε αυτο το image Δηλαδη ειμαι "ανενημερωτος" στα εξης: - IDE ATA/ATAPI controllers VIA Bus Master IDE Controller - Network adapters Marvell Yukon 88E8001/8003/8010 PCI Gigabit Ethernet Controller - SCSI and RAID controllers VIA Serial ATA RAID Controller - Universal Serial Bus Controller VIA USB Enhanced Host Controller Noμιζω οτι αυτα αφορουν τους drivers της μητρικης μου? Οποτε θα πρεπει να κανω αναβαθμιση? bios ή drivers? Σημειωνω οτι δεν χρησιμοποιω RAID λειτουργια-ειναι το 3ο στη σειρα? Για τα αλλα ομως 3 μηπως πρεπει να αναβαθμιστουν? Εχω σκληρους και ide και sata. Εχω συνδεση ethernet-adsl. Tελος να πω οτι μου εχει αλλες 2 ενδειξεις για drivers εκτυπωτη και monitor. Για εκτυπωτη δε πολυενδιαφερομαι, αλλα θελει και to monitor update?!.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
2Fast4U Ιούλιος 22, 2006 #2 Κοινοποίηση Ιούλιος 22, 2006 Μη φανταζεσαι οτι σου λειπουν ΤΑ drivers... Στο control panel εχεις πολλα devices με ερωτηματικο ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
alexandross Ιούλιος 22, 2006 Author #3 Κοινοποίηση Ιούλιος 22, 2006 Δε με καταλαβες..Κανενα ερωτηματικο δεν εχω. Για update-ενημερωση στους νεωτερους drivers μιλαω και μονο Link to comment Share on other sites More sharing options...
alexandross Ιούλιος 26, 2006 Author #4 Κοινοποίηση Ιούλιος 26, 2006 Δεν το περιμενα οτι κανεις δεν θα ηξερε...Δηλαδη εσας δεν σας ενδιαφερει να ειναι ενημερωμενοι οι drivers της; μητρικης σας?!... Link to comment Share on other sites More sharing options...
schumifer Ιούλιος 26, 2006 #5 Κοινοποίηση Ιούλιος 26, 2006 Κατά βάση σύστημα που δουλεύει δεν το πειράζεις εύκολα. Τουλάστιχον όχι στα σημεία που δεν έχεις να κερδίσεις τίποτα σπουδαίο Link to comment Share on other sites More sharing options...
greekfragma Ιούλιος 26, 2006 #6 Κοινοποίηση Ιούλιος 26, 2006 δοκιμασε και το driver genius prohttp://www.driver-soft.com/.το προγραμματακι ειναι ολα τα λεφτα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
alexandross Ιούλιος 27, 2006 Author #7 Κοινοποίηση Ιούλιος 27, 2006 To κατεβασα και το εγκατεστησα. Παρολο που το εψαξα αρκετη ωρα, δεν μπορεσα να καταλαβω σε τι χρησιμευει!!! Το μονο που μου ελεγε συνεχεια στα options του ηταν περι back up drivers... Πρωτου το ξεφορτωθω αγανακτισμενος, μπορεις να μου πεις αν μπορει να χρησιμευσει σε τιποτα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
greekfragma Ιούλιος 27, 2006 #8 Κοινοποίηση Ιούλιος 27, 2006 διαβασε πιο προσεκτικα και θα καταλαβεις τη χρησιμοτητα του. Link to comment Share on other sites More sharing options...
alexandross Ιούλιος 27, 2006 Author #9 Κοινοποίηση Ιούλιος 27, 2006 Εσυ που το ξερεις, πες μου τι κανω για αυτο που συζηταμε...Γιατι μονος μου δε βλεπω να κανει τιποτα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
greekfragma Ιούλιος 27, 2006 #10 Κοινοποίηση Ιούλιος 27, 2006 αρχικα σου σκαναρει το συστημα για να ξερει τι κομματια εχεις.κανεις auto-update......με την ενημερωση μπαινει σε μια βαση δεδομενων και τσεκαρει ποιες ειναι οι τελευταιες εκδοσεις οδηγων για καθε συσκευη σου.σου βγαζει τη λιστα και οσα ειναι μπλε σκιασμενα θελουν ανανεωση σε οδηγους.πας σε καθε μπλε σκιασμενο και πατας δεξια download driver.και εισαι παντα ενημερωμενος.εαν θες σου φτιαχνει και ενα ζιπ/εξε αρχειακι με μαζεμενο ολο το πακετο που χρειαζεσαι.οποτε στο επομενο φορματ ενα διπλο κλικ στο αρχειο που αποθηκευσε ολους τους οδηγους και ξενοιασες.λυπαμαι αλλα πιο αναλυτικα δεν γινεται Link to comment Share on other sites More sharing options...
alexandross Ιούλιος 31, 2006 Author #11 Κοινοποίηση Ιούλιος 31, 2006 Πω πω, αυτο το προγραμμα, παντου σου μιλαει για backup, back up και backup... Mετα απο πολυ ψαξιμο βρηκα οτι για να κανω το αρχικα σου σκαναρει το συστημα για να ξερει τι κομματια εχεις. πρεπει να παω View --> update drivers automatically ή manually... Oλες οι αλλες επιλογες λενε για backup drivers, backup και παλι back up:D Λοιπον, προηγουμενως να πω οτι προμηθευτηκα την full εκδοση του προγραμματος αυτου κανεις auto-update......με την ενημερωση μπαινει σε μια βαση δεδομενων και τσεκαρει ποιες ειναι οι τελευταιες εκδοσεις οδηγων για καθε συσκευη σου.σου βγαζει τη λιστα και οσα ειναι μπλε σκιασμενα θελουν ανανεωση σε οδηγους. πας σε καθε μπλε σκιασμενο και πατας δεξια download driver. και εισαι παντα ενημερωμενος. Πραγματι, ετσι ειναι. Αλλα τα πραγματα δεν φαινονται τοσο απλα: - Αλλα αποτελεσματα μου βγαζει στο automatically και αλλα στο maually...Ποια ειναι τα σωστα? - Αν παω automatically, στη κατηγορια [Ιnput device driver] μου αναφερει ως μπλε το [Μicrosoft IntelliType Pro Keyboard Software]. Το κατεβαζω και το εγκαθιστω...ωστοσο και μετα την εγκατασταση παλι μπλε μου το εμφανιζει!! Γιατι ετσι? - Καλο θα ηταν να εκανε και την εγκατασταση μονο του. πχ. κατεβαζω τους drivers απο [Νetwork adapter driver-->Marvell Yukon Ethernet Controller Driver], λαμβανω ενα .rar αρχειο, το ξεζιπαρω και εχω αυτα: Μπορεις να μου πεις πως θα το εγκαταστησω αυτο?? Εσυ το δουλευεις το προγραμμα χωρις προβλημα? Και εισαι παντα ικανοποιημενος και ενημερωμενος? Link to comment Share on other sites More sharing options...
alexandross Αύγουστος 4, 2006 Author #12 Κοινοποίηση Αύγουστος 4, 2006 Λοιπον, τι εγινε? Που πηγε ο greekfragma να μου απαντησει? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.